Αγώνα Κάστρο

Εναλλακτικές ονομασίες: Αγώνα Κάστρο

Παιχνίδι Κάστρο πάλης - είναι ένα δωρεάν browser-based MMO σχετικά με τα γεγονότα στην Παλαιστίνη το 1109. Το παιχνίδι αφηγείται την ιστορία του αγώνα μεταξύ των χριστιανικών Σταυροφόροι και οι Άραβες για τη διαχείριση της γης.

Παλαιστίνη το 1109, από τη Γέννηση. Πάπας Urban II διοργάνωσε την πρώτη σταυροφορία με τα λόγια Deus Lo vult («Θέλημα του Θεού»), και χιλιάδες ευγενών, εγκληματίες, τυχοδιώκτες και τους απλούς αγρότες ακολούθησαν την παπική κλήση σε Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Χριστιανική σταυροφόρος κατάφερε να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ το 1099, που μεταφέρουν μια μεγάλη δοκιμασία και βαριές απώλειες στη μέση της μάχης. Αλλά μόλις το Αγίους Τόπους κατακτήθηκε στο όνομα του Χριστού, έριδες μεταξύ μεμονωμένων δυναστείες ήρθε στο προσκήνιο. Ίντριγκες και διαμάχες για την εξουσία μοιράστηκαν κάποτε ένα ενιαίο στρατό σε Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση .

Πριν από την αναπαραγωγή Κάστρο πάλης , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz? RAM-1GB κάρτα γραφικών - 128 MB. Συμμετοχή στο παιχνίδι Κάστρο πάλης δεν θα πάρει πολύ χρόνο και εύκολη:

1.                   Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "εγγραφή"

2.                   Εισάγετε το όνομά σας?

3.                   Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail?

4.                   Εισάγετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης?

5.                   Επιλέξτε "Εγγραφή" και Κάστρο πάλης εγγραφή είναι πάνω.

Θα Κάστρο πάλης παιχνίδι και να εξοικειωθούν με τις ακόλουθες Christian στρατιωτικές μονάδες.

Πεζικού είναι η ραχοκοκαλιά κάθε στρατού Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Είναι πιο αποτελεσματικό σε στενή καταπολέμηση άλλες μονάδες πεζικού.

Lancers αποτελούν την πρώτη γραμμή στη μάχη Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Μακριές λόγχες τους επιτρέψει να διατηρήσουν τους εχθρούς τους σε μια απόσταση και να χτυπήσει ένα πρώτο δράστη.

Τοξότες μπορούν να καλύψουν τον εχθρό από ασφαλή απόσταση με μερικές ομοβροντίες των θανατηφόρων βελών τους Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Μπορούν να καταστρέψει τον εχθρό εκ των προτέρων.

Knights Templar - ιδανικό ξιφομάχους και οι Ιππότες του Ναού Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Αγωνίζονται ενάντια στους εχθρούς τους χωρίς έλεος στο όνομα του Κυρίου.

Ιππικού - αυτές οι πολεμιστές έχουν μεγάλη κινητικότητα και ταχύτητα γρήγορα άλογα τους Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν παρίστανται ενώπιον των μονάδων πεζικού στη μάχη.

Killers - αυτοί οι άνθρωποι είναι ειδικοί σε διείσδυση, της ανατροπής και της σύμβασης δολοφονίες Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να σαμποτάρουν τσιμεντένια κτίρια που ανήκουν στους εχθρούς σας.

Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη πειθαρχημένη και θεοσεβείς κύριοι Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Θα σας χρησιμεύσει ως φύλακες του κάστρου και να σας προστατεύει από τους δολοφόνους.

Northern Βίκινγκς άνθρωποι έχουν ήδη κερδίσει τη φήμη του ως σωματοφύλακες των βυζαντινών αυτοκρατόρων για την απεριόριστη πίστη και το θάρρος τους στο παιχνίδι Κάστρο πάλης . Δεν θα πρέπει να βρίσκονται σε ξεχωριστά κτίρια, αλλά πρέπει να υπερασπιστεί το κάστρο σε περίπτωση δολιοφθοράς πριν από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.

Spies Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση επιτρέπουν τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους εχθρούς σας. Το δικό σας επίπεδο κατασκοπείας θα πρέπει να είναι υψηλότερο από τον αντίπαλό σας.

Θα πρέπει να επεκταθεί από τους διοικητές του παιχνιδιού Κάστρο πάλης . Διοικητές μπορούν να προκαλέσουν και να ελέγχει τη βάση του νέου κάστρου.

Μαχητές Lance είναι πάντα μπροστά από την επίθεση ή την καμπάνια Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Κρατούν επιτιθέμενους σε απόσταση με μακριές λόγχες τους, και ως εκ τούτου μπορεί να είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σαρακηνοί είναι μια καταστροφή για σας, θα πρέπει να φοβούνται για την πανοπλία του στο παιχνίδι Κάστρο πάλης . Αγωνίζονται ενάντια στους αντιπάλους τους ανελέητα στο όνομα του Αλλάχ.

Ιππικού στρατιώτες έχουν μεγάλη κινητικότητα και ταχύτητα γρήγορα άλογα τους στην Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με μονάδες πεζικού στη μάχη.

Guard πολύ πειθαρχημένη Κάστρο πάλης σε απευθείας σύνδεση . Χρησιμοποιούνται για την προστασία του εσωτερικού του κάστρου σας και να σας προστατεύει από τους δολοφόνους. Φρουροί δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει με την υπεράσπιση του κάστρου κατά τη διάρκεια της εκστρατείας.

Παίξτε και κερδίστε στο παιχνίδι Κάστρο πάλης !

 

Παίξτε επίσης