Κανόνες του πολέμου-πυρηνική στρατηγική

Εναλλακτικές ονομασίες: Κανόνες του πολέμου-πυρηνική στρατηγική

Κανόνες παιχνιδιού του πολέμου πυρηνική στρατηγική - το πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας πόλεμο στρατηγική, κέρδισε το 2011 την πρώτη θέση μεταξύ των χρηστών του site αγ . Com . Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά για τα οποία οι κανόνες του πολέμου σε απευθείας σύνδεση αξίζει τέτοια ευρεία αναγνώριση.

Εγγραφή πυρηνική στρατηγική τους κανόνες του παιχνιδιού του πολέμου πραγματοποιούνται σε απευθείας σύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, όπου θέλετε να γεμίσετε ένα πρότυπο πεδίο διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και το όνομα του παίκτη. Μετά από αυτό μπορείτε να δείτε και μόνοι σας ότι οι κανόνες του πολέμου, η πυρηνική στρατηγική παίξει πραγματικά συναρπαστικό και δεκάδες χιλιάδες χρήστες "VKontakte" δεν είναι λάθος.

Το παιχνίδι έχει τους κλασικούς κανόνες της απαιτήσεις συστήματος του πολέμου, που σχετίζονται με οποιοδήποτε browser παιχνιδιού: σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα των Windows , από το 2000, και συγκεκριμένα: των Windows 2000, των Windows [_2_ ] 7, των Windows ME , των Windows XP , των Windows Vista , CPU [ _1_] Intel Pentium III , με συχνότητα ρολογιού 800 MHz, μνήμη RAM 256 MB.

Κανόνες του πολέμου online παιχνίδι άρχισε την άνοδό του ως εφαρμογή για το κοινωνικό δίκτυο, αλλά έχει πρόσφατα γίνει ανεξάρτητο και αυτόνομο, έχει επίσημη ιστοσελίδα της. Όπως κάθε αρμόδια στρατηγική, προκειμένου να κατανοήσουν το παιχνίδι πρέπει να είναι εκπαιδευμένο, το οποίο γίνεται δυνατή χάρη στον πρώτο χαρακτήρα, η οποία θα συνεδριάσει ο παίκτης μετά από ένα παιχνίδι στρατηγικής πυρηνικός πόλεμος ανοίγει τα μάτια του, για πρώτη φορά. Αυτό είναι ένα πολύχρωμο χαρακτήρα Γενικά Lapidus ότι το πρώτο ζευγάρι θα δείχνουν ότι ναι, μπορείτε, τι καλύτερο βήμα για να λάβει αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ανάπτυξης σκάλα θα συναντήσετε συμβούλους για διαφορετικούς κλάδους της δραστηριότητάς της: στρατιωτικά σκάφη σε εμπορικά θέματα στο συγκρότημα της έρευνας και της διπλωματικής αποχρώσεις.

Όροι πολέμου παιχνίδι στρατηγικής έχει μια μεγάλη περιοχή, η οποία έχει εγκατασταθεί αμέτρητες βάσεων δεδομένων που διαχειρίζεται από άλλους παίκτες. Κάποιοι από αυτούς θα υπερβεί κατά πολύ το επίπεδό σας, το άλλο το αντίστροφο - να αρχίσει τις δραστηριότητές τους μόνον, και μερικοί μπορούν να είναι σχεδόν ή πλήρως εγκαταλειφθεί.

Play πυρηνική στρατηγική φαίνεται σίγουρα ενδιαφέρον για τους οπαδούς των στρατιωτικών χρονικά: εδώ θα δείτε την αλήθεια ένα μεγάλο οπλοστάσιο των όπλων και μια μυριάδα της τακτικής που πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο που αναπτύχθηκε από εσάς.

Πόροι που παράγονται στη βάση, είναι συνεπείς με μιλιταριστικό χαρακτήρα, η οποία έχει πυρηνική στρατηγική online παιχνίδι. Πρόκειται για ουράνιο, τιτάνιο, και τα δάνεια που συσσωρεύονται στην ενοικίαση κτιρίων διαμέρισμά σας. Ένας άλλος πόρος μπορεί να ονομαστεί κρυστάλλους, αλλά εξάγονται χρησιμοποιώντας ένα ειδικά κτίρια, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο παίκτης παίρνει τους για να αυξήσει το επίπεδο της ανάπτυξης και ολοκλήρωσε τις αποστολές. Με τη βοήθεια αυτών των κρυστάλλων μπορεί να είναι να αυξηθεί η ροή του επιχειρήματός του ενός συγκεκριμένου πόρου ή να αγοράσετε μια ποικιλία από ελίτ στρατιώτες, οι οποίοι σίγουρα θα χρειαστεί να συλλάβει βάση του αντιπάλου και να την προστατεύσει.

Download Κανόνες του πολέμου δεν είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι καθαρά browser-based και οι κανόνες του πολέμου πρέπει να παίξει on-line. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι ο σχεδιασμός του χώρου παιχνιδιού και οπτικά εφέ γίνονται σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, που ευχαριστεί το μάτι και βοηθά να απολαμβάνουν περισσότερο gameplay, πλήρως βυθισμένα στον εικονικό κόσμο του πολέμου και τις μάχες αξεπέραστη.

 

Παίξτε επίσης