Crazy Φυλές

Εναλλακτικές ονομασίες: Crazy Φυλές

Crazy φυλές online - δωρεάν multiplayer παιχνίδι στρατηγικής, μετα-αποκαλυπτικό θέμα. Οι παίκτες θα μεταφερθούν στην έρημο, όπου υπάρχει πιο βασικά πράγματα ζωτικής σημασίας. Ειδικά έλλειμμα νερού. Όλες οι απαραίτητοι πόροι θα πρέπει να πάρετε μέσα από σκληρή δουλειά, ή να βρουν τρόπους για το πώς να διαπραγματευτεί με τους γείτονες και αντιπραγματισμού τι σου λείπει. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να αγοράσει ό, τι χρειάζεστε στο παιχνίδι νόμισμα. Αλλά ακόμη και πριν να είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε. Προϋποθέσεις γύρω σας, σχηματίζονται ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας κατακλυσμό, και δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε μέσο. Επιπλέον, όχι μόνο για να αγωνιστεί για την επιβίωση, αλλά και για να εγκατασταθούν άνετα, να γίνει ισχυρότερη γείτονες, να αισθάνονται εμπιστοσύνη για το μέλλον. - Ο στόχος σας είναι να αναπτυχθεί μια πόλη που τώρα στην αρχή και αυτό φαίνεται περισσότερο από ένα φτωχό μικρό. Θα σπάσει - το πιστεύω! Δεν υπάρχουν τέτοιες δυσκολίες ώστε θα ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσουν!

Για να επιστρέψετε στη ζοφερή ατμόσφαιρα της ερήμου και να προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της Crazy φυλές απαιτεί εγγραφή. Μπορείτε απλά να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και επιλέξτε μια βολική γλώσσα. Παρακαλώ σημειώστε ότι η εγγραφή συμφωνείτε να λαμβάνετε ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Λοιπόν, φυσικά, οι κανόνες του έργου θα πρέπει να είναι σε συμφωνία. Οι απαιτήσεις συστήματος μπορεί να είναι ήρεμος. Είναι απολύτως χαμηλή και ως εκ τούτου, να προχωρήσει στο gameplay, κατ 'αρχήν, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.

Έχοντας Crazy φυλές παίζουν, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να γίνει. Για να ξεκινήσετε θα οικισμό βάσης και να επιδιώξει να αναδημιουργήσει την τεχνολογία που θεωρείται λήξασα. Στους ώμους σας φέρει τις πολλές ανησυχίες. Μετά από όλα, θα πρέπει να συμμετέχουν και την κατασκευή, και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των υποδομών, και να εκπαιδεύσει το στρατό, και να δημιουργήσει τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης για τον πληθυσμό. Επίσης, πρέπει να σκεφτούμε την επέκταση της επικράτειας, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποφύγει τις εχθροπραξίες. Και διαρκή πονοκέφαλο, όπου για να πάρει τα τρόφιμα - και τρελαίνομαι, μπορείς! Μην ανησυχείτε, τα πάντα φαίνεται δύσκολο μόνο με την πρώτη ματιά. Την πάροδο του χρόνου, θα μάθουν να αντιμετωπίζουν τις ευθύνες τους και την απόφασή τους, ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα που δεν θα τεταμένες!

Όσο για τις μάχες, θα αγωνιστεί με άλλους παίκτες. Τρελό παιχνίδι Φυλές παρέχει τη δυνατότητα να συλλάβει τη βάση του εχθρού, στερώντας από αυτούς που είναι πιο αδύναμη από ό, τι, αλλά όλα και δεν πρέπει να χάσετε ένα σημαντικό σημείο σχετικά με την προστασία των γενέτειρά του. Όταν τα στρατεύματα που αποτελούν λουίζα διαφορετικές μονάδες, έτσι ώστε, σε ρόλους, φέρνουν τη σωστή χρήση. Στο στρατό μπορεί να είναι προβληματικός castigators molotovtsy, οπλίτες, πρόσκοποι, φύλακες, και άλλες μονάδες. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι οι άλλοι παίκτες μπορεί να οργανώσει μόνο τη διάλυση. Υπάρχουν πολλοί παίκτες είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Εάν μπορείτε να βρείτε μια διπλωματική προσέγγιση σε εκείνους που στέκονται απότομα σας - θα είναι αρκετά ευεργετική. Μπορείτε να αποφασίσει με ποιον να συνάπτουν συμμαχίες με και οι οποίοι δεν διατηρούν ειρηνικές σχέσεις, παίζουν Crazy φυλές - σημαίνει να ακολουθήσει το δικό της δρόμο. Κύρια μελωδία που ονειρεύονται να δημιουργήσει μια μεγάλη ισχυρή πόλη θα γίνει πραγματικότητα!

Εδώ είναι μερικά κτίρια που θα πρέπει να είναι στην πόλη σας. Αυτό το οπλοστάσιο, και η ατομική καφέ, και ένα προστατευτικό τοίχωμα και το εργαστήριο, και την αγορά, και αποθήκες (για μέταλλο, πλαστικό), και η έδρα και Biodome. Ενώ ο κατάλογος αυτός εξακολουθεί να είναι ατελής. Οποιαδήποτε από τα κτίρια έχει μια ειδική αποστολή, και εσείς με τη σειρά θα πρέπει να κρατήσει ένα μάτι για τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα σε κάθε μία από αυτές.

Παιδιά από την εταιρεία Xyrality, η οποία είναι ο κύριος του έργου, προσπάθησε να κάνει τη διασκέδαση του παιχνιδιού και ποικίλες. Οφείλω να ομολογήσω ότι το καθήκον που έχουν καταφέρει! Δεν θα έχετε μια ελεύθερη στιγμή να βαρεθείτε. Στρατός, το εμπόριο, τη διαχείριση του στόλου, τη φροντίδα των καθημερινό ψωμί τους ... Συν ένα σημαντικό κατάλογο των αποστολών αναμονής για την εκτέλεση. Αιώνιο κύκλο των γεγονότων που θα ευχαριστηθείτε να βιώσουν κατά τη διάρκεια της μακράς ώρες του ελεύθερου χρόνου. Έναρξη Crazy φυλές παίζουν online τώρα για να βεβαιωθείτε ότι την έκκλησή του!

 

Παίξτε επίσης