EX. GODS

Εναλλακτικές ονομασίες: EX. GODS

EX. GODS σε απευθείας σύνδεση - δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται multiplayer παιχνίδι φαντασίας είδος BBMMOG. Έργο της Ex. Θεοί πλήρως επικεντρώθηκε στην καταπολέμηση της PvP. Ιστορικό συνομιλίες σχετικά με το πώς αλλοδαπός θεούς εισέβαλαν αρμονικό κόσμο και άρχισε να εισβάλει για τους Τιτάνες, οι οποίοι έχουν από καιρό λάτρευαν οι κάτοικοι Κολιέ Worlds. Φυσικά, για μια τέτοια συμπεριφορά εκ προθέσεως αλλοδαπών πρέπει να πληρώσουν, τόσο γενναίοι πολεμιστές συμψηφίσει δύο παρατάξεις μετά από αυτές. Αλλά όχι, να συνεργαστούν και να αγωνιστούμε μαζί για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων οργάνωσαν ένα είδος ανταγωνισμού. Ο καθένας θέλει να είναι πρώτος σε αυτήν την τρελή κούρσα και να τιμωρήσει την εισβολή των θεών αξίζει. Η διαμάχη μεταξύ των Eagles και Lions ξέσπασε περισσότερο. Σε ποια πλευρά θα νικήσει; Ίσως αυτό είναι που μπορεί να βοηθήσει μία από τις φατρίες να φτάσετε το στόχο σας; Γρήγορα, οι αδελφοί σας που έχουν ανάγκη από βοήθεια!

EX. ΘΕΟΙ παιχνίδι χάρη στις πολλές λειτουργίες του θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Σύστημα PvP είναι χτισμένο σε αυτή την αρχή ότι ο νικητής τα παίρνει όλα. Θα είναι σε θέση να ενταχθούν στην μάχη και την χρήση τους ως combos και τη δική τους τακτική. Μάχες turn-based είναι τόσο ρεαλιστικό που για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν στη μνήμη των συμμετεχόντων. Ευχάριστη στιγμή είναι η δυνατότητα να μετατρέψει σε διαφορετικά πλάσματα. Σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιήσει όλες τις εξουσίες που ενυπάρχουν σε ένα συγκεκριμένο τέρας. Gameplay περιλαμβάνει τη δημιουργία των φυλών και των συμμαχιών. Μαζί με τους συμμάχους σας θα πάει στην κατάκτηση των διαφόρων κάστρα και μπουντρούμια. Πιστεύω ότι τέτοιες εκστρατείες θα ικανοποιήσει πλήρως τη δίψα σας για περιπέτεια! Επίσης εγγενής στο παιχνίδι της πολιτικής και θα είστε σε θέση να αναπτύξουν σχέσεις με άλλους χρήστες. Και προσθέστε σε όλα τα υψηλής ποιότητας γραφικά, μια ενδιαφέρουσα ιστορία, μια ποικιλία από τοποθεσίες, παιχνίδια για την προσαρμογή όλων των σύγχρονων υπολογιστών tablet και χαμηλές απαιτήσεις συστήματος. Το κύριο πράγμα είναι να είναι συνεπής με αυτές τις παραμέτρους PC: OS των Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Επτά ? Επεξεργαστή Intel Pentium ΙΙΙ 800 MHz, 64 MB κάρτα γραφικών, μνήμη RAM 256 MB. Το συμπέρασμα είναι σαφές. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να πάρετε μια αρκετά ελκυστική εικόνα! Δημιουργοί και πραγματικά με έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιάσει στους χρήστες ένα ποιοτικό προϊόν.

Συμμετοχή στο EX παιχνίδι. GODS ανοίξει την πόρτα σε έναν μαγικό κόσμο. Πρώτα, επιλέγετε την ενσάρκωση, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πείτε καταλήξει με έναν κωδικό πρόσβασης. Να θυμάστε ότι η EX. ΘΕΟΙ εγγραφή συνεπάγεται την αποδοχή των κανόνων, και θα εκφράσουν τη συναίνεσή σας, είναι το γεγονός της ενσάρκωσης. Έχοντας το δικό σας λογαριασμό ως δώρο, μπορείτε να παίξετε EX. GODS απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Και να λάβει το χρόνο για να κατεβάσετε το πρόγραμμα-πελάτης δεν χρειάζεται να.

Για να ξεκινήσετε, θα σας ζητηθεί να εκτελέσει τις εισαγωγικές αποστολές. Πρώτη δουλειά για να βοηθήσει να προσαρμοστούν στο παιχνίδι, να αποκτήσουν εμπειρία και να συλλέξει κάποιες χρυσό. Gameplay συνοδεύουν λογικές συμβουλές, οπότε μην ανησυχείτε ότι ως αρχάριος, θα χάνονται και δεν μπορούν να βρουν το δρόμο τους. Η πλέον να EX. GODS παίζουν, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο. Αλλά η ανταμοιβή ταιριάζει με την προσπάθεια. Για παράδειγμα, υπάρχουν τα καθήκοντα των οποίων οι επιδόσεις θα λάβετε μια μάσκα. Μια μάσκα - αυτή η ευκαιρία θα μετατραπεί σε ένα τέρας. Και δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά ζώα, μπορείτε να επισκεφθείτε τις διαφορετικές εικόνες.

Θα είστε σε θέση να επιλέξετε μια φατρία, φτάνοντας το τρίτο επίπεδο. Πριν από αυτό, θα πρέπει να ολοκληρώσετε το quest "The Plague Source." Εάν δεν μπορείτε να σκοτώσει τον εαυτό σας αφεντικό ονομάζεται Λυκάνθρωπος, επικαλεστεί τη βοήθεια οποιουδήποτε από τους παίκτες. Οι πιο έμπειροι παίκτες θα είναι ευχαριστημένοι με αυτήν την υπηρεσία για σας. Έτσι, η ενίσχυση Λυκάνθρωπος πτώμα, θα αντιμετωπίσει μια επιλογή - Lions ή Eagles; Eagles διαφέρουν υψόμετρο και φινέτσα. Αυτά γαλαζοαίματος πλάσματα γύρω σαν τάξη. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χαρακτήρα - κρύο, τον υπολογισμό και την πονηριά. Lions - είναι ο κληρονόμος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Noble χαρακτήρα, ευθύτητα, την ειλικρίνεια, την αγάπη της ζωής - τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των βαρβάρων.

Παιχνίδι EX. GODS θα, εξακολουθούν να ακολουθούν τις ίδιες βασικές παραμέτρους: τα επίπεδα μάνα και την υγεία, την εμπειρία και την ανδρεία. Επίσης, σε κάθε επίπεδο, θα αποφασίσει ποια σειρά να αναπτύξουν τα ταλέντα. Αυτό είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του EX. GODS σε απευθείας σύνδεση.

Η περαιτέρω κινείστε προς τα εμπρός, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε. Για παράδειγμα, μετά την επίτευξη ενός ορισμένου επιπέδου σε μια κλίμακα της ανδρείας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και να αγοράσει ένα δάσκαλο της Αρένας σωστά πράγματα. Τα πράγματα έχουν την τάση να φθείρονται, έτσι ώστε να πάρει κάτι στην ιδιοκτησία σας, θα πρέπει να παρακολουθεί την κατάσταση του αντικειμένου και το χρόνο για την επισκευή. Διαφορετικά, πράγμα πάνω του χρόνου μπορεί να εξαφανιστούν.

Αγαπητοί παίκτες μπροστά σας τόσο πολύπλευρο έργο που αξιολογούν το πλήρες δυναμικό της, μπορείτε μόνο, αφού οι ίδιοι προσπαθούν να παίξουν. Ξεκινήστε μια συναρπαστική εμπειρία και σύντομα να αισθάνονται ότι είναι τόσο εθιστικό που είναι αδύνατο να τεθεί κάτω. Απολαύστε το παιχνίδι!

 

Παίξτε επίσης