Ο Deus Ex Ανθρωπότητα διαιρείται

Εναλλακτικές ονομασίες: Ο Deus Ex Ανθρωπότητα διαιρείται

Game Deus Ex Mankind Διαχωρίζεται για μια παγκόσμια συνωμοσία.

Το

Dusp Divided Humanity είναι συνέχεια της σειράς Human Revolution που κυκλοφόρησε το 2011 Ο Eidos Montreal, υπό τον εκδότη Square Enix, προετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει μια συνέχεια που λέει για εκδηλώσεις συμβάντος 2 χρόνια μετά το πρώτο μέρος. Αν και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο 23. 08 2016, είναι γνωστό ότι το Deus Ex Mankind Divided download είναι διαθέσιμο για πλατφόρμες:

 • PlayStation 4
 • Windows
 • Xbox One
Shooter

Stealth με σημάδια ενός σκοπευτή από τον κορυφαίο άνθρωπο ξεδιπλώνει γεγονότα το 2029 Το μέλλον δεν είναι τόσο μακρινό, αλλά οι συγγραφείς προικισμένοι στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών με τεχνολογίες που είναι απίθανο να είναι διαθέσιμες στην ανθρωπότητα. Αν και, δεδομένου ότι ασχολούμαστε με τη φαντασία, μπορείτε να επιτρέψετε οτιδήποτε.

Τρέξιμο γύρω από το οικόπεδο.

Αν προ-παραγγείλετε, μπορείτε να κατεβάσετε το Deus Ex Mankind Διαιρεμένο μπροστά από το χρόνο. Στην κοινωνία του μέλλοντος, η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν προχωρήσει τόσο πολύ ώστε έχουν μάθει πώς να τροποποιούν τους ανθρώπους. Τα κατεστραμμένα άκρα ή όργανα αντικαθίστανται από βιοπροθέσεις και οι άνθρωποι έχουν νέες ευκαιρίες. Κάποιοι τα εκμεταλλεύονται για εγκληματικούς σκοπούς και αυτό θέτει την κοινωνία ενάντια σε όλους τους "μηχανοποιημένους" πολίτες.

Η κατάσταση γίνεται τροποποιημένη πυρακτώσεως θεωρούνται ξεχασμένοι και αναγκάζονται να ζουν απομονωμένοι. Μεταξύ αυτών, ο Adam Jensen είναι μυστικός πράκτορας της Ιντερπόλ. Είναι οπλισμένος με μηχανικές βιοπροθέσεις και σύγχρονα όπλα. Είναι ξένος στον κόσμο των απλών ανθρώπων και μεταξύ αυτών όπως ο ίδιος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να καθορίσουμε το σωστό πρότυπο συμπεριφοράς, προκειμένου να αποκαλύψουμε τη συνωμοσία και να καταλάβουμε σε ποιον να εμπιστευτούμε.

Παίκτες για να αναπτύξουν την ικανότητα του Αδάμ, μετατρέποντάς τον σε ένα πονηρό, ισχυρό και έξυπνο πολεμιστή. Τα όπλα θα είναι επίσης διαθέσιμα σε διαφορετικά δείγματα και μπορούν να ληφθούν ταυτόχρονα στη διαδικασία διέλευσης. Κατά τη διάρκεια των αψιμαχιών, ο ήρωας θα χάσει ενέργεια, αλλά σε αντίθεση με την προηγούμενη σειρά, όπου θα έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να την αποκαταστήσουμε, τώρα αυτό συμβαίνει αυτόματα.

Μεταξύ των νέων προϊόντων του Deus Ex Mankind Διαιρεμένο σε υπολογιστή, θα δείτε μια ασπίδα τιτανίου, προσωρινά προστατεύοντας από φυσικές βλάβες. Ένας άλλος ήρωας έχει αποκτήσει ένα Tesla, ένα χρήσιμο όπλο που λειτουργεί σαν πυροβόλο όπλο, αλλά με ένα ισχυρότερο ηλεκτρομαγνητικό φορτίο. Τοποθετείται στο πινέλο και απελευθερώνει 4 φορτία. Η λειτουργικότητα των νανο-λεπίδων έχει αλλάξει, μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα απομακρυσμένο όπλο και ένα παράνομο πιστόλι είναι τοποθετημένο στο αντιβράχιο του PEPS του Adam.

Φράγματα και χαρακτήρες.

Είναι απολύτως φυσικό ότι σε αυτή την περίπτωση οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο ομάδες:

 • KPA συνασπισμό δικαιωμάτων αυξήθηκε
 • ОΠ 29 επιχειρησιακή ομάδα
Το

CPA είναι μη κυβερνητική ομάδα, αλλά έχει βάρος στον πολιτικό κόσμο, καθώς αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού των επαυξημένων ανθρώπων. Ο συνασπισμός βρίσκεται στη Γερμανία και επικεφαλής είναι ο πρώην γιατρός Talos Rucker. Πρόσφατα, ο οργανισμός άρχισε να κατηγορεί για τρομοκρατικές πράξεις, παρά τις ειρηνικές του δηλώσεις.

ОΠ 29 εμφανίστηκε λόγω της απόφασης των κυβερνητικών οργανώσεων των διαφόρων χωρών και έχει πλήρη εξουσία.

Σε κάθε φατρία θα συναντήσετε διάφορους χαρακτήρες. Στις τάξεις της CPA είναι:

 • Talos Rucker, επικεφαλής του συνασπισμού. Για την προστασία των αυξημένων ανθρώπων προτιμούν μη βίαιες μεθόδους, αλλά κάποιος το υποκαθιστά.
 • Victor Marchenko τάσσεται σε ριζοσπαστικές μεθόδους.
 • Watslav Koller είναι ένας μη πριγκηπιστής μηχανικός επέκτασης υπό την κάλυψη μιας μαφίας Zhvali.
OP000: Σύνθεση OP 29:

 • Ο Αdam Jensen ονειρεύεται να σταματήσει τους Illuminati για να σώσει τον κόσμο.
 • Διευθυντής υποκαταστήματος Jim Miller.
 • Το
 • Alex Vega βοηθά τον Adam να μάθει τα πάντα για τους Illuminati.
 • Chikain πιλότος στην ομάδα του Αδάμ.
 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες