Mortal Kombat X - Mortal Kombat 10

Εναλλακτικές ονομασίες: Mortal Kombat x

Mortal Kombat X: θανατηφόρα μάχη.

Τον Απρίλιο, δηλαδή στις 14 του 2015, απελευθερώθηκε μια άλλη σειρά από το θρυλικό μαχητικό παιχνίδι του στούντιο Studios NetherRealm - Mortal Kombat X. Υπήρξε ταυτόχρονη έξοδος σε διαφορετικές πλατφόρμες: Microsoft Windows, καθώς και One Xbox και PlayStation 4. Πολλοί οπαδοί έχουν ήδη καταφέρει να κατεβάσουν το Mortal Kombat X για να συνεχίσουν με τους παλιούς γνωστούς χαρακτήρες και τους νέους για να δημιουργήσουν μια άλλη ιστορία.

Θα ξαναγυρίσετε με το Sub-Zero και τον Σκορπιό. Η γη δεν έχει ακόμη ανακάμψει από την τελευταία εισβολή του Shao Kahn, καθώς η νέα επίθεση των τρομερών πλασμάτων του Κατώτερου Κόσμου άρχισε υπό την ηγεσία της Αδελφότητας της Σκιάς. Ο Cage άλλαξε τη δράση του σκάφους σε μια ειδική ομάδα της ομάδας και μαζί με έναν τυφλό σαμουράι με τα εξαιρετικά ταλέντα του Kenshi καθώς και τον Sonya Blade ως κύριο και η επιχειρησιακή ομάδα πήγε στην πύλη που χρησίμευσε ως είσοδος στο Ναό του Raiden για να βρει την πηγή της δύναμης της Γης Αυτό το.

But Sub-Zero, ο οποίος έγινε και πάλι άνδρας, και ο Σκορπιός επιτίθεται στην ομάδα. Το SWAT πεθαίνει, το ελικόπτερο συγκρούεται. Παρόλα αυτά, οι ήρωες ήταν αρκετά τυχεροί για να επιβιώσουν και να φτάσουν στην πύλη. Μόλις στο Ναό, ο Raiden και ο Fujin έρχονται αντιμέτωποι με τον νεκρομάντη Kuang Chi, τον αρχαιότερο κατεστραμμένο Θεό Shinnok και τον στρατό των δαίμων με ζόμπι που έχουν γίνει οι πρώην υπερασπιστές της Γης. Ενεργώντας αρμονικά, ο Cage και ο Raiden κατάφεραν να συλλάβουν το φυλαχτό του Shinnok, αλλά απέκλεισαν μόνο ένα μέρος της νέας απειλής - η Quan Chi παρέμεινε ελεύθερη.

Ο Kotal Kahn είναι ο νέος άρχοντας του εξωτερικού κόσμου, με τον οποίο η Γη έχει συνάψει συμφωνία ουδετερότητας και συνεχίζει να αγωνίζεται με τον Κάτω Κόσμο και τους αντάρτες της Μηλίνας. Πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα, οι παίκτες θα μάθουν αν κατεβάσετε το Mortal Kombat X.

Αντιπροσωπείες και πραγματικότητες του κόσμου Mortal Kombat.

Όταν οι κορυφαίοι ήρωες, Skorpilna και Sub-Zero, το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Αλλά η συνάντηση με φρέσκα πρόσωπα είναι επίσης ενδιαφέρουσα και οι συγγραφείς έχουν εισαγάγει νέους ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους χαρακτήρες:

  • Di Κλέφτης - γυναίκα έντομο
  • Ασυνήθιστο ζευγάρι - Torr (γίγαντας σε μάσκα) και Ferrat (νάνος)
  • Cage Cassie - κόρη του Blade Sonny και Cage Johnny
  • Kotal Kahn - έχει εξωτερική ομοιότητα με τον θεό του πολέμου των Αζτέκων και περιγράφεται ως ο νεοαγγεγραμμένος αυτοκράτορας του εξωτερικού κόσμου.

27 Φεβρουάριος, όσοι ακολούθησαν τις ειδήσεις, μπορούσαν να δουν στο βίντεο νέων ηρώων μαζί με τις χώρες, για παράδειγμα, τη Jacqueline Briggs, την Kun Jin, την Takahashi, τη Sindel, τη Milin, την Rein, την Herron Black και άλλους. Τον Μάρτιο, οι Sonya Blade, Kenshi, Cage Johnny και Jax εμφανίστηκαν στην εικόνα ενός ζόμπι στα screenshots. Και το 2016 αναμένεται η εμφάνιση νέων προσώπων: Bo Rai Cho, Δερμάτινο πρόσωπο, Τρεις-Borg και Xenomorph. Έχουν ήδη ανακοινωθεί στο δεύτερο Kombat Pack.

Οι μάχες στο Mortal Kombat X σε Η / Υ αναπτύσσονται σύμφωνα με το είδος του αγώνα, αλλά οι προγραμματιστές τους έχουν αραιώσει με νέες προσθήκες. Η πλοκή έχει γίνει πιο πρωτότυπη και οι μαχητές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την κατάσταση, μετατρέποντας τα γύρω αντικείμενα σε όπλα. Είναι επίσης προικισμένοι με τρεις επιλογές για τη διεξαγωγή μονομαχίας, εξοπλισμένες με ένα συνδυασμό μοναδικών τεχνικών. Ο Σκορπιός, για παράδειγμα, έχει το ύφος του Νιντζούτσου, στον οποίο ελέγχεται με δύο σπαθιά: τις πυροτεχνικές τεχνικές Hellfire και την Κόλαση - προκαλώντας τους κατοίκους του κάτω κόσμου να τον βοηθήσουν στη μάχη.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης.

Το

Mortal Kombat X μπορεί να αγοραστεί σε διαφορετικές εκδόσεις από το πρότυπο έως το αποκλειστικό. Καθένα έχει το δικό του σύνολο χαρακτήρων και ζώνες παιχνιδιών, γεγονός που προκαλεί διαφορετική τιμή. Το παιχνίδι μεταφράζεται στις κύριες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών, και για να ξεκινήσει και να μην επιβραδυνθεί το Mortal Kombat 10, το απαραίτητο CT:

  • OS: 64-bit για Windows Vista / 8/8. 1
  • Ελεύθερος χώρος: 36 GB
  • ОП: 3 ГБ
  • Επεξεργαστής: Intel Core i5-750 2. 67 GHz ή AMD Phenom II X4 965 3. 4 GHz
  • Κάρτα γραφικών: 512 MB με υποστήριξη DX11 (NVIDIA GeForce GTX 460 ή AMD Radeon HD 5850)
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες