Σύγκρουση αστέρων

Εναλλακτικές ονομασίες: Σύγκρουση αστέρων

Star Σύγκρουση παιχνίδι - φανταστικό MMO - δράση [_5_ ], η οποία τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο μακρινό μέλλον. Αυτή η δυναμική ενέργεια, όπου οι παίκτες πρέπει να πολεμήσουν στο χώρο για τον έλεγχο των πόλεων στο εγκαταλελειμμένο Γάζα 1337. Καθισμένος πίσω από το τιμόνι ενός διαστημόπλοιου, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πάει σε ένα πολύ επικίνδυνο μέρος. Αλλά η κληρονομιά των Πρόδρομοι πραγματικά αξίζει τον κόπο. Πολύτιμα αντικείμενα αριστερά πρόσφυγες - είναι, στην πραγματικότητα, αυτές οι μεζέδες που υπόσχονται πλούτο. Τόσο απελπισμένοι πιλότοι δεν σταματήσει την εξαφάνιση ολόκληρων αποστολές. Ακόμη και η κατανόηση ότι η γη θα πρέπει να κατασχεθούν υπόκειται σε λίγες μόνο ημέρες, δεν αποτρέπουν βίαιες μάχες γι 'αυτήν. Δεδομένου ότι η περίοδος επαναδραστηριοποίησης σφύζει καίει ανωμαλία όλη τη ζωή γύρω, σε τέτοιες περιόδους απλά δεν μπορεί να είναι στις παρυφές του γαλαξία. Ποτέ δεν ξέρει κανείς σε ποιο σημείο ο κατακλυσμός, εκδιώκοντας τους πρώην ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων πόλεων, και πάλι, θα έχει αποτέλεσμα. Αίσθηση του κινδύνου θα επιδιώξει πάντα, αλλά μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα κάνετε και για το σύντομο χρονικό διάστημα δωρεάν διαμονή στο αναγεννημένο χώρο, θα έχετε χρόνο για πολύ. Παίξτε Star Σύγκρουση - σημαίνει να συμμετέχουν σε συγκρούσεις μεταξύ φατριών λαμβάνετε κλήσεις ανεξάρτητες ομάδες για να υπερασπίσουν την αυτοκρατορία τους, και προσπαθούμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για τα οφέλη της. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική περιπέτεια στον κόσμο που θα σας μεταφέρει Star Σύγκρουση καταχώρισης.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Star Σύγκρουση θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού, το οποίο στη συνέχεια να εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία: κλήση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη χώρα και τους χαρακτήρες στην εικόνα. Προσυπογράψτε στις ειδήσεις συμβαίνει αυτόματα, αλλά η συμμόρφωση με τους κανόνες του παιχνιδιού πρέπει να επιβεβαιώσει με χτυπάει. Με τη δημιουργία λογαριασμού, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαραίτητες παραμέτρους και χωρίς προβλήματα με την εγκατάσταση. K Star Σύγκρουση Μιλήστε υποψήφια τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- Λειτουργικό σύστημα των Windows XP , Vista , 7? [ _31_]

- Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2?

- Μια κάρτα γραφικών συμβατή με Pixel Shader 3. 0 με 512 MB μνήμης γραφικών ( Nvidia GeForce 260 GT ή καλύτερα)?

- Συμβατό με DirectX 9. 0 c κάρτα ήχου?

- 1 GB μνήμης RAM?

- Ελεύθερος χώρος στο σκληρό σας δίσκο 2 GB.

Αντιμετώπισα με τα τεχνικά θέματα, θα γίνει πιλότος διαστημόπλοιο, και πρέπει να προσεκτικά να προετοιμαστούν για τη μάχη. Προσέξτε αξιοπρεπή όπλων, η αντλία και το πλοίο δικές τους δεξιότητες για να το διαχειριστεί. Θα πραγματοποιήσει την εξερεύνηση, το κυνήγι και την επίθεση, να υπερασπιστεί και να διατηρήσει τους συμμάχους. Φυσικά, ανασφαλής παίκτης δεν μπορεί να με επιτυχία Star Σύγκρουση παίξει. Κατορθώματα στον ώμο πιο αποφασιστικό, έξυπνη, φιλόδοξη, εν ψυχρώ τα μέλη της διαστημικής κοινότητας. Μεγαλεπήβολα πόλεμο μεταξύ αντιμαχόμενων φατριών δεν πρέπει να σας τρομάξει. Γίνε μέλος σε μια από τις πλευρές και να λάβετε αμέσως ένα μπόνους για το αρχικό κλάσμα ρεύματος. Είναι ωραίο ότι ορισμένα από τα επιτεύγματα διαθέσιμα για τον αρχάριο επιλέξει φατρία τους και τον τρόπο σας να ξεκινήσετε, έτσι ώστε να μην μιλήσει με έναν δείκτη μηδενός. Διαθέσιμο στο παιχνίδι φατρίες διαφέρουν ως προς τα χαρακτηριστικά τους, starter kit πλοία και, φυσικά, τη φήμη. Τρεις φατρίες υπάρχουν υποκλάσματα. Η αυτοκρατορία είναι Legion και η Varden, στην Ομοσπονδία - Armada και Vanguard, και στην Ιεριχώ - Reid και Τεχνολόγων. Μην ανησυχείτε για το τι ενώνει ένα, ποτέ δεν θα είναι σε θέση να ενταχθούν τους άλλους. Επιλογή πλήρως αναστρέψιμη. Αν κάποια από τις αποχρώσεις δεν είναι ικανοποιημένοι, έχετε το δικαίωμα να αλλάξει παράταξη.

Ας δούμε το σύστημα PvP. Στην μάχη, οι πιλότοι μπορούν να συμμετέχουν 16. Και έτσι, όπως ένας χειριστής επιτρέπεται να πάρει μόνο τρία πλοία, ο στόλος εχθρός μπορεί επίσης να αποτελείται από 48 πλοία. Η ίδια η μάχη δεν διαρκεί πολύ, περίπου 12 λεπτά. Θα πρέπει να πιάσει ή να καταστρέψει εντελώς όλα τα εχθρικά πλοία ή να συλλάβει 3 εχθρός φάρο. Το πέρασμα του χρόνου, η μάχη τερματίζεται αυτόματα, έτσι ώστε να απαιτείται για να επιτευχθεί η νίκη πραγματικά δυναμική. Αλλά χάσετε το κεφάλι σας και να θυμάστε ότι επίθεση, μην ξεχάσουμε την άμυνα. Μετά από όλα, είστε ο στόχος του κάποιον και μπορεί να καταστραφεί.

Οι αντίπαλοι επιλέγονται από το σύστημα με βάση το επίπεδο των διαστημοπλοίων. Θα παίξει το παιχνίδι Star Σύγκρουση σε απευθείας σύνδεση, τη συμμετοχή στη μάχη, όπως και με πραγματική τους παίκτες και bots, η οποία, παρεμπιπτόντως, μπορεί να είναι δεν είναι λιγότερο άξιος διεκδικητές.

Ανάπτυξη Pilot πρόκειται να εκτελεί τα συμβόλαια φατρία. Σταδιακά συσσωρευμένη εμπειρία, και θα ανεβάσουμε την ανάπτυξη δέντρων. Θα πρέπει να παρακολουθεί ταυτόχρονα την τάξη του Pilot και βελτιωμένη πλοίο. Όσον αφορά την πιθανή χρήση για τους τύπους των πλοίων, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Star Σύγκρουση προσφέρει μια επιλογή από αναχαίτισης, επιθετικά αεροσκάφη, φρεγάτες. Διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό και πραγματοποιούνται λειτουργίες μάχης. Διαστημόπλοια να εξοπλίσει ένα όπλο, πυραύλων, ειδικά όπλα. Επίσης, θα πρέπει να εγκαταστήσετε πρόσθετες ενότητες και την καταπολέμηση της. Αγοράστε ό, τι χρειάζεστε στο κύριο παράθυρο. Με την ευκαιρία, σας μεταφέρει αμέσως τις συμβάσεις σε κλάσματα επικοινωνούν με τους φίλους και απλά να χαλαρώσετε μεταξύ των συσπάσεων.

Να τον εαυτό σας σε αυτό το παιχνίδι στο έπακρο! Ικανοποιήσει τη δίψα σας για περιπέτεια! Ας προσδοκίες σας πληρούνται και ότι η διάθεση θα είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο!

 

Παίξτε επίσης