Το Mass Effect

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Mass Effect

Mass Effect - ένα παιχνίδι που ήταν καταδικασμένη σε επιτυχία. Είναι κατασκευασμένο με τις καλύτερες παραδόσεις του είδους της φαντασίας. Παρά τις κάποιες ομοιότητες με KOTOR, το έργο είναι πολύ δημοφιλής. Επιπλέον, οι προγραμματιστές συγκεκαλυμμένο αριστοτεχνικά λογοκλοπή κάτω από μια νέα μεγάλη μηχανή. Γραφικά του παιχνιδιού είναι εξαιρετική, οι μάχες και πυροβολισμοί είναι ρεαλιστικές, όλα τα βασικά στοιχεία του είδους υπάρχουν σε όλα τα μέρη του σε μία λέξη, οι παίκτες διαμαρτύρονται δεν έχει σημασία τι. Μπροστά θα συναντηθεί με τον κύριο χαρακτήρα, η οποία συνοδεύεται από ένα ζευγάρι από τους συντρόφους ταξιδεύει σε όλη την εκτάσεις της διαγαλαξιακό χώρο. Στη διάθεση του χαρακτήρα σας θα διαστημόπλοιο mod που ονομάζεται Νορμανδία.

V το Mass Effect PC θα πρέπει να συναντηθεί με γνωστά διλήμματα του ήρωα, θα πρέπει να επιλέξετε ποια, καλό ή κακό, μία πλευρά στην άλλη. Από το διαγαλαξιακό συνέδρια για να αποφασίσει για την τύχη ολόκληρων πλανήτες και γαλαξίες. Ναι, πάρα πολύ σοβαρά, και γιατί σκέφτεσαι;

Chtoby ιστορία των ηρώων σας έχει ξεκινήσει, θα πρέπει, πρώτα απ 'όλα, το Mass Effect λήψη. Γι 'αυτό θα είναι αρκετό για να βρείτε τις κατανομές του παιχνιδιού σε ένα από τα πιο δημοφιλή torrents. Επιπλέον, όλοι του αντίχειρα - επιλέξτε πρώτα την ταυτότητα του χαρακτήρα σας, θα κάνει μοναδική βιογραφία του και μπορεί με ασφάλεια να πάει σε ένα ταξίδι. Ανάλογα με το είδος της βιογραφίας προτιμάτε να επιλέγετε θα αλλάξει τους διαλόγους του παιχνιδιού, καθώς και τον αριθμό των θέσεων εργασίας. Στο Mass Effect χαρακτήρες μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Krome της επιλογής είναι πολλές μεικτές τάξεις. χαρακτήρα συντάκτη σας παίρνει μισή ώρα τουλάχιστον, αλλά έχει σχεδιαστεί έτσι αποτελεσματικά, ότι ο χρόνος σας θα περάσει απαρατήρητο.

Η αποστολή

V το Mass Effect εμφανίζονται από το πουθενά. Οι προγραμματιστές έχουν καταφέρει να κάνουν το έργο ενδιαφέρουσα όταν φαίνεται ότι σχεδόν όλα έχουν να δέσει με οικόπεδο geymerstva κερδίζει τέτοια ταχύτητα που το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να δάκρυ στα μάτια του. Απλά δεν μπορεί να αποσιωπούν το γεγονός ότι στο τέλος θα είναι μέσα για μια πραγματική ταινία δράσης του Χόλιγουντ είναι μια απότομη, όχι λιγότερο. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές, καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι, μπορείτε επίσης δεν πρέπει να χάσετε αυτό, έτσι δεν είναι;

V το Mass Effect όπλα ηρώων πιο σύγχρονο και ισχυρό. Έτσι, η συμφωνία είναι αρκετά απλή με ξένα εχθρούς. Οι χαρακτήρες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα του πολιτισμού, η οποία διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι και να γίνει πιο δυναμική. Στο μεταξύ μάχες που μπορείτε να δώσετε εντολές στους συμμάχους σας, αλλά και αντιπροσωπεύουν ένα στόχο. Η αλήθεια είναι πιο σχετικό είναι μόνο όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πραγματική αφεντικά της μητέρας που θα ανοίξει για σας για τα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας.

Nu που δεν είναι ακόμη έτοιμη να ολοκληρώσει τη συλλογή σας από τα αγαπημένα παιχνίδια των νέων παράδειγμα; Για λόγους σαφήνειας, σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με αποβουτυρωμένο την παρουσίαση το Mass Effect τρέιλερ, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς όλα τα οφέλη του έργου.

 

Παίξτε επίσης