Multiverse σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Multiverse

Multiverse Online - δωρεάν multiplayer browser-based ρόλων φαντασίας στυλ παιχνιδιού. Αυτό το εξαιρετικό κόσμο στον οποίο η επιτυχία μπορεί να κάνει κάποιος που θα κάνει τουλάχιστον κάποια προσπάθεια. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας αυτοκρατορία, για να οικοδομήσουμε μια πρωτοφανή δύναμη της συντεχνίας και να λαμβάνουν μέρος σε συναρπαστικές μάχες τακτικής, δείχνοντας μια αξιοζήλευτη ευφυΐα και το θάρρος. Η πλοκή του παιχνιδιού είναι τόσο γεμάτη από διάφορα γεγονότα, ότι μετά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, δεν μπορεί να βγει. Εκτός χτισμένο gameplay είναι ασυνήθιστο για τέτοια διασκέδαση του προγράμματος περιήγησης: εδώ μπορείτε να μετακινηθείτε από τον ένα κόσμο στον άλλο, αντί να μαραζώνουν σε ένα περιορισμένο χώρο και να εξετάσουμε το τοπίο βαρεθεί. Για παράδειγμα, θα ανακαλύψετε την έκταση ουράνια απεραντοσύνη βάθη της θάλασσας, tehnofenteziynogo postapokalipisa, ζόμπι τρόμου και άλλα αξιομνημόνευτα μέρη. Και ακόμα κι αν σταθώ λίγο περισσότερο σε έναν από τους κόσμους από το αναμενόμενο, δεν θα βαρεθείτε. Πόσοι ανεξερεύνητες τρόποι για να πάει, τα οποία ανταποκρίνονται μόνο πρωτοφανές πλάσματα με τα οποία μόνο τους εξαιρετικούς ανθρώπους που θα συναντήσετε! Προηγουμένως, ήταν επιτρεπτή μόνο στα όνειρα μου, και τώρα, αρχίζουν να παίζουν Multiverse, κάνετε τόσο αξέχαστο ταξίδι σωματιδίων των καθημερινών δραστηριοτήτων αναψυχής!

Θα πρέπει να ελέγξετε το παιχνίδι Multiverse Online, στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε τα παρακάτω πεδία:

- Όνομα Χρήστη?

- E-mail,

- Κωδικός (με επιβεβαίωση στην επόμενη γραμμή)

- Όροφος?

- Κωδικός ασφαλείας (με εικόνες).

Προεπιλογή για να εγγραφείτε στο newsletter μας e- αλληλογραφίας από τη διοίκηση του έργου, αλλά μια επιταγή που συμφωνούν με τους κανόνες που θα πρέπει να παραδώσει τον εαυτό του. Πολυσύμπαν Ηλεκτρονική εγγραφή ολοκληρώνεται πατώντας το κατάλληλο κουμπί. Τώρα μπορείτε να πάτε στο σύμπαν Multiverse on-line χωρίς επιπλέον downloads και εγκαταστάσεις. Ξεκινήστε με την πρώτη δοκιμή της μάχης, και θα γίνει γρήγορα εξοικειωμένοι με το μέχρι στιγμής ανεξερεύνητη εικονική πραγματικότητα!

Multiverse παιχνίδι έχει γραφικά υψηλής ποιότητας, ειδικά εφέ ομορφιά, λεπτομέρεια κάθε στοιχείο του παιχνιδιού, την ποικιλία των κόσμων που οδηγούν τους χρήστες στο μέλλον, φοβερό μάχες στους μηχανικούς Match-3, η ελευθερία επιλογής της τακτικής, τη δυνατότητα να αλλάξετε την εμφάνιση ενός χαρακτήρα και ως σύνολο. Αλλά παρ 'όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το παιχνίδι, όχι μόνο δεν απαιτεί συνδρομή, έτσι και πολύ πιστός στις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Μπορείτε να απολαύσετε συναρπαστικές περιπέτειες με μέσο τη διαμόρφωση του υπολογιστή. Μακάρι να υπήρχε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης - και τη διασκέδαση είναι εγγυημένη!

Πριν ορμητική βουτιά στην περιστρέφονταν γύρω από το περιστατικό, θα πρέπει να κατανοήσουν την ουσία του ίδιου του παιχνιδιού. Στο πολυσύμπαν, όπου είναι ένα παιχνίδι δράσης, εκτείνεται Crossworld kayadov Αυτοκρατορίας. Ως νέο κάτοικο του μαγική γη, ενταχθούν σε υφιστάμενα δυνάμεις της αντίστασης και να αρχίσει μια αμείλικτη πάλη ενάντια ανελέητο εχθρούς. Για να ξεπεραστεί ο επιτιθέμενος πρέπει συνεχώς να αναζητήσουμε συμμάχους, να συλλέγουν πληροφορίες, νοιάζεται για την αξιοπρεπή όπλα, άντληση χαρακτηριστικά του ήρωα. Παίξτε το παιχνίδι Multiverse - μέσα για να εκτελέσει μια ποικιλία εργασιών, συλλογή συλλογή ανταγωνιστεί με παρόμοια φιλόδοξους χρήστες όπως και εσείς, να κερδίσουν μια φήμη, την κατασκευή και την ανάπτυξη του κάστρου περιέχουν δικό της στρατό για να λάβουν μέρος στους πολέμους του τάγματος! Εν ολίγοις, δεν υπάρχει ειρήνη! Να είστε υπομονετικοί και να είναι σε θέση να φθάσουν στα μεγάλα ύψη! Πώς μπορείτε να γίνετε κύριος του συνόλου προοπτική μια φανταστική πόλη; Χτυπάμε με αστείρευτο πάθος με mobs και άλλους άρχοντες - και ευχαριστώ για σίγουρα θα εξαπλωθεί σε όλες τις γωνιές της έκτακτης σύμπαντος!

Ό, τι συμβαίνει στο παιχνίδι σαν πραγματικό. Ακόμη και η μετακίνηση ενός χαρακτήρα είναι πολύ παρόμοια με τα πόδια στο έδαφος και στον πραγματικό κόσμο. Και μια άλλη ευχάριστη έκπληξη: δεν χρειάζεται να επιλέξετε μία από τις προσφερόμενες τάξεις, δεν γνωρίζει εκ των προτέρων αν θέλετε το σενάριο της μοίρας του. Μπορείτε να πολυσύμπαν on-line παιχνίδι, εκπληρώνοντας μοναδικό ρόλο τους ποικίλλουν ανάλογα με τη διάθεση, να είναι ανεξάρτητη από οποιεσδήποτε συνταγές.

Ας όλες τις προσδοκίες σας πληρούνται, διότι το έργο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την απόλαυσή σας! Καλή τύχη!

 

Παίξτε επίσης