Total Domination

Εναλλακτικές ονομασίες: Total Domination

Όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο και μέσω της αλληλεπίδρασης με άλλους παίκτες. Το παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας διαφέρει με αξέχαστες γραφικά, υψηλής ποιότητας voice acting και ευρεία ευκαιρίες για αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών.

System requirements

System απαιτήσεις θα ικανοποιεί τους πάντες: για να δοκιμάσετε το χέρι σας στο μετα-αποκαλυπτικό μάχες θα χρειαστείτε μόνο έναν υπολογιστή και το Διαδίκτυο. Σύνολο Κυριαρχία λήψη δεν λειτουργεί, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Registration στο game

In το παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας, η εγγραφή δεν θα διαρκέσει περισσότερο από πέντε λεπτά. Τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού του παιχνιδιού:

 • Nickname (Κυριλλικά και Λατινικά επιτρέπονται).
 • διεύθυνση
 • E-mail.
 • Password.
 • The κωδικό πρόσβασης και πάλι.
 • Consent να λάβετε αλληλογραφίας (αν θέλετε).

Also μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό παιχνιδιού με το λογαριασμό σας στο Ταχυδρομείο. ru, Vkontakte, Odnoklassniki ή το Facebook. Υπόσχεται να σας κάνει έναν άνθρωπο, αυτό το σοβαρό είδος ενός στρατιώτη θα δώσει τα πρώτα καθήκοντα, τα οποία θα γίνουν μαθήματα σχετικά με τη χρήση των κουμπιών, χάρτες και διάφορα μενού στο παιχνίδι. Τα δάνεια που έλαβε ως φόρος επί του πληθυσμού του τομέα. Περισσότεροι άνθρωποι - περισσότερα χρήματα.

 • Crystals - μπορεί να επιτευχθεί με την αύξηση του επιπέδου και για την ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Technologies

Το δέντρο τεχνολογία υπόσχεται στον παίκτη ένα θησαυρό γνώσεων και μεταφορά ευκαιρία. Κάθε νέα τεχνολογία ανοίγει μόνο αφού μελετήσει όλες τις προηγούμενες από το υποκατάστημα. Μερικοί απ 'αυτούς δεν μπορεί να μελετηθεί χωρίς την κατασκευή ορισμένων κτιρίων. Και, κατά συνέπεια, πολλά κτίρια στον τομέα δεν μπορεί να κατασκευαστεί μέχρι έχουν μελετηθεί ορισμένες τεχνολογίες.

Building

In παιχνίδι υπάρχουν πολλά διαφορετικά κτίρια, το καθένα από τα οποία εκτελεί το ρόλο του. Συνολικά, υπάρχουν 5 είδη των εγκαταστάσεων, καθώς και την ευκαιρία να διευρύνουν τον τομέα και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της μαύρης αγοράς. Διαθέσιμες κατηγορίες κτιρίων:

 • Resource - τυχόν κτίρια που σχετίζονται με την απόκτηση ουρανίου, τιτάνιο ή πιστώσεων.
 • Command - το συντονισμό των κέντρων των διαφόρων ειδών.
 • Military - βάσεις και τα εργοστάσια για την παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού.
 • Decorative - επιπλέον χρήσιμες διακοσμήσεις του τομέα. Για παράδειγμα, ένας επισκευαστής ρομπότ.

Troops

The παίκτης είναι διαθέσιμος 4 τύπους των στρατευμάτων, καθένα από τα οποία προσφέρει μια επιλογή από έναν τεράστιο αριθμό των μονάδων:

 • Infantry.
 • Armored οχήματα.
 • Artillery.

Process του game

Total Κυριαρχία σε απευθείας σύνδεση σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δικές τομέα σας με την εξόρυξη των πόρων, την οικοδόμηση κτιρίων και της τεχνολογίας της μάθησης. Η επιτυχής κατανομή των υφιστάμενων δυνάμεων θα τους επιτρέψει να επεκτείνουν τα υπάρχοντά τους και να ενισχύσουν το στρατό. Στον παγκόσμιο χάρτη, εκτός από τον τομέα σας, υπάρχουν τομείς των άλλων παικτών, καθώς και δωρεάν θέσεις που μπορεί να στερηθεί ή να προστατεύονται από λεηλασίες. Στο παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας θέσεις - ένας σίγουρος πηγή πρόσθετη εμπειρία, ακόμα και στρατιωτικές μονάδες. Εξερευνήστε και επίθεση για την ανασύσταση των πόρων σας. Μπαίνοντας στο clan, θα λάβετε επιπλέον μπόνους. Στο τέλος, είναι πολλές οι πιθανότητες για ένα μόνο άτομο για να κρατήσει τη θέση του στο πεδίο της μάχης εκεί;

How να κερδίσει χωρίς Donat;

The παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης επιπλέον εικονική"ψωμάκια"για πραγματικά χρήματα. Μερικοί παίκτες είναι αρκετά ευχαριστημένοι με αυτή την ευκαιρία, αλλά και άλλοι αρνούνται κατηγορηματικά να επενδύσουν κάτι στον κόσμο του παιχνιδιού. Μπορώ να κερδίσω χωρίς Donat; Ναί. Η στρατηγική της απόλυτης κυριαρχίας είναι ελεύθερος να παίξει. Όχι μόνο παίζουν, αλλά και να κερδίσει. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε υπομονή και γνώση όλων των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού, την οικονομία και τη στρατηγική της πόλεμο της. Αλλά το κύριο όπλο στα χέρια σας θα είναι διπλωματία. Επικοινωνούν με άλλους παίκτες, να αναζητήσει τους φίλους και συμμάχους, ενταχθούν στην φατρία και δεν δωρητές θα είναι σε θέση να σας νικήσει.

The παιχνίδι απόλυτης κυριαρχίας εντυπωσιάζει με το μετα-αποκαλυπτικό συνοδεία και το πεδίο εφαρμογής της. Η στρατηγική αυτή παρέχει εκτεταμένες ευκαιρίες για αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών: θα πρέπει να βρούμε συμμάχους, εξασφαλίσει τομέα σας από τους εχθρούς, να επιτεθεί τους τομείς των αντιπάλων, το εμπόριο με τις γειτονικές χώρες.

 

Παίξτε επίσης