Fable Legends

Εναλλακτικές ονομασίες: Fable Legends

παιχνίδι Fable Legends βασίζεται σε μύθους και ιστορίες.

Δεν είναι σοβαρή εμφάνιση παιχνίδι Fable Legends, περισσότερο σαν ένα εύθυμο παραμύθι με τα στοιχεία του ηρωικού έπους. Ωστόσο, όπως έγινε με την πρόθεση των συντακτών & ndash? κάνει το καλύτερο από μια σοβαρή ιστορία με λίγο χιούμορ, αλλά όχι τα παιδιά, με την ελπίδα ότι το έργο στο είδος της δράσης - RPG δελεάσει όλες τις ηλικίες.

Προβλέπεται ότι μπορείτε να κατεβάσετε το Fable Θρύλοι για το Xbox One και του υπολογιστή με τα Windows 10. Ανοίξτε βήτα δοκιμή θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2016 Και το ίδιο έτος, ο κύριος του έργου και εκδότης Studios Lionhead Studios Η Microsoft πρόκειται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Η πρώτη έκδοση δεν αφθονούν τοποθεσίες και χαρακτήρες θα καταστήσουν τις δράσεις τους στην κύρια πόλη, αλλά οι συγγραφείς θα δημιουργήσει μια σειρά από συνέχειες, σταδιακά επεκτείνεται το χάρτη, μέρος των χαρακτήρων και άλλα πράγματα. Όσο για τους τρόπους, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ένα μεμονωμένο χρήστη ή ένα συνεταιρισμό. Ωστόσο, για να σταματήσει τις εκλογές σε ένα μόνο πέρασμα, δεν θα είστε μόνοι & ndash? το επόμενο θα είναι η εταιρεία των χαρακτήρων, που ελέγχεται από υπολογιστή.

Μέχρι στιγμής, οι εργασίες για το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι παίκτες προσπαθούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ετοιμάζουν οι προγραμματιστές. Κάθε νέα ζωηρά συζητήθηκαν και εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, και έγινε γνωστό ότι το Fable Legends λήψη θα είναι δυνατή για το μοντέλο free-to -play.

Η τύχη του ήρωα & ndash? το πεπρωμένο σας.

Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε μια πυκνοκατοικημένη κόσμο της Albion, όπου αναμένεται υπήρχε μια κατάσταση όπου ο πανταχού παρών κακό εμποδίζει τα ένδοξα ήρωες να ζήσουν ειρηνικά, ευτυχώς, τόσο καλή μετά από ποτέ.

Πριν Κουαρτέτου προβάλλει όλα τα καλά παιδιά & nbsp? Ένας είναι ο κακός & ndash? ο ηγέτης των goblins και orcs. Ναι, ένας κακοποιός, αλλά υπό τον έλεγχο της πολύ επιθετική τσιράκια, και χρησιμοποιεί ενεργά την εξουσία της να ευγενών πολεμιστών nasylaya στρατό του για να εμποδίσει την εκτέλεση καλές προθέσεις.

Εκτός από το τεράστιο ηγέτη πράσινο φρικιά θέτει παγίδες και να χειριστούν τις καιρικές συνθήκες, προκαλώντας διάφορες καταστροφές. Σε γενικές γραμμές, βαρετό ήρωες σίγουρα δεν θα, και αν γίνεται, ο κύριος κακοποιός θα φροντίσει για την ευθυμία τους.

 • Scary προστατεύονται στις πιο ευάλωτες περιοχές arbalester πανοπλία.
 • swordswoman βαριά μαγική ασπίδα.
 • Χαριτωμένο δολοφόνος με εκλεπτυσμένα.
 • κακό, αστείο μάγισσα, είναι σε θέση να παγώσει οποιαδήποτε αβίαστα, και να προσποιούμαστε ότι δεν είναι.

  με τον ήρωα που θα βρείτε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο όπου η μαγεία, μύθος και η ιστορία γίνονται ένα. Σας περιμένουμε για τις καταπληκτικές περιπέτειες, προκλητικές αναθέσεις, παράξενα συναντήσεις με ενδιαφέροντες χαρακτήρες εποικώντας Μπρομ. Εσείς αποφασίζετε το ρόλο & ndash? πονηρός απατεώνας, ατρόμητος πολεμιστής, γενναίος ιδιοτελής ή την ίδια την αρετή.

  Ο χαρακτήρας σου αξίζει κάτι καλύτερο, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται το γρανάζι.

  δύναμή τους και τη δύναμη των απεργιών μπορεί να αυξηθεί σταδιακά για να δώσει προνόμια μετά τη διέλευση των αποστολών στο Fable Legends στον υπολογιστή.

 • Επεξεργαστής: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Παίξτε επίσης