MoyaMafia

Εναλλακτικές ονομασίες: MoyaMafia

MoyaMafia online - ελεύθερο κείμενο του προγράμματος περιήγησης στρατηγικό multiplayer παιχνίδι ρόλων στην οποία οι ίδιοι οι παίκτες ενεργούν ως διαχειριστές. Χάρη σε αυτό το προϊόν σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να πάρετε μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους παιχνίδι. Μπορείτε από το «Α» έως «Ζ» δημιουργούν gameplay γεγονότα που θα αναπτύξει ακριβώς όπως θέλετε για εσάς προσωπικά. Το σύνολο των ειδικών εργαλείων θα δημιουργήσει όχι μόνο, αλλά και όλο και περισσότερο για τη βελτίωση φιλόδοξο έργο σας. Ως εκ τούτου, ενδιαφέρονται για τον περιπλάνηση στα δίκτυα των χρηστών του Διαδικτύου. Μπορείτε επίσης να επωφεληθούν από αυτό το στερεό. Εάν δημιουργήσετε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, και εξακολουθεί να είναι σε θέση να το διαφημίσει σωστά, θεωρούν ότι τα κέρδη είναι ήδη στην τσέπη σας. Όχι κατ 'ανάγκη να είναι κανείς μεγαλοφυΐα για να κάνουν τα χρήματα στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε MoyaMafia παίξετε και δείτε πόσο εύκολο είναι να εφαρμοστεί μακροχρόνιο όνειρο! Δεν πρέπει να δώσετε μια τέτοια δελεαστική προσφορά! Γιατί να ενεργεί για σενάριο κάποιου άλλου, αν είναι δυνατόν να υπαγορεύουν οι ίδιοι οι κανόνες;

Όχι μόνο αυτό, να αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι, γι 'αυτό είναι επίσης διαθέσιμες, χωρίς περιορισμούς. Φουσκωμένα απαιτήσεις συστήματος δεν γίνει ένα εμπόδιο μεταξύ του συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού και εσείς. Φτάνει να στον υπολογιστή ήταν εγκατεστημένο Flash Player έκδοση 9. 0. Τίποτα δεν θα πρέπει να κατεβάσει. Έτσι, όταν έχετε μια διαμόρφωση μέσος υπολογιστής και τα συμβατικά σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να βουτιά γρήγορα στον εγκληματικό κόσμο. PRG δημιουργία και τον έλεγχο της βίας των συμμοριών μπορεί αμέσως μετά να περάσει την εγγραφή MoyaMafia. Εγγραφή λογαριασμού είναι απλή: Πληκτρολογήστε το όνομα του παιχνιδιού, login, password, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποδεχτείτε τους Όρους και τόλμη πατήστε το κουμπί "Δημιουργήστε το δικό σας παιχνίδι Mafia! . "

Τώρα, ήρθε η ώρα να εφαρμόσει όλες τις ιδέες του. Κάνοντας κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο, διαβάστε το πρώτο οδηγό και να πάει! Προσέξτε την ελκυστική εμφάνιση των παιχνιδιών που αναπτύχθηκε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες και να προσκαλέσετε τους φίλους σας. Τελικά παίζουν MoyaMafia παραγωγή σας εντελώς όχι μόνο θα γνωρίζει τα πρόσωπά σας, αλλά και τους ξένους. Η αποτυχία να αποδείξει το έργο σας, μην το ρίξει στη μοίρα τους. Far στις ελεύθερες δέρματα δεν θα φύγει. Γι 'αυτό είναι καλύτερα να δαπανήσει κάποια χρήματα τμήμα των εσόδων για την αγορά επιπλέον δέρματα για το παιχνίδι Mafia μου έχει γίνει ακόμη πιο ελκυστική.

Τι είναι γενικά ένα παιχνίδι MoyaMafia; Αυτό που δεν είχε προσληφθεί άμεσα τους εκπροσώπους του υποκόσμου! Οι παίκτες θα είναι σε θέση να κλέψει και μηχανήματα, καθώς και την οργάνωση όλων των ειδών τα εγκλήματα, και να βγει στο καζίνο, και να δημιουργήσουν ισχυρές οικογένειες (clans), και να διεξάγει μια ατελείωτη πάλη για την εξουσία, και εάν είναι απαραίτητο να πάρουν δάνεια, οι οποίες καθιστούν εύκολη για να ξεκινήσουμε την αναστάτωση. Εσείς, ως ιδιοκτήτης του έργου, θα παρακολουθεί στενά όλες τις διαδικασίες για να αποφασίσει τι στον κόσμο σας, θα πρέπει να επιτρέπεται και τι δεν είναι.

Για όσους δεσμεύονται να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση MoyaMafia, ο κύριος στόχος - να αυξήσει το κύρος και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους ίδιους φιλόδοξους παίκτες. Ακολουθήστε βαθμολογία σας, δεν θέλετε να βόσκουν τα πίσω. Πράγματι, σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, η μοίρα σας είναι στα χέρια σας! Κάθε ιδιοκτήτης ενός παιχνιδιού μπορούν να κάνουν chat στο φόρουμ και να πάρει ευχαρίστηση από την επαφή με έξυπνους ανθρώπους. Εδώ θα ακούσετε τις σοφές συμβουλές και, και θα εκφράσει την άποψή του.

Ας ανεξάντλητη Ο ενθουσιασμός σας θα συμβάλει στην επίτευξη της επιτυχίας για την οποία θέλετε και όταν σας επισκέπτονται για πρώτη φορά την περιοχή του παιχνιδιού. Θυμηθείτε, μόνο σκληρή δουλειά μπορεί να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και ας το πρώτο δεν θα είναι όλα πάνε πρίμα, πιστεύουν στη δική σας τύχη! Τολμήστε, νεοαφιχθέντες συμμορίτες!

 

Παίξτε επίσης