SOUL

Εναλλακτικές ονομασίες: SOUL

Αν είστε fan των 3 D , τότε το SOUL παιχνίδι σίγουρα θα είναι ευχαριστημένοι. Σε αυτό το παιχνίδι στο δίκτυο, μπορείτε να παίξετε με μια ποικιλία από ήδη εγγεγραμμένους χρήστες. Εκτός αυτού, όχι πολύ καιρό πριν, το σύστημα διαχείρισης παρουσιάστηκε μια νέα λειτουργία με την οποία όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο που θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία του παιχνιδιού και να το καταστήσει πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Ετοιμαστείτε για το τι περιμένει έναν τεράστιο αριθμό των αψιμαχίες και μάχες. Θα επισκεφθείτε τα σπήλαια και παράξενο βασίλειο. Παιχνίδι γραφικών θαύμαζε. Η κύρια ουσία του SOUL online - ακόμα να κερδίσει μάχες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της μάχης στο παιχνίδι πολύ καλά, όλες οι μάχες είναι γρήγορη και αλήθεια. Μια πιο ευχάριστη είναι ότι η ανάπτυξη του χαρακτήρα εμφανίζεται ατύπως - είναι μια συναρπαστική και συγκινητική διαδικασία.

Θα πρέπει να τραβήξει μέχρι και τακτικής δεξιότητες καταπολέμηση σας. Τώρα οι παίκτες θα είναι σε θέση να συνδυάσει πολλές διαφορετικές τεχνικές ταυτόχρονα - στο παρελθόν αυτό δεν ήταν σε καμία online παιχνίδι. Πλοκή του παιχνιδιού είναι στενά συνδεδεμένη με τη διαδικασία του παιχνιδιού. Προσβλέπω σε πολλά διαφορετικά καθήκοντα και αποστολές, όπως μπορείτε να ολοκληρώσετε θα είστε σε θέση να επιλέξετε ιστορία της ανάπτυξης του χαρακτήρα σας. Είναι ένα είδος highlight του παιχνιδιού, η οποία σχεδιάζει και κάνει σταθερά «γαντζώνονται» στο παιχνίδι!

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι στην εγγραφή SOUL είναι επιτακτική ανάγκη. Ευχαριστώ προσαρμοσμένα για τους Ρώσους χρήστες διεπαφή παιχνίδι για να κατανοήσουν τις λεπτές αποχρώσεις της συμπλήρωσης εντύπων θα είναι εύκολο. Επειδή είναι ένα από τα δύο παιχνίδια GameXP , δεν μπορείτε να εγγραφείτε για ένα νέο, εάν είχατε ποτέ να ασχοληθεί με αυτό το σχεδιασμό του παιχνιδιού.

1. Έτσι, η καταχώριση ξεκινήσει, κάντε κλικ στο κουμπί επώνυμος "Εγγραφή" που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.

2. Εδώ θα δείτε φόρμα εγγραφής, η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το σύστημα ζητά. Έτσι, στην πρώτη θέση θα πρέπει να παρέχουν τη διεύθυνση e-mail σας, σύμφωνα με την οποία εσείς και θα είναι στο παιχνίδι ως την είσοδο SOUL.

3. Στη συνέχεια, θα πρέπει να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας και, εάν θέλετε να συμπληρώσετε πρόσθετα πεδία της φόρμας.

4. Αν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα από το τσιμπούρι σύστημα εγγραφείτε.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" και μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο σύνδεσμο, ο οποίος ήρθε στο ταχυδρομείο και να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι SOUL.

Για να κατεβάσετε το παιχνίδι, μπορείτε απλά κάντε κλικ στο κουμπί με το ίδιο όνομα. Μέθοδος εγκατάστασης του πελάτη θα πρέπει να περιγράφεται λεπτομερώς στην οθόνη που ανοίγει μπροστά σας.

Σύνολο στη μάχη, κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ακόλουθους τύπους δράσεων:

1. Άλμα.

2. Τραντάγματα.

3. Κινήματος.

4. Πτήσης.

5. Αξιοθέατο.

Ο καθένας θα είναι σε θέση να παίξετε δωρεάν SOUL. Βιάσου και να δοκιμάσετε το χέρι σας σε αυτό το παιχνίδι. Τέρατα αγώνα, του οποίου η τεχνητή νοημοσύνη σας επιτρέπει να επιτεθούν ατύπως, κάθε φορά που ένα νέο ότι οι δυνάμεις οι παίκτες να είναι συνεχώς σε επιφυλακή. Ρεάλ ενθουσιασμό από τα παιχνίδια έχει καθήλωσε την προσοχή πολλών gamers, και είστε σε μια βιασύνη για να τους συναντήσουν!

 

Παίξτε επίσης