ο καταγραφέας

Εναλλακτικές ονομασίες: εγγραφές

παιχνίδι Recore αναλάβει την ευθύνη για την επιβίωση του εαυτού τους.

μετα-αποκαλυπτικό κόσμο δεν έχει νικήσει μόνο τους συγγραφείς, και το καθένα διαθέτει τη δική του ιδέα. Δεν είναι πάντα κατάπληκτος φαντασία των προγραμματιστών έμπειρους παίκτες, αλλά φαίνεται ότι το παιχνίδι θα Recore αυτό που είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι την απελευθέρωση το φθινόπωρο του 2016

Θωράκιση Studio Developer και εκδότη τη Microsoft Game Studios κρατήσει την ίντριγκα, χωρίς να λέει λεπτομέρειες για την πλοκή και άλλους φορείς που ενδιαφέρονται για τα γεγονότα, αλλά χάρη στο φεστιβάλ Ε3 και παρουσίασε ένα βίντεο σχετικά με το έργο κατόρθωσε να μάθουν κάτι τότε.

Αυτό είναι ένα προϊόν στα είδη της δράσης και φανταστική αναζήτηση όπως τα γεγονότα συμβαίνουν στο μέλλον, όταν, μετά από μια παγκόσμια καταστροφή στη Γη σχεδόν κανένας άνθρωπος. Ας ελπίσουμε ότι, η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν κινείται, και & nbsp? Ενδιαφέρον για το πρόγραμμα θα επιτρέψει στους παίκτες να κατεβάσετε Recore στο χρόνο, αν και αρχικά κυκλοφόρησε μια αποκλειστική έκδοση για το Xbox One, αλλά οι ημερομηνίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά για το PC.

& nbsp?

& nbsp?

παλέψει για να ζήσει.

Φανταστείτε την κατάσταση που είστε μόνοι, και το περιβάλλον δεν είναι ευνοϊκό για την επιβίωση. Υπήρξε μια φρικτή & ndash? ρομπότ να υποδουλώσει τον κόσμο. Ήταν σε θέση να καταστρέψει σχεδόν ολοκληρωτικά τους ανθρώπους, αλλά δεν είναι όλα γίνονται κακοποιούς. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα, υπάρχουν εκείνοι που συνεχίζουν να βοηθήσει τους ανθρώπους, και θέλει να σώσει τον πλανήτη, η οποία έχει γίνει μια τεράστια έρημο. Μεγάλες θάλασσα εξατμίζεται, τα φυτά έχουν πεθάνει, και τα ζώα εξαφανίστηκαν. Ακόμη και οι άνθρωποι άφησαν αρκετά μια χούφτα, και είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να περιπλανηθείτε μέσα από τη μακρά στεγνωμένη γη, και δεν πληρούν μια ψυχή.

Λόγω συχνών καταιγίδων τοπίο αλλάζει και γίνεται πιο δύσκολο να περιηγηθείτε. Ξεπερνώντας βραχώδες έδαφος και κινούμενης άμμου, οι ήρωες θα συναντηθούν άλλα ρομπότ. Αν κάποιοι πρέπει να αγωνιστούμε, και άλλους να ενωθούν μαζί μας, και θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος.

του έργου βίντεο αφηγείται μια μικρή ιστορία. Ακόμη και χωρίς την ιστορία, και μια μοναδική στιγμή της ζωής της ηρωίδας, που ταξιδεύει συνοδεύεται από ένα σκύλο - ρομπότ. Που ψάχνουν για άλλους ανθρώπους και έναν τρόπο για να ανάψει τη σπίθα της ζωής στον πλανήτη και να αναβιώσει τα πεδία, τα ποτάμια, δάση και μια ποικιλία της άγριας ζωής.

Ακριβώς ένα οικόπεδο δύο playable χαρακτήρες:

  • Κόσμημα & ndash? Κορυφαίοι χαρακτήρα
  • Mack & ndash? κορίτσι σύντροφος, σκύλος - ρομπότ

Mack που συνοδεύει το κορίτσι δεν είναι απλά ένας αριθμός. Είναι φορέας της θετικής ενέργειας που περιέχεται στο πεδίο, είναι σε θέση να δώσει ζωή ακόμα και τα αυτοκίνητα. Εδώ βρίσκουν μια σπηλιά, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι εχθροί της παραμονεύουν. Πρέπει να δράσουμε με προσοχή, προσοχή, παραμένοντας σε εγρήγορση.

Ξαφνικά αρχίζουν να εμφανίζονται ρομπότ με κόκκινες περιοχές στο εσωτερικό & ndash? Αυτό δολοφόνος ρομπότ. Κόσμημα οπλισμένος με ένα άγκιστρο, το οποίο τραβά έξω και να τους ρίχνει επιδέξια τις μπάλες ενέργειας του εχθρού. Mack δεν είναι, επίσης, από την πλευρά της, και είναι σε θέση να προστατεύσει τον εαυτό του και την κοπέλα, ρίχνοντας ζαλίζει το κύμα. Αλλά όταν τα ρομπότ εχθρού γίνεται πάρα πολύ, είναι η τελευταία φορά πολύ συγκεντρωμένη και παράγει ένα ισχυρό επιβάρυνση. Αυτό σκοτώνει τον εχθρό, αλλά ο σκύλος ρομπότ πεθαίνει, αφήνοντας πίσω μόνο την γαλάζια σφαίρα. Η συλλογή σφαίρες θα είναι να αναβιώσει τους διάφορους μηχανισμούς, έτσι ώστε να είναι ένα από τα καθήκοντα του παιχνιδιού.

πήρε μπάλα της σχετικά με το κόσμημα χρησιμοποιεί ρομπότ που σκονίζονται σε μια γωνιά του σπηλαίου, και έρχεται στη ζωή. Αλλά ένας άλλος κίνδυνος που καραδοκεί Bolshaya πολύ κοντά, και οι ήρωες ασχοληθεί με το θέμα, ξέρετε, όταν μπορείτε να κατεβάσετε Recore μετά την επίσημη κυκλοφορία.

& nbsp?

& nbsp?

Τελικές παρατηρήσεις.

Recore για PC έχει γίνει το πιο αναμενόμενο, και υπόσχεται πολλά ενδιαφέροντα περιπέτειες, οι οποίες θα

  • πολεμήσει τους εχθρούς του 24^
  • Εξερευνήστε τον ανοιχτό κόσμο του 24^
  • προσπαθεί να επιβιώσει σε δύσκολες συνθήκες
  • Χρήση των διαθέσιμων όπλων
  • 24^η αναζήτηση^
  • αλληλεπιδρούν με τους χαρακτήρες να επιβιώσουν
 

Παίξτε επίσης