Fallout 4 vr

Εναλλακτικές ονομασίες: Fallout 4 BP

Το παιχνίδι Fallout 4 VR για εικονική πραγματικότητα.

Τώρα υπάρχει μια τάση μαζικής εμφάνισης παιχνιδιών προωθημένων σημάτων. Μεταξύ αυτών, στην έκθεση E3 το 2016 και το 2017, παρουσιάστηκε το παιχνίδι Rall Fallout 4 VR από τον προγραμματιστή Bethesda Game Studios. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι είναι μια τροποποιημένη έκδοση του Fallout για την εικονική συσκευή HTC Vive.

Για ό, τι έχει ήδη αφήσει το στυλό των συγγραφέων, οι περισσότεροι από τους παίκτες εντυπωσιάστηκαν και ενθουσιαζόταν την επιθυμία να προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει ανεπιθύμητο αποτέλεσμα της "θαλάσσιας νόσου". Δηλαδή, οι άνθρωποι που υποφέρουν από το κύμα, σε γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, βιώνουν τις ίδιες αισθήσεις όπως όταν έρχονται σε τροχιά. Αλλά τα υπόλοιπα λένε ότι βύθιση σε έναν τεράστιο σουρεαλιστικό κόσμο, είναι "Ουάου! "και μια πραγματική" έκρηξη εγκεφάλου "!

Αφιέρωμα στο παρελθόν.

First, παίζουν το παιχνίδι Fallout 4 VR είναι διαθέσιμο μόνο εν μέρει, εκτελώντας μίνι-παιχνίδια μικρών εργασιών. Εν τω μεταξύ, οι συγγραφείς εργάζονται για τις τελευταίες πινελιές των παγκόσμιων εργασιών, μπορείτε να περιπλανηθείτε σε έναν ανοικτό κόσμο, μελετώντας τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με την ιστορία του Fallout, οι παίκτες βρίσκονται στον κόσμο μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο που γύρισε τη γη σε μια καμένη έρημο. Επιβίωσε μόνο μια χούφτα ανθρώπων που κρύβονται σε καταφύγια εξοπλισμένα. Το Bunker No. 13 έπρεπε να ανοίξει μόνο 200 χρόνια αργότερα, αλλά η απότομη έλλειψη υδάτινων πόρων χρησίμευσε ως ένας καλός λόγος για να το ανοίξει νωρίτερα. Ενας εθελοντής βγήκε από το να τον καθοδηγήσει να βρει ένα τσιπ νερού μέσα σε 150 ημέρες. Αλλά αν είναι δυνατόν να συμφωνήσετε με τους εμπόρους ότι θα παραδώσει νερό στο καταφύγιο, ο χρόνος ταξιδιού μπορεί να παραταθεί για άλλες 100 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην επιφάνεια, ένας ιθαγενής έρχεται να καταλάβει πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση γύρω. Ο μολυσμένος αέρας προκάλεσε πάρα πολλές μεταλλάξεις και συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Αυτό υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποια πηγή που προωθεί τη μετάλλαξη και επομένως πρέπει να καταστραφεί. Από εδώ γίνεται σαφές ότι η αποστολή με νερό ήταν μόνο η αρχή, και τώρα μένει ακόμα να γίνουν πολλά. Πρώτα απ 'όλα, η πηγή της λοίμωξης πρέπει να εξαλειφθεί και ο ηγέτης των μεταλλαγμένων δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Όταν ολοκληρώνονται όλες οι αποστολές, το άτομο από το άσυλο επιστρέφει και αναφέρει στον επιβλέποντα για το έργο που έχει γίνει. Ακούει την έκθεση, ευχαριστεί για την υπηρεσία και τον καλεί πολιτιστικά να εγκαταλείψει το καταφύγιο, φοβούμενος ότι θα σπείρει διαφωνία μεταξύ των υπολοίπων. Έτσι, ο ήρωας βρίσκεται στην ερημιά.

Εκδηλώσεις του μέλλοντος.

Όταν μπορείτε να κατεβάσετε το Fallout 4 VR, οι παίκτες φτάνουν στη Βοστώνη. Πριν πάτε εντελώς στον μετα-αποκκαλυπτικό κόσμο, θα δείτε λίγα λεπτά πριν από την καταστροφή. Κατά ειρωνικό τρόπο, θα είστε ο μόνος επιζώντης όχι μόνο σε αυτόν τον τρομερό πόλεμο, αλλά και από το άσυλο 111. Για να απολαύσετε άνετα, μπορείτε να περιπλανηθείτε, να εξερευνήσετε το περιβάλλον, να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με τα γύρω αντικείμενα. Έχοντας αρχίσει να παίζετε πλήρως στο Fallout 4 VR, πρέπει να εκτελέσετε συγκεκριμένες εργασίες:

  • Επιλέξτε νέες τοποθεσίες
  • Επιλογή τεχνουργημάτων
  • Επικοινωνήστε με τους χαρακτήρες
  • Καταστρέψτε τα τέρατα
  • Βελτιώστε το gear
  • σας
  • Δημιουργία αντικειμένων
  • Εγκατάσταση

Fallout 4 VR, αυτός είναι ένας ζωντανός κόσμος με ένα ενημερωμένο σύστημα μάχης και άλλα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν πάρα πολλά φρικιαστικά θηρία γύρω, τα οποία πρέπει να καταστραφούν. Γίνονται όλο και πιο επιθετικοί και ισχυροί, και αυτό απαιτεί συνεχή βελτίωση. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια δυναμική ενέργεια στην οποία πρέπει να παίρνετε γρήγορα αποφάσεις, να αλλάζετε εξάρσεις και όπλα. Μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τα ερημιά, γιατί στις σφραγίδες υπάρχει πάντα κάτι για να κερδίσετε. Ωστόσο, οι έμπειροι μαχητές ξέρουν γι 'αυτό χωρίς προτροπή.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες