Ξεχάσατε Μύθοι

Εναλλακτικές ονομασίες: Ξεχάσατε Μύθοι

Game Ξεχάσατε Μύθοι είναι ένα multiplayer online παιχνίδι που συνδέονται με την συλλογή καρτών, το οποίο έχει σχεδιαστεί στο στυλ της φαντασίας.

Game Ξεχάσατε Μύθοι εγγραφής είναι αρκετά απλή, αλλά είναι στα αγγλικά. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα:

1) Βρείτε την τοποθεσία του παιχνιδιού Ξεχάσατε Μύθοι αναζήτηση χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης είναι γνωστό σε σας.

2) Στην κύρια σελίδα πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο « Σύνδεση ή Εγγραφή » .

3) Στη συνέχεια συμπληρώστε τα πεδία, τα οποία βρίσκονται κάτω από τη λέξη Μητρώο.

4) Στην πρώτη γραμμή, πληκτρολογήστε το Όνομα Χρήστη (το όνομά σας).

5) Στη συνέχεια, επιλέξτε Email (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας).

6) τη διεύθυνση e-mail Επανάληψη γραπτώς (Re-enter Email).

7) Συμπληρώστε τον κωδικό σας (password).

8) Εισάγετε τον κωδικό σας και πάλι (Re-enter Password) στην επόμενη γραμμή.

9) Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί μετά το «Μητρώο».

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ξεχάσατε Μύθοι μπορεί να καταχωρηθεί μόνο χρήστες. Ειδικές απαιτήσεις για τις παραμέτρους του συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών για τους προγραμματιστές παιχνιδιών Ξεχάσατε Μύθοι που δεν έχει προβληθεί, αλλά, παρ 'όλα αυτά, ο υπολογιστής σας πρέπει να έχει τουλάχιστον μέσης ισχύος, και συνδέεται με υψηλής ταχύτητας στο Internet. Είναι απαραίτητο για να μπορείτε να παίξετε χωρίς παρεμβολές.

Ξεχάσατε Μύθοι Θα παίξει, έχει τρεις φάσεις:

1) Φάση 1 - Ισοπαλία & Play.

2) Φάση 2 - ξόρκια και ικανότητες.

3) Φάση 3 - Καταπολέμηση της.

1) Φάση 1 - Μπορείτε να λάβει μια κάρτα από το κατάστρωμα του. (Αριθμός καρτών μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις άλλες ικανότητες). Μπορείτε να παίξετε ένα φύλλο ενέργεια, το χρησιμοποιεί για να παίξει άλλες κάρτες. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ενέργειας, μπορείτε να επιτεθούν το παιχνίδι και να ενισχύσει τις κάρτες στο πεδίο της μάχης.

2) Φάση 2 - σε αυτή τη φάση, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν ξόρκια και να εξηγήσει τις κάρτες και την ικανότητα να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους στο παιχνίδι. Για να ξεκινήσετε να παίζετε με ξόρκια και φυλαχτά, ο παίκτης πρέπει να έχει αρκετή ενέργεια.

3) Φάση 3 - μια φάση της επίθεσης. Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε καθώς η στρατηγική σας ξεδιπλώνεται σαν τις κάρτες σας στο πεδίο της μάχης και επιθέσεις με τη χρήση παθητικών ικανότητες.

Παιχνίδι Ξεχάσατε Μύθοι σε απευθείας σύνδεση έχει βασικά χαρακτηριστικά:

1) Attack - κάθε πλάσμα στο παιχνίδι και να έχουν την επίθεσή τους τιμωρία (ή τα σημεία επίθεσης - AP), καθώς και τη δυνατότητα να το βήμα για το στάδιο 3.

2) Υγεία - κάθε επίθεση και οχύρωση έχει βιβλιάριο υγείας (ή την υγεία σημεία - HP). Κάρτες που παίρνουν καταστραφεί, χάνουν δυναμικά σημεία για την υγεία. Εάν η κάρτα υγείας πέφτει στο μηδέν, η κάρτα πεθαίνει.

3) βλάβη Combat - είναι σωματικά τραύματα, τα οποία θεωρούνται μια επίθεση στην κάρτα σημείων, το οποίο βρίσκεται στην επιθετική ζώνη.

4) Spell ζημιές - είναι η άμεση ζημία που γίνεται με πιστωτική κάρτα ή την κάρτα σας ικανότητες, το οποίο θεωρείται ως ζημία ξόρκι. Κατ 'αρχήν, όλα τα είδη των τραυματισμών που δεν αντιμετωπίζονται ως μάχης και ζημία ξόρκι.

Game Ξεχάσατε Μύθοι δωρεάν Θα δώσει πολλά καταπληκτική εμπειρία!

 

Παίξτε επίσης