Mass Effect

Εναλλακτικές ονομασίες: Mass Effect

Mass Effect - ένα παιχνίδι που ήταν καταδικασμένη σε επιτυχία. Είναι κατασκευασμένο με τις καλύτερες παραδόσεις του είδους της φαντασίας. Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με το KOTOR, το έργο είναι δημοφιλής. Επιπλέον, οι προγραμματιστές αριστοτεχνικά συγκεκαλυμμένο λογοκλοπή στο πλαίσιο μιας νέας μεγάλη μηχανή. Γραφικά του παιχνιδιού είναι μεγάλη, την καταπολέμηση και τα γυρίσματα ρεαλιστικό, βρίσκονται σε πλήρη όλα τα βασικά στοιχεία του είδους - με μια λέξη, οι παίκτες διαμαρτύρονται δεν έχει σημασία τι. Μπροστά θα συναντηθεί με τον κύριο χαρακτήρα, ο οποίος, συνοδευόμενος από ένα ζευγάρι των συναδέλφων ταξιδεύει σε όλη την εκτάσεις διαγαλαξιακό χώρο. Στη διάθεση του χαρακτήρα σας θα Starship mod που ονομάζεται "Νορμανδία".

Στο Mass Effect pc θα πρέπει να συναντηθεί με γνωστά διλήμματα - ο ήρωας θα πρέπει να επιλέξετε ποια, καλή ή κακή, μία πλευρά στην άλλη. Στις διαγαλαξιακό συνέδρια για να αποφασίσει για την τύχη του συνόλου των πλανητών και των γαλαξιών. Ναι, πάρα πολύ σοβαρά, και ό, τι νόμιζες;

Για την ιστορία του χαρακτήρα σας έχει αρχίσει, θα πρέπει, πρώτα απ 'όλα, το Mass Effect κατεβάσετε. Είναι αρκετό για να βρει εντοπισμένη παιχνίδι σε ένα από τα αγαπημένα σας torrents. Στη συνέχεια, τα πάντα σχετικά με το "αντίχειρα" - επιλέξτε πρώτα την προσωπικότητα του χαρακτήρα, τη σύνθεση των μοναδικών βιογραφία της και μπορεί να πάει με ασφάλεια σε ένα ταξίδι. Ανάλογα με το τι προτιμούν να επιλέξουν ένα βιογραφικό, θα αλλάξει τους διαλόγους του παιχνιδιού, καθώς και τον αριθμό των θέσεων εργασίας. Στο Mass Effect χαρακτήρες μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες.

1. Psionic.

2. Στρατιώτες.

3. Τεχνικές.

Επιπλέον, η επιλογή των λίγων μεικτές τάξεις διαθέσιμα.

Χαρακτήρα Editor μπορείτε διαρκεί μισή ώρα τουλάχιστον, αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι αποτελεσματικά, ότι ο χρόνος τους θα περάσει απαρατήρητη.

Στο Mass Effect αποστολή εμφανίζονται από το πουθενά. Οι προγραμματιστές έχουν καταφέρει να κάνει το έργο ενδιαφέρον - όταν φαίνεται ότι σχεδόν όλα έχουν να δέσει με οικόπεδο geymerstva κερδίζει τέτοια ταχύτητα που το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να δάκρυ στα μάτια του. Απλά δεν μπορεί να αποσιωπούν ότι στο τέλος περιμένει ένα πραγματικό θρίλερ δράσης του Χόλιγουντ, όχι λιγότερο. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές, έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι, μπορείτε επίσης δεν πρέπει να χάσετε αυτό, έτσι δεν είναι;

Στο Mass Effect όπλων ήρωες πλέον σύγχρονο και ισχυρό. Έτσι ασχολούνται με τα ξένα εχθρούς θα είναι αρκετά απλή. Αλλά δεν χαλαρώνουν πάρα πολύ σύντομα, προσπαθήστε να ξεκινήσετε το περπάτημα ένα ζευγάρι των αποστολών. Χαρακτήρες θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του τεχνικού πολιτισμού, που διαφοροποιούν σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι και να γίνει πιο δυναμική. Στις μεταξύ των μαχών, μπορείτε να δώσετε εντολές στους συμμάχους τους, καθώς και τους στόχους ορισθέντα. Η αλήθεια είναι πιο επείγον είναι μόνο όταν έρχονται αντιμέτωποι με αυτές τις «μητέρα των αφεντικών", το οποίο θα ανοίξει για σας σε υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας.

Λοιπόν, δεν είναι ακόμη έτοιμη να ολοκληρώσει τη συλλογή σας από τα αγαπημένα παιχνίδια των νέων παράδειγμα; Για λόγους σαφήνειας, σας προτείνουμε να εξοικειωθούν με αποβουτυρωμένο την παρουσίαση Mass Effect βίντεο ρυμουλκούμενο, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς όλα τα οφέλη του έργου.

 

Παίξτε επίσης