KnightFight

Εναλλακτικές ονομασίες: KnightFight

KnightFight online - φανταστικό multiplayer παιχνίδι φυλλομετρητή με εκπληκτική PvP αγώνες. Αυτό το γερμανικό σχέδιο, το οποίο το 2007 είχε αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα μεταξύ των παρόμοια παιχνίδια του προγράμματος περιήγησης. Οι χρήστες καλούνται να γίνει μέλος των πιο θανατηφόρα και βάναυση πολέμους. Θα λειτουργήσει ως ιππότης. Ιστορία του παιχνιδιού σας λέει πόσο πολύ καιρό πριν, στο Μεσαίωνα, οι πιστοί οπαδοί του βασιλιά των Ιπποτών Παγκοσμίως γνωστή για τα κατορθώματά τους. Πολέμησαν για την τιμή και την αλήθεια, πιστά υπηρέτησε ο αρχηγός τους. Σύντομα όμως μερικοί από αυτούς άρχισαν να παραβιάζουν τους όρκους και τα δεδομένα που επιθυμείτε να κρατήσει ανείπωτη θησαυρούς. Μια τέτοια επαίσχυντη συμπεριφορά, προφανώς ήταν μεταδοτική. Είναι αρκετό για να ωθήσει πολλούς ιππότες αποφάσισε ότι τα τιμά τους μικρούς μας φίλους, είναι καλύτερα να εξάγει πολύτιμα τρόπαια και πλούσια. Ιππότες άρχισαν να μεταφέρουν τις επιδρομές μετά τις αιματηρές μάχες χωρίζονται μεταξύ τους κλεμμένα τιμαλφή. Αυτά ακυβέρνητο τα πρόσωπα που καλούνται οι Ιππότες του Σκότους. Έτσι, το Τάγμα των Ιπποτών καθώς χωρίζεται σε δύο στρατόπεδο. Ξεκινώντας το παιχνίδι KnightFight, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με ποιανού το μέρος πράξη και τι είδους ζωή για να οδηγήσει. Εμπλοκή στη μάχη για τη δόξα και να κηρύξουμε το καλό ή κακό για την προστασία των ιδεών, εμπλουτισμένη με τη χρήση εξωτερικών προβλήματα. Πηγαίνετε το δικό σας τρόπο και να απολαύσετε την έντονη gameplay.

Σε έναν φανταστικό κόσμο, θα μεταφέρει KnightFight εγγραφής. Θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα με τα παρακάτω πεδία: Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα χρήστη, τον κωδικό (επιβεβαιώσει στην επόμενη γραμμή). Στη συνέχεια, απέναντι προτάσεις Συμφωνώ Όροι τσιμπούρι. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε αυτόματα ένα ενημερωτικό δελτίο από τη διοίκηση. Ό, τι βλέπετε, είναι αρκετά απλή. Οι απαιτήσεις συστήματος μην ανησυχείτε. Είναι πραγματικά χαμηλές. Η κύρια σύνδεση στο Internet και ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης - και μπορείτε να κολυμπήσετε στην ευχάριστη ατμόσφαιρα του απίστευτες περιπέτειες.

KnightFight Έχοντας ξεκινήσει το παιχνίδι, μπορείτε γρήγορα να υπολογίσει τα πάντα. Δεδομένου ότι δεν θα πρέπει να προκύψουν προβλήματα του διακομιστή γλώσσα. Έτσι έγινε ένας αληθινός πολεμιστής και θα πρέπει να εκτελούν τα καθήκοντά που σας έχουν ανατεθεί. Πριν από ένας ιππότης και ένας τεράστιος αριθμός των θέσεων εργασίας, αλλά μην πανικοβάλλεστε και να εγκαταλείψει το gameplay από το φόβο ότι όλα θα είναι πολύ χρονοβόρα. Πιστέψτε με, θα κυριαρχήσει ακόμη και αν αυτό δεν θα καθυστερήσει πολύ μπροστά από τον υπολογιστή. Αρκετό για να στείλει τον ήρωα για να εκτελέσει την εργασία, και είστε ελεύθεροι. Πηγαίνετε για την επιχείρησή σας, από καιρό σε καιρό ψάχνει μετά από λίγο.

Λίστα τις δυνατότητες που έχει KnightFight παιχνίδι και αυτό δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Πρώτον, υπάρχει ένα εκτεταμένο σύστημα των avatars. Αυτό είναι διαθέσιμο για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ήρωα, χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία, όπως περικοπές, ουλές, κοσμήματα και άλλα πράγματα. Δεύτερον, μια καλή επιλογή του εξοπλισμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο με το ένα χέρι και τα δύο χέρια τα όπλα. Σπαθιά, τσεκούρια, πανοπλίες, φυλαχτά, ασπίδες, δαχτυλίδια - αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του φάσματος στο παιχνίδι οπλοστάσιο. Τρίτον, μια συναρπαστική ανάπτυξη του χαρακτήρα. Θα πρέπει να αντληθεί και να γίνει ισχυρότερη. Κάθε επιτυχία φέρνει οφέλη στη μορφή σημεία και χρυσά μετάλλια. Όλη αυτή η χρήση να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Τέταρτον, ένα πολύπλοκο σύστημα της μάχης. Δυνατότητες είναι εντυπωσιακές. Μπορείτε να το κάνετε στον εαυτό σας να καταπολεμήσει τους μισητούς εχθρούς, και να λαμβάνουν μέρος σε μαζικές φιλονικίες. Για παράδειγμα, Guild Wars είναι τόσο μεγάλη που θα τους θυμόμαστε για πολύ καιρό. Έλα! Περιττό να κάνετε μαραζώνουν από την αδράνεια, όταν μπορείτε να έχετε μια ευχάριστη στιγμή!

Αιώνια αγώνα με την πλευρά του εχθρού - αυτό είναι η παρτίδα των κατοίκων KnightFight Online. Υπερασπιστεί τις αρχές τους σε αιματηρές μάχες. Θυμηθείτε, δεν έχετε κανένα δικαίωμα σε απόγνωση για να πάρει τη νίκη, και μαζί με αυτό την κυριαρχία έναντι των αντιπάλων! Η μοίρα σας είναι στα χέρια σας! Ας υποθέσουμε ότι η τύχη πάντα χαμογελαστός!

 

Παίξτε επίσης