OhMyDollz

Εναλλακτικές ονομασίες: OhMyDollz

Παιχνίδι OhMyDollz - ένας τέλειος συνδυασμός της ένα online παιχνίδι και την ιστοσελίδα της κοινότητας. Δημιουργήστε τη δική σας κούκλα - επιλέξτε το χρώμα του δέρματος σας, τα μάτια, τα μαλλιά, το στυλ, και πολλά άλλα ...

Θα παίξει το παιχνίδι OhMyDollz και να παρακολουθήσετε κούκλα σας σε αυτό το παιχνίδι εξελίσσεται, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην κομψή εμφάνιση του, να πάτε για ψώνια, να αποδείξει είναι η ίδια η τελειότητα! Doll House παιχνίδι θα σας φέρει πολλές περιπέτειες για τον τερματισμό κούκλα σας έχει γίνει η πιο δημοφιλής!

Πριν από την αναπαραγωγή OhMyDollz , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα βίντεο - 128MB . Συμμετοχή στο παιχνίδι OhMyDollz δεν θα πάρει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο « πρόσβαση η site "?

2. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας,

3. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

4. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

5. Γράψτε το έτος της γέννησής του?

6. Επιλέξτε "Εγγραφή" και OhMyDollz εγγραφή είναι πάνω.

Έχετε πάντα ήθελε να είναι ένα supermodel; Ή να ζήσουν τη ζωή του διάσημου τραγουδιστή ή ηθοποιός; Στη συνέχεια OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση φτιαγμένα ειδικά για εσάς! OhMyDollz παιχνίδι θα σας δείξει τη μόδα, κοσμήματα, τέλειο στυλ, κομψά επιπλωμένα διαμερίσματα και τις δεξιότητες της αποπλάνησης! Θα OhMyDollz παίξουν και να ζήσουν μια εντελώς νέα και λαμπερή ζωή! OhMyDollz online παιχνίδι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των νεαρών κοριτσιών λαμπερό. Αν σας ενδιαφέρει σε αυτό τον τρόπο ζωής, και έχετε ονειρευτεί γι 'αυτό, το παιχνίδι προσφέρει τουλάχιστον εκπληρώσετε την επιθυμία σας σε ένα εικονικό επίπεδο.

Σε OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση να γίνει ελκυστική και όμορφη, σαγηνευτική γυναίκα, από την οποία όλοι χάνει το κεφάλι του! Επιλέξτε την εμφάνισή σας, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το χρώμα του δέρματος. Η φαντασία σας δεν γνωρίζει όρια στο παιχνίδι OhMyDollz. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί τώρα ζείτε σε μια φανταστική βίλα που βρίσκεται ακριβώς που περιμένουν να διακοσμηθεί από εσάς. Στο κατάστημα OhMyDollz παιχνίδι μπορείτε να αγοράσετε ό, τι θέλετε και όσες φορές θέλετε. Δεν σας αρέσει το κόκκινο φόρεμά σας πια; Θέλετε να αγοράσετε ένα νέο τραπέζι σε OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση ; Νομίζετε ότι χαριτωμένο μικρό σκυλί ταιριάζουν στο στυλ σας; Στο κατάστημα OhMyDollz παιχνίδι θα βρείτε όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας.

Σε OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να αποφασίσετε πού θέλετε να εργαστείτε. Μην ξεχάσετε να πάρετε την εμπειρία για να βελτιώσουν τα ταλέντα τους και να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση έχετε την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε επιδείξεις μόδας και κερδίστε μεγάλα δώρα. Στο Κουκλόσπιτο παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από ένα παράξενο σπίτι, τους φίλους, φίλες και, φυσικά, τους εραστές σας. OhMyDollz παιχνίδι προσφέρει ένα μέρος όπου μπορείτε να εκφραστούν ελεύθερα. Φλερτάρουν σαν τρελός και να αποπλανεί τους άνδρες στη σειρά με όλα τα είδη των κόλπα!

OhMyDollz παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα καλά ανεπτυγμένο κοινωνικό σύνολο. Μπορείτε να κάνετε chat με τους φίλους σας και να παίξετε μαζί τους. Θα βρείτε ομοϊδεάτες OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση , τα οποία μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες για το design, της μόδας και των ανδρών. Επιδείξεις μόδας και διάφορα δώρα κάνουν λαμπερή ζωή πιο συναρπαστική. Το παιχνίδι OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση ποτέ βαρετή, επειδή αλλάζει συνεχώς και υπάρχει πάντα κάτι καινούριο να δείτε, την εμπειρία ή να πάτε για ψώνια. Μπουτίκ παιχνίδι OhMyDollz προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε κούκλα σας ή το διαμέρισμά σας.

Κατ 'αρχήν, οι κύριες δραστηριότητες OhMyDollz σε απευθείας σύνδεση επαναλαμβάνει όλη την ώρα: μπορείτε να αλλάξετε το στυλ της κούκλας σας, αποπλανεί γυναίκες, διακοσμήσετε το σπίτι και να επισκεφθείτε επιδείξεις μόδας. Εκπλήρωση των ονείρων σας και να γίνει ένα παιχνίδι χρυσαλλίδα OhMyDollz.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες