Δημιουργία

Εναλλακτικές ονομασίες: Δημιουργία

Επεξεργαστής: 2x1, 8 GHz

RAM: 1 GB

Βίντεο: 128 MB

Δημιουργία - αυτοσχέδια παζλ που αποτελείται από 10 περιοχές, χωρίς να υπολογίζονται οι αποστολές εκπαίδευσης και εκδότης, ανοίγει ευκαιρίες για την εκδήλωση της φαντασίας. Κάθε μία από τις περιοχές, που μας προσφέρει το παιχνίδι Δημιουργία, έχει μια ντουζίνα κτίρια που βρίσκονται στην αιωρείται στον ουρανό σε μικρά νησιά. Καθένα από τα επίπεδα νησιά τυφλώνει απλά διαφορετικές σχεδιαστικές λύσεις που είναι διαθέσιμες στην κατάσταση επεξεργασίας και ο καθένας θα είναι σε θέση να κολλήσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να τοποθετήσετε τα λουλούδια ή τα μνημεία της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής, όλα τα κατά την κρίση του παίκτη.

Sandbox

Έργο Δημιουργία, αναπαραγωγή η οποία είναι μια χαρά, ειδικά για όλους τους οπαδούς του το δημοφιλές είδος τα τελευταία χρόνια sandbox καιρό δελεάσει ποικιλία που διατίθενται για τις κινήσεις και τα πράγματα χρήση. Μπορείτε να κανονίσετε απολύτως όλα τα αντικείμενα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, και μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου σχεδιασμού για να λάβουν μέρος στην επίλυση του παζλ. Είναι πλούσιο και διασκεδαστικό, αλλά εξακολουθούν να έχουν διαθέσιμο ένα πλαίσιο, έτσι ώστε να βρίσκονται φρενίτιδα με χιλιάδες των κορμών πτώση, δεν θα λειτουργήσει. Αρχικά, όλες οι θέσεις εργασίας θα είναι διαφορετική πολυπλοκότητα - Βάλτε την έλικα ώστε φύσηξε την μπάλα και ήταν σε θέση να πετάξει σε ένα συγκεκριμένο μέρος, όπως ένα καλάθι ή να κάνει ένα τραμπολίνο, έτσι ώστε το ποδήλατο θα μπορούσε να πετάξει σε αυτό το χάσμα. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, η πολυπλοκότητα των προβλημάτων θα αυξηθεί και θα περάσει το επόμενο επίπεδο θα poraskinut εγκεφάλους.

Κάνοντας αλυσίδες

Αλυσίδες - αυτό είναι ένα από τα εναλλακτικά τύποι παζλ, η ουσία της οποίας είναι να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό μιας αλυσίδας των ειδών αυτών στην αποστολή παραγγελίας. Στο τέλος, θα συνδυάσουμε αυτά τα βαρετά πράγματα με τον πιο αυτοσχέδια δρόμο, το οποίο θα είναι το ένα από τα οχήματά σας. Δημιουργήστε το παιχνίδι ανοίγει ένα ευρύ πεδίο για δημιουργικές δυνατότητες κατά τη δημιουργία μια άλλη αλυσίδα των απαραίτητων στοιχείων. Εδώ μπορείτε να είναι έξυπνος και να χρησιμοποιούν μόνο ό, τι χρειάζεται για να επιτευχθεί ο κύριος στόχος, γιατί ακόμη και η απουσία πολλών στοιχείων στην αλυσίδα θα μπορούσε να είναι αόρατο, αν χρησιμοποιείται.

Χειροποίητα

Στο ταξίδι εκπαιδευμένους προγραμματιστές παζλ Δημιουργία, παιχνίδι που είναι διασκεδαστικό και εύκολο, και προσφέρει στον παίκτη να συμμετάσχει στην ίδια τη διαδικασία της δημιουργίας. Εδώ μπορείτε να κάνετε και να εφαρμόσουν το δικό τους επίπεδο και τις δικές τους γρίφους. Για να το κάνετε αυτό, πριν ο παίκτης άνοιξε διάπλατα λίστα των διαθέσιμων συνόλων, χωρίζονται σε κατηγορίες, μεγέθη και στυλ. Όλα, έχετε δημιουργήσει επίπεδα, θα είστε σε θέση να μοιραστούν με άλλους οπαδούς του παιχνιδιού στο Διαδίκτυο. Σύνταξη παζλ Δημιουργία και διασκεδαστική δραστηριότητα, όχι λιγότερο διασκεδαστικό από την επίλυσή τους. Εδώ θα είστε σε θέση να γυρίσει γύρω στο 100% και να χρησιμοποιήσει όλη της τη δημιουργικότητα σας ώστε να είναι πιο δύσκολο για τον εαυτό σας ή για εκείνους που θα λάβουν παζλ σας με την εύρεση τους σε απευθείας σύνδεση. Και είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στην επίλυση του γρίφου θα είναι πολύ κατάλληλο ως ένα απλό παιχνίδι με ένα πολύχρωμο, cartoony γραφικών έχει ένα ευρύ φάσμα των οπαδών σε όλο τον κόσμο. Χαρούμενα και το είδος παιχνιδιού θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χόμπι για παιδιά και ενήλικες λάτρεις απλές λύσεις, αλλά μαγευτική παζλ.

 

Παίξτε επίσης