Deus Ex Άνθρωπος Διαιρεμένος

Εναλλακτικές ονομασίες: Deus Ex Άνθρωπος Διαιρεμένος

Game Deus Ex Mankind Διαχωρίζεται για τη συνωμοσία του κόσμου.

Παιχνίδι ρόλων με το χρήστη Deus Ex Mankind Divided έγινε η συνέχεια της σειράς Human Revolution, που κυκλοφόρησε το 2011. Τώρα, ο Eidos Montreal, κάτω από τον εκδοτικό οίκο Square Enix, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια συνέχεια, μιλώντας για τα γεγονότα του οικοπέδου σε 2 χρόνια μετά το πρώτο μέρος. Αν και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο 23. 08. 2016 g, είναι γνωστό ότι το Deus Ex Mankind Divided download είναι διαθέσιμο για πλατφόρμες:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One

Stes-shooter με τα σημάδια ενός σκοπευτή από τον κορυφαίο άνθρωπο ξεδιπλώνει γεγονότα το 2029. Το μέλλον δεν είναι μέχρι τώρα, αλλά οι συγγραφείς προικισμένοι στον κόσμο του παιχνιδιού με τεχνολογίες που είναι απίθανο να είναι ακόμα διαθέσιμες στην ανθρωπότητα. Παρόλο που, δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με μυθοπλασία, μπορείτε να παραδεχτείτε οτιδήποτε.

Short στο οικόπεδο.

Εάν κάνετε προ-παραγγελία, μπορείτε να κατεβάσετε το Deus Ex Mankind Διαιρεμένο πριν την προθεσμία. Τα κατεστραμμένα άκρα ή όργανα αντικαθίστανται με βιοπροθέσεις και οι άνθρωποι έχουν νέες ευκαιρίες. Κάποιοι χρησιμοποιούν το πλεονέκτημά τους για εγκληματικούς σκοπούς και αυτό θέτει την κοινωνία ενάντια σε όλους τους"μηχανοποιημένους"πολίτες.

Η κατάσταση ζεσταίνεται Οι τροποποιημένοι θεωρούνται ξεχασμένοι και αναγκάζονται να ζουν απομονωμένοι. Μεταξύ αυτών, ο Adam Jensen είναι υπό την κάλυψη της Interpol. Ενόπλωνται με μηχανικές βιοπροθέσεις και σύγχρονα όπλα. Είναι ξένος στον κόσμο των απλών ανθρώπων και μεταξύ αυτών των ανθρώπων όπως ο ίδιος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να προσδιοριστεί το σωστό μοντέλο συμπεριφοράς, προκειμένου να αποκαλυφθεί μια μυστική συνωμοσία και να κατανοηθεί ποιος μπορεί να εμπιστευτεί.

Οι παίκτες πρέπει να αναπτύξουν τις ικανότητες του Αδάμ, μετατρέποντάς τον σε πονηρό, ισχυρό και επιδέξιο πολεμιστή. Τα όπλα θα είναι επίσης διαθέσιμα για διαφορετικά δείγματα και μπορούν να ληφθούν ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Κατά τη διάρκεια των αψιμαχιών, ο ήρωας θα χάσει ενέργεια, αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη σειρά, όπου θα έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να την αποκαταστήσουμε, τώρα αυτό συμβαίνει αυτόματα. Τοποθετείται σε μια βούρτσα και εκφορτώνει 4 φορτία. Αλλάζουν τη λειτουργικότητα των νανο-λεπίδων, μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα απομακρυσμένο όπλο, και στο αντιβράχιο του Adam τοποθετημένο PEPS παράνομο πιστόλι σοκ.

Fraction και χαρακτήρες.

Είναι φυσικό ότι σε αυτήν την κατάσταση οι άνθρωποι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες:

 • KPA συνασπισμός δικαιωμάτων αυξήθηκε
 • ΟΡ 29 λειτουργική ομάδα
Το

KPA είναι μια μη κυβερνητική ομάδα, αλλά έχει βάρος στον πολιτικό κόσμο, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού των επαυξημένων ανθρώπων. Ένας συνασπισμός βρίσκεται στη Γερμανία, με επικεφαλής τον πρώην ιατρό Talos R cker. Πρόσφατα, ο οργανισμός κατηγορήθηκε για τρομοκρατικές ενέργειες, παρά τις ειρηνικές του δηλώσεις.

OP 29 εμφανίστηκε λόγω της απόφασης των κυβερνητικών οργανώσεων των διαφόρων χωρών και έχει πλήρη εξουσία. Στις τάξεις της CPA είναι:

 • Talos Rucker επικεφαλής του συνασπισμού.
 • Vatslav Koller απρόσκοπτη αύξηση μηχανικός υπό το πρόσχημα της μαφίας Zhvani.

Εκθεση OP 29:

 • Η Αδάμ Jensen θέλει να σταματήσει τους Illuminati για να σώσει τον κόσμο.
 • Jim Miller Διευθυντής του υποκαταστήματος.
 • Το
 • Alex Vega βοηθά τον Adam να μάθει τα πάντα για τους Illuminati.
 

Παίξτε επίσης