Γονιδίωμα

Εναλλακτικές ονομασίες: Γονιδίωμα

Γονιδίωμα online - φανταστικό δωρεάν multiplayer παιχνίδι στρατηγικής θέματα χώρου. Ένα μέρος της ανάπτυξης είναι το μυαλό-blowing γεγονότα γαλαξία GENESIS-1. Απόσταση από τη Γη να είναι εκατομμύρια έτη φωτός. Ο νεοφερμένος θα πρέπει να περιβάλλεται από ένα gamer διαφορετικά πλάσματα που φαίνεται ακατανόητο για τον ίδιο και καταπληκτικό. Ότι αυτά τα παράξενα πλάσματα και κατοικούν σε έναν μακρινό γαλαξία. Πριν σας θα είναι επιφορτισμένη - ένα αξιοπρεπές μέρος για να κερδίσουν το δικό τους αγώνα, οι εκπρόσωποι της οποίας, ξεκίνησε την ανάπτυξή της από την πρωτόγονη βακτηρίων που ενδέχεται να γίνουν αυτάρκεις μοναδική κατοίκους του κόσμου. Θα δημιουργήσετε τη φυλή σου και θα οδηγήσει σίγουρα σε ένα λαμπρότερο μέλλον. Το πιο εικονική γη θα είναι σε θέση να αποικίσουν το καλύτερο. Διάσπαρτα σε κάθε γωνιά των εκπροσώπων σύμπαν του αγώνα σας δείχνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παίξτε Γονιδίωμα - συνέχεια σπρώξτε προς την πλευρά των πρώην κατοίκων, συνεχώς αγωνίζονται μαζί τους, και να αποδείξει αυτές αυθάδη που θεωρούν τους εαυτούς τους κυρίους εδώ, τη δύναμή τους, την εφευρετικότητα, και μια σοφή τακτική. Ας κανείς δεν τολμά να είναι στο δρόμο σας! Δρόμο για ένα νέο κατακτητή έκτακτη γαλαξία!

Απολαύστε το gameplay μπορεί να είναι σχεδόν οποιοδήποτε υπολογιστή. Έργο της Genom διαθέσιμα παιχνίδια σε ένα ευρύ κοινό χρηστών, λόγω των μικρών απαιτήσεων συστήματος. Εκτός αυτού, η λήψη δεν έχει. Επιστρέψτε στις κοσμικές εκτάσεις βοηθήσει Γονιδιώματος εγγραφής. Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη κατάλληλες γραμμές, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης. Λάβετε υπόψη ότι ο λογαριασμός δημιουργίας συνεπάγεται την αποδοχή των κανόνων του παιχνιδιού, να γνωρίσουν με τους οποίους θα ήταν ωραίο στην αρχή.

Μπορεί να έχετε ήδη έπρεπε να αναρωτηθούμε, γιατί δεν αναπτύσσονται στη συνήθη πλανήτη μας; Το θέμα είναι ότι άθλιο πλανήτη εμφανίστηκε ξαφνικά κοντά στους ανθρώπους. Καταστροφικούς πολέμους που οδήγησαν στο γεγονός ότι δεν είναι τέλεια, η γη απλά κατέρρευσε. Η επικείμενη πυρηνική καταστροφή εκδιώχθηκαν από τους επιζώντες επιφάνεια του πλανήτη. Στις γίγαντας κιβωτοί πήγαν να αναζητήσουν καταφύγιο στο χώρο. Κατά τη διάρκεια αιώνων της περιπλάνησης, προκειμένου να επιβιώσουν και usovershestvovaniya ανθρώπινη ουσία ξεκίνησε ένα έργο με τίτλο «γονιδίωμα». Ναι, χάρη σε αυτό το πρόγραμμα people όλο και ισχυρότερη, πιο σκληρή, νοητική εγρήγορση. Ακόμη και ο ιδιοκτήτης να λειτουργούν τα μηχανήματα να γίνει πραγματικότητα. Αλλά όλες αυτές οι απίστευτες αλλαγές, δυστυχώς, λαμβάνεται η πιο πολύτιμη από ό, τι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να δική σε μια προηγούμενη ζωή - ψυχή. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως η ιστορία συνεχίζεται, φτάνοντας στο GENESIS-1 και λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, μετά την οποία συνειδητοποίησε ότι πίσω στο διάστημα δεν υπάρχει κανένας τρόπος, και θα πρέπει να πάρετε ένα νέο, ανεξερεύνητο μέρος. Για καλύτερα ή χειρότερα, αν ήταν κάτι που ήταν πάνω από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι - κρίνουμε από τα γεγονότα που έχουν εξελιχθεί περαιτέρω. Οι άνθρωποι που ήδη γνωρίζουν και λόγω των πολλών μεταλλάξεων ήταν δύσκολο να κυριαρχήσει στο γαλαξία και γρήγορα μετατράπηκε σε μια αδηφάγα πλάσματα, έτσι ώστε χάλυβα τείνει να κερδίσει όλο και περισσότερους πλανήτες. Και τη στιγμή που έχετε αποφασίσει Γονιδιώματος παιχνίδι, θα πρέπει να λάβουν μέρος σε αυτήν την τρελλή πάλη για την εξουσία στην απεραντοσύνη του διαστήματος. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν πόσοι πλανήτες θα είναι σε θέση να συλλάβει. Αλλά ένα μεγάλο μέρος εξαρτάται από τις προσπάθειες.

Game Γονιδιώματος προσφέρει αξέχαστες μάχες. Κάθε νίκη χαρακτηρίζεται από την απονομή με τη μορφή βιομάζας, που είναι η κύρια αναλώσιμο. Βοηθά να αλλάξει το γονιδιακό απόθεμα των όντων βιομάζας, και ως εκ τούτου τα χαρακτηριστικά της μάχης. Αν δεν είναι αιώνια πάλη, η πρόοδος θα ήταν αδύνατη. Ώστε να είναι έτοιμη για την θυελλώδη ζωή! Αν θέλετε να θέσει σε ένα κοντινό πλανήτη αρχικού πληθυσμού, εκει αποστολή. Δημιουργήθηκε όντα χρειάζονται άντλησης. Όλοι τους είναι προικισμένο με παραμέτρους όπως τα γονίδια (αναπαραγωγή, το επίπεδο προσαρμογής, τη δύναμη, αντανακλαστικά, την αντοχή, το μεταβολισμό, την ευφυΐα), μετάλλαξη (επιτρέψει να δημιουργήσει μοναδικά πλάσματα), ο πληθυσμός (αριθμός ένα ορισμένο είδος των όντων), η βιομάζα (ένα είδος νόμισμα του παιχνιδιού) και το επίπεδο (αύξηση της λόγω της συσσώρευσης πείρας). Το παιχνίδι σας δίνει την ικανότητα Genom να αλλάξει το DNA των πλασμάτων και τη δύναμη να κατακτήσει την τεράστια περιοχή - καλά, τι άλλο χρειάζεται για να ικανοποιήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες; Αρχίστε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Γονιδιώματος τώρα, και θα ανοίξει σταδιακά το πλήρες δυναμικό του αρχικού σχεδίου. Μπορούμε μόνο να σας ευχηθώ καλή τύχη! Αφήστε όλα τα σχέδιά μας να γίνει πραγματικότητα!

 

Παίξτε επίσης