Tropikalla

Εναλλακτικές ονομασίες: Tropicana

Tropicalla νησί της ελπίδας. & nbsp?

παιχνίδι Tropicalla - είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός πολλών ειδών, μπορεί να αποδοθεί στη στρατηγική, Αναζητήσεις, προσομοιωτές της ζωής, όπως η εκμετάλλευση και η θάλασσα περιπέτεια συγχρόνως. Πολύ θετική και πολύχρωμα σχέδια που θα απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά, καθώς και άνδρες και γυναίκες.

Εκδηλώσεις στο παιχνίδι σε μια τροπική, πολύ όμορφο νησί. Σε μια ομάδα ανθρώπων τραυματίστηκε συντριβή, αλλά δεν το έκαναν απελπισία, και άρχισε να μάθουν να επιβιώνουν σε δύσκολες συνθήκες, να ασχοληθεί με όλα τα είδη των άγριων ζώων και να αποκρούσουν τις επιθέσεις του εχθρικού ντόπιους. Ο σύγχρονος άνθρωπος, ο οποίος ζει στις ζούγκλες όχι μόνο το πιο πανούργο πλάσμα, αλλά και το πιο τολμηρό, έτσι ήρθε στο νησί με ​​ένα μεγάλο κλίμα και ζεστή θάλασσα δεν το φτιάξεις, το θέρετρο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό.

τη ζωή στο νησί. & nbsp?

Προκειμένου να εισέλθουν στο έργο Tropicalla εγγραφή χρειάζεται απαραίτητα. Περάστε αρκετά δύσκολο να γράψω, με τη μορφή μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης για να εισέλθουν. Κάνε εγγραφή για το παιχνίδι μπορεί να είναι και με τη βοήθεια των κοινωνικών δικτύων. Η διαδικασία εγγραφής είναι αναγκαία προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει για να παίξει ξανά και ξανά, κρατώντας τα επιτεύγματα και το επίπεδό τους.

Στην αρχή Tropicalla παιχνίδι είναι αρκετά απλή, θα πρέπει να καταλήξει σε ένα όνομα και επιλέξτε ένα χαρακτήρα. Η επιλογή του χαρακτήρας είναι αρσενικό και θηλυκό, ότι με αυτό και θα πρέπει να αποφασίσει. Μετά από αρκετά απλές ενέργειες ένας παίκτης είναι στο έδαφος με ζεστό άνεμο κοντά στα συντρίμμια του συνετρίβη αεροπλάνο, η πρώτη δουλειά που θα πάρει για να εκπαιδεύσει, και μόνο τότε θα είναι η κατασκευή του χωριού, να καλλιεργήσουν τα δικά τους τρόφιμα και προστασία.

έλαβαν μπόνους στους προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν δημιουργήσει ένα πολύ επινοητικοί, μπορούν να παράγουν μια ποικιλία από τρόπους:

  • καταστρέφοντας τα άγρια ​​ζώα και τα καβούρια?
  • διαμορφωμένο χώρο χώρο από τη χαμηλή βλάστηση?
  • Αφαίρεση πέτρες και βράχια διάσπαρτα παντού.

Από την αρχή, ο χαρακτήρας θα είναι μόνος, αλλά όπως ο ίδιος θα εγκατασταθούν στο έδαφός τους και να χτίσει όλα τα είδη των αναγκαίων κατασκευών κινείται πιο βαθιά μέσα στη ζούγκλα θα συναντήσουν άλλους κατοίκους του νησιού, δηλαδή τους φίλους στην ατυχία που ήταν στο δύσμοιρο αεροπλάνο.

Ανάπτυξη στο iPlayer Tropicalla, ανοίγουν νέες ευκαιρίες απασχόλησης και, τελικά, τη δημιουργία ενός ενιαίου θύμα της συντριβής αρκετά εντυπωσιακό μέγεθος του οικισμού, θα δημιουργήσει το δικό του στόλο, ο οποίος θα είναι σε θέση να εισέλθουν σε μάχες με τους γείτονές τους και να προστατεύσει το μικρό κόσμο σας. Οι χορηγοί έχουν καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στο παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, όταν ο οικισμός των ανθρώπων γίνεται όλο και υπάρχει μια αστυνομική ιστορία. Αποτελείται από το γεγονός ότι οι κάτοικοι του νησιού γίνεται ενδιαφέρουσα, για οποιονδήποτε λόγο, το αεροπλάνο έπεσε, και αρχίζουν τη δική τους έρευνα για τα αίτια της συντριβής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην αναπαραγωγή αυτού του είδους τα έργα γίνεται ευκολότερη, αν να καλέσει περισσότερους φίλους, μπορούν να ανταλλάσσουν δώρα, να ζητήσει βοήθεια, και walk-in επισκέπτες.

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε με πολύ φωτεινά χρώματα, και μπορείτε να αισθανθείτε τη ζεστασιά του ήλιου, και το άγγιγμα του ανέμου, ενώ σε ένα εικονικό νησί. Παρά το γεγονός ότι όλοι οι χαρακτήρες μοιάζουν με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, ένα έργο που διεξήχθη στην άνεση. Οι προγραμματιστές έχουν ληφθεί μέριμνα από τα κείμενα σε αυτό το παιχνίδι, δεν είναι μακριά και γεμίζουν με μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.

να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, ο παίκτης θα λάβει πολλά θετικά συναισθήματα και ευχάριστο να περνούν το χρόνο τους. Το παιχνίδι, παρά το περιεχόμενό του και διασκέδαση οικόπεδο κινουμένων σχεδίων, σε κάποιο σημείο να προκαλέσει στο χρήστη να σκεφτείτε προσεκτικά πώς να χρησιμοποιούν καλύτερα τους πόρους, και ποια θα είναι η στρατηγική νίκης.

 

Παίξτε επίσης