Κινητό βασιλικό

Εναλλακτικές ονομασίες: Mobile Royal

Mobile Royal σε υπολογιστή - στρατηγικές μάχες στον κόσμο της φαντασίας

Το παιχνίδι Mobile Royal από το στούντιο IGG έχει καθιερωθεί εδώ και πολύ καιρό ως στρατηγική υψηλής ποιότητας με στοιχεία ενεργών αγώνων. Γίνετε ένας από τους άρχοντες ενός ισχυρού βασιλείου. Καταπολέμηση ορδές θηρίων που επιτίθενται από όλες τις πλευρές. Χρησιμοποιήστε τις στρατηγικές και τακτικές σας δεξιότητες σχεδιασμού για να νικήσετε τον εχθρό. Θυμηθείτε, κάθε βασίλειο στον χάρτη αγωνίζεται για τη θέση του στον ήλιο. Βιαστείτε, ήρωα, όλοι σας περίμενα!

Mobile Royal Start

Το κάστρο σου είναι φλεγόμενο, επιτίθεται στους Beastmen. Περιμένετε βοήθεια από τον Branor - αυτό είναι ένα paladin, είναι διαφορετικός στη μάχη. Πάρτε τον στην υπηρεσία και λάβετε μέρος στη μάχη. Η μάχη πραγματοποιείται σε ένα μικρό οικόπεδο, όπου οι μονάδες σας με επικεφαλής έναν ήρωα πολεμούν με μονάδες και τον εχθρικό ήρωα. Για να κερδίσετε, πρέπει να τους νικήσετε. Για αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μοναδικές ικανότητες. Κερδίζετε, αλλά ο εχθρός εισάγει το Ifrit στο παιχνίδι - ένα ισχυρό πλάσμα που εκτοξεύει τη φωτιά. Χρησιμοποιήστε γρήγορα τη δύναμη του δράκου σας για να νικήσετε.

Μετά τη μάχη, ξεκινήστε την ανοικοδόμηση της πόλης και του κάστρου, επειδή το κάστρο είναι το κλειδί για την επιτυχία και τη δύναμη. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην πέτρα του εκτοπισμού. Εκεί θα βρείτε μια σειρά από μάχες στις οποίες, κερδίζοντας, μπορείτε να πάρετε πέτρες για να καλέσετε νέους ισχυρούς ήρωες. Μπαίνουμε στην πρώτη μας μάχη. Επιλέξτε τον κύριο χαρακτήρα και τη μοναδική σας ικανότητα, σε αυτήν την περίπτωση, την κλήση της φλογεράς δύναμης του δράκου και κάντε κλικ στο "μάχη". Η μάχη εναντίον των νάνων, προφανώς ήθελαν να επιστρέψουν τα πράγματα τους, μπερδεύοντας μας με τους ληστές - είναι χειρότερα! Ο ήρωας μας εμφανίστηκε ξανά τέλεια. Θυμηθείτε ότι οι ήρωες οδηγούν τους στρατιώτες σας στη μάχη, καθώς και βοήθεια με προμήθειες και ενίσχυση του στρατού. Προσπαθήστε να συλλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερους ήρωες για να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων.

Προσπαθήστε να καλέσετε τον δεύτερο ήρωό σας Saori. Είναι ιερέα και θα είναι μεγάλη θεραπευτής για τους στρατιώτες σας. Συνολικά, έως και τέσσερις ήρωες μπορούν να ληφθούν σε μάχη, και στο παιχνίδι υπάρχουν 30 από αυτούς. Τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά:

 • Ο Skarliss, ένας νεκρομαντής, δίνει εντολή στους σκοπευτές - προσπάθησαν να αποτρέψουν έναν εμφύλιο πόλεμο με κάθε κόστος. Όταν οι προσπάθειές της απέτυχαν, στράφηκε στη νεκρομαντία για να δώσει στον λαό της έναν κοινό εχθρό, ενώνοντας τον.
 • Ο Reginald, ιππότης που διοικεί το ιππικό - μέλος της βασιλικής οικογένειας, πέρασε την παιδική του ηλικία σε ένα υπέροχο κάστρο. Σπούδασε με τους καλύτερους μέντορες της χώρας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συγκρούσεις του παρελθόντος. Προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ο άξιος κληρονόμος του βασιλιά του.
 • Ο Balthazar, ο αρχιεμός, διοικεί το ιππικό - κανείς δεν ξέρει γιατί ο μισός δαίμονας Balthazar ξύπνησε από ένα όνειρο, αλλά το γεγονός παραμένει: ο πλοίαρχος της σκοτεινής μαγείας εμπλέκεται τώρα στη σύγκρουση μεταξύ του Λαού και των Beastmen.
 • Η Isabelle, μισθοφόρος, διοργανώνει βέλη - όταν οι δαίμονες σκότωσαν την οικογένειά της στην παιδική της ηλικία, ορκίστηκε να εκδικηθεί και την έκανε στόχο της ζωής της. Επομένως, από αυτήν μπορείτε να ακούσετε μόνο μία φράση, «σκοτώνω δαίμονες».
 • Ο Άτλας, ο γκόλεμ, διοικεί το ιππικό - ένα μοναδικό γκόλεμ που αγαπούσε τα τραγούδια των μπαρδών για τις ηρωικές πράξεις των ηρώων. Καταλαβαίνει ότι το καθήκον του είναι προστασία και δικαιοσύνη. Έχει κάτι παραπάνω από αρκετή δύναμη για αυτό.
 • Η Τανάκα, ο Ρονίν, διοικεί το πεζικό - έναν ασύγκριτο μαχητή, που δεν γνωρίζει φόβο, ταπεινό και γνωρίζει την τιμή της τιμής. Οι πραγματικές της προθέσεις εξακολουθούν να είναι μυστήριο. Υπάρχουν όμως προτάσεις που αναζητά έναν άξιο ηγέτη.

Κάθε ένας από τους ήρωες είναι μοναδικός στην ιστορία του και στις δεξιότητές του. Κάθε ένα είναι χρήσιμο σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Συνδυάστε τα με σύνεση και δεν θα έχετε ίσους στη μάχη.

Mobile Royale Κατασκευή

Εκτός από τις μάχες, πρέπει να ξαναχτίσετε τη δική σας πόλη με ένα κάστρο στο βουνό. Και πρέπει να το χτίσετε:

 • Lazareth - είναι απαραίτητο για τη θεραπεία στρατιωτών. Αναβαθμίστε τον για να αυξήσετε τον αριθμό των στρατιωτών που μπορούν να επουλωθούν κάθε φορά.
 • academy - Διεξάγεται έρευνα εδώ για να μπορέσει η πόλη σας να αναπτυχθεί. Βελτιώνοντάς το αυξάνετε την ταχύτητα της έρευνας,
 • αποθήκευση - προστατεύει τους πόρους σας από εχθρούς. Βελτιώνοντάς το, αυξάνετε τον αριθμό των προστατευμένων πόρων,
 • θησαυροφυλάκιο - σας επιτρέπει να κάνετε καταθέσεις κρυστάλλων. Αναβαθμίστε το για να αυξήσετε το μέγιστο μέγεθος κατάθεσης,
 • στρατώνες - απαραίτητοι για την εκπαίδευση διαφόρων τύπων στρατευμάτων. Αναβαθμίστε τους για να αυξήσετε τον αριθμό των στρατιωτών που μπορούν να εκπαιδευτούν ταυτόχρονα.

Αυτά είναι τα κύρια κτίρια, τα υπόλοιπα θα ανοίξουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα φτάσουν σε συγκεκριμένα επίπεδα.

Η λήψη του Mobile Royal σε υπολογιστή είναι πολύ απλή. Αρκετά για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση Bluestacks στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το παιχνίδι και παίξτε απευθείας από τον εξομοιωτή.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες