Era 13

Εναλλακτικές ονομασίες: Era 13

Era13 online - μια καινοτομία στα δίκτυα του Διαδικτύου, το οποίο βρίσκεται σε μια δεδομένη χρονική περίοδο σε beta testing. Αυτό είναι ένα απίστευτο στυλ sci-fi, είναι σε θέση να κατακτήσει κάθε καινοτόμου συστήματος της ανάπτυξης του χαρακτήρα, καθώς και μια συναρπαστική σύστημα μάχης. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έργα συνδυάζουν επιτυχώς MMO και RPG. Θα λάβουν μέρος στις πιο ευφάνταστα μάχες και αντλία ήρωα σας, αγωνίζεται για την τελειότητα. Ποιος δεν θέλει να γίνει ανίκητος; Εάν δεν φοβούνται να το βήμα πέρα ​​από τα όρια του γνωστού κόσμου, για να βυθίσει στην ατμόσφαιρα, όπου η αρχαία μαγεία συνυφασμένη με την πρωτοποριακή τεχνολογία - το παιχνίδι Era13 δημιουργηθεί μόνο για εσάς!

Παιχνίδι Παίξτε Era13 μπορείτε με ένα συμβατικό υπολογιστή, το οποίο αντιστοιχεί στο μέσο όρο των απαιτήσεων του συστήματος. Οι δημιουργοί έχουν προσπαθήσει να κάνουν για την διευκόλυνση των χρηστών, και αν δεν έχουμε έναν κατάλογο των σχετικών παραμέτρων, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι για το θέμα αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι αυθαίρετη. Η πρόσβαση στο πρόγραμμα θα πάρετε αφού περάσετε το check-in Era13 παιχνίδι. Για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό λογαριασμό θα πρέπει να αναφέρουν τη διεύθυνση e-mail, να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που θα σταλεί στο κατάλληλο γράμμα. Era13 εγγραφής θα επιτρέψει ξανά και ξανά με την υπόθεση που ξεκίνησε μέχρι να αισθανθείτε ότι η αποστολή φτάνει στο τέλος. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε πώς θα είναι ευχάριστο να δούμε κάτω από τα ύψη του Ολύμπου δόξα. Πριν να πετύχει, θα πρέπει να βάλετε μια μεγάλη προσπάθεια για να εκτελέσει ένα σωρό διαφορετικές αρμοδιότητες.

Πώς ξεκίνησαν όλα και γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο αλλάξει, κάνοντας κλικ στη νέα εποχή; Το γεγονός ότι στο τέλος του 2012 και δεν θα συμβεί κανένα φυσικές καταστροφές, δεν επωφελούνται από την έκταση του γαλαξία κακούς εξωγήινους, δεν χάλυβα αυξάνεται σε όλη την υδρόγειο επιδημία. Με λίγα λόγια, ό, τι επίφοβη η ανθρωπότητα πέρασε γύρο. Αλλά δεν είναι όλα τόσο απλά. Σκιά κάτω στη γη, και οι άνθρωποι είδαν ότι μπορούν να έχουν ένα ιδιαίτερο δώρο, κάνει πράγματα, τα οποία στο παρελθόν δεν είχε ποτέ ονειρευτεί. Αλλά έχουν ακόμη να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τις νέες δεξιότητες και να βελτιώσουν τους.

Ποιος θα γίνει στο νέο κόσμο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε επιλογές. Οι χαρακτήρες χωρίζονται σε grizzly (έμπειροι στην καταπολέμηση των γειτόνων), απατεώνες (βλέπε το μέλλον, μπορούν να διαχειριστούν), kibershamanov (τεχνίτες να χτίσουν ισχυρή κατάρα), σειρήνες (συνηθίσει να δρουν στην πρώτη γραμμή) και νεράιδες (αντιμετωπίζουμε συμμάχους τους υποστηρίζουν επιδέξια, και οι εχθροί είναι σε θέση να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά). Είναι σαφές ότι ο καθένας έχει τη δουλειά και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση αυτών των καθηκόντων τους. Τι ρόλο θα επιλέξετε, θα είναι σε ζήτηση και η ανάγκη στην ομάδα. Έτσι, ακούστε την καρδιά σας, πριν να αποφασίσει σχετικά με ένα επάγγελμα.

Εκτός από τους χαρακτήρες, παίκτες τρέχουν, υπάρχουν και άλλες εικόνες. Θα συναντήσετε πολλές προσωπικότητες ως Master Alex (πρώην ιερέα), Άντερσον (συλλέκτης της τέχνης και αρχαιοτήτων) και ΝΟΚΤΑ (goth κορίτσι). Όπως είναι δυνατόν να συναντηθεί με τους δορυφόρους, τα οποία εξακολουθούν να αναζητούνται. Αυτό είναι Skye, Vasilisa και Doc. Φυσικά, δεν είναι όλοι οι εκπλήξεις είναι προετοιμασμένοι παιχνίδι Era13. Θα είναι πολλές ξεχωριστές στιγμές που απαιτούν από εσάς να περιηγηθείτε στο site και να αποφασίσει πώς να συμπεριφέρονται. Και αυτό αφορά όχι μόνο συναντήσεις με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί τα πράγματα χωρίς τα οποία είναι απλά αδύνατο παιχνίδι Era13. Πρώτον, τα όπλα. Παρουσιάστηκε με πιστόλια, κυνηγετικά όπλα και τουφέκια. Δεύτερον, όπως αναλώσιμα, όπως ελιξίρια και μικρά σημαιάκια. Τρίτον, τα είδη ένδυσης και αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας. Τέταρτον, μαγεία κάρτες, επιτρέποντας τη δική από ορισμένα αποτελέσματα. Πέμπτον, μαγικές σφραγίδες, που ονομάζονται χαρακτήρες, ενισχύοντας μία από τις παραμέτρους της μονάδας.

Κάντε τον εαυτό σας πόσο ευέλικτο και κορεσμένα αυτό το παιχνίδι. Gameplay παίρνει αναμφίβολα γρήγορα στα χέρια της την προσοχή σας και να γίνει μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σας! Μπορούμε μόνο να επιθυμείτε ότι θα ήταν σε θέση να εφαρμόσουν όλα τα σχέδιά μας!

 

Παίξτε επίσης