Λεηλατητής

Εναλλακτικές ονομασίες: Λεηλατητής

Game Hunter Blade: εκδηλώσεις από τη σφαίρα της φαντασίας.

Το παιχνίδι περιηγητή Blade Hunter είναι ένα παιχνίδι μάχης RPG και είναι σχεδιασμένο για παίκτες που αγαπούν τη φαντασία, όπου μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε δράκους, μάγους, πέτρινα golems.

Οι φίλοι του είδους έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν το Blade Hunter, μελετώντας τις εκτάσεις των θαυμάσιων γαιών, όπου και αν βρίσκονται. Η ιστορία αυτής της άγνωστης χώρας είναι μεταβλητή και ασαφής μέχρι το τέλος. Είναι γνωστό μόνο ότι ο πόλεμος των καλών και των κακών δυνάμεων δεν το μειώνει. Μόλις οι θεοί παρουσίαζαν τα σπαθιά Φως και Σκούρο, προικισμένα με ασυναγώνιστη δύναμη, αλλά τα χέρια της πλευράς του κόσμου χωρίστηκαν σε επτά μέρη. Εξακολουθούν να φοβούνται τους υποστηρικτές του σκοταδιού, αλλά όχι πλέον στο βαθμό.

Το

Light κατάφερε να κλέψει τη σκοτεινή λεπίδα και έκρυψε σε ένα ψηλό βουνό. Για κάποιο χρονικό διάστημα έδωσε καλές αποδόσεις στην αντιπαράθεση, αλλά ο εχθρός βρήκε έναν τρόπο να επιστρέψει το όπλο του και τώρα ο κόσμος απειλείται και πάλι με βύθιση σε αέναο χάος και σκοτάδι.

Είναι οι υποστηρικτές του φωτός σε θέση να κερδίσουν την επερχόμενη μάχη, ή σκοπεύουν να πεθάνουν σε μια άνιση μάχη; Από τις ενέργειές σας εξαρτάται από το ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας. Θαρραλέος να παίξει το παιχνίδι Blade Hunter, αντικατοπτρίζοντας τις επιθέσεις πολλών δυνάμεων του εχθρού.

Παρουσιάζει τις κύριες στιγμές παιχνιδιού.

As η πλειοψηφία των 2D αγώνες, αυτό το προϊόν φαίνεται λαμπερό, μαγευτικό, με μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ιστορία και πολύχρωμα ειδικά εφέ. Τα γραφικά είναι αξιοπρεπή και μπορείτε ακόμη να δείτε τις μεμονωμένες λεπτομέρειες των εικόνων. Όσον αφορά τις κινήσεις, συμβαίνουν σε δύο κατευθύνσεις κατά μήκος του τόπου: αριστερά / δεξιά.

Κάθε παίκτης περιμένει τον Blade Hunter να εγγραφεί, μετά από τον οποίο επιλέγει και παίρνει τον έλεγχο του χαρακτήρα του. Συμμετοχή σε μάχες θα πρέπει να συνεχώς, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας. Οι μάχες δεν εμφανίζονται αυτόματα, αλλά με άμεση συμμετοχή, έτσι μάθετε να ψάχνετε γρήγορα τα πλήκτρα για να κάνετε combos εγκαίρως για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάθε αγώνα, αυτό είναι κάτι εκπληκτικό - μια πραγματική επίδειξη. Όταν σκαρφαλώνετε σε μια περιστρεφόμενη μπάλα, μπορείτε εύκολα να πεθάνετε ή να κόψετε τα σημεία παιχνιδιού καλά, ανάλογα με τα ταλέντα του ήρωα και την ευκινησία σας, επειδή ένας αρχάριος μπορεί να κερδίσει τον πλοίαρχο.

Kvestov πολλά, και ο καθένας προσφέρει να σώσει το μαντείο? καταστρέψει τους δράκους με κάπρους και άλλα τέρατα. προστατεύουν τα δάση, τα σπήλαια και τα νησιά. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία, η κατανομή των αστεριών θα δείξει την πρόοδό σας σε τρεις θέσεις:

  • Combo
  • Στυλ μάχης
  • Χρόνος διαδρομής

Τώρα πιάστε το πτώση του στήθους, σηκώνοντας τον πεσμένο χρυσό και τα μπόνους. Οι πιο ολοκληρωμένες εργασίες φέρνουν την εμπειρία και βοηθά στην αύξηση του επιπέδου του ταλέντου και στην απόκτηση επιπλέον.

Από κάθε ήρωα ανάλογα με την ικανότητά του.

Τα μέλη του iPlayer Blade Hunter μπορούν να επιλέξουν από τέσσερις ήρωες, αλλά μόνο πρόσφατα ήταν μόνο τρεις:

  • Rogue - ένας μάλλον ολισθηρός τύπος, και είναι δύσκολο να διεισδύσει τις σκέψεις του. Είναι ένας ύπουλος αντίπαλος και ένας έξυπνος απατεώνας, αλλά εάν έδωσε τη λέξη για να ολοκληρώσει την αποστολή, θα το κάνει σίγουρα.
  • Ο ιππότης είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης των όπλων. Η εμπειρία και η ευθύνη του εξασφαλίζουν νίκη ακόμα και στο περιβάλλον ιδιαίτερα ισχυρών εχθρών.
  • Valkyrie - υφαίνει το ξόρκι της ψευδαίσθησης και θα γεμίσει τις σκέψεις του εχθρού, αναγκάζοντάς τον να πιστέψει σε ανύπαρκτο. Είναι επικίνδυνη και γοητευτική και δεν μπορούν όλοι να συναγωνιστούν μαζί της στο πεδίο της μάχης.
  • Mechanik - νέος στην εταιρεία της Τριάδας, και ως εκ τούτου αυτοτελής και αυτοπεποίθηση. Η δύναμή του είναι εκπληκτική, επειδή είναι οπλισμένος με ένα τεράστιο σφυρί, το οποίο προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο εχθρικό στρατόπεδο.

Χρησιμοποιήστε την προσιτή εμπειρία παιχνιδιού του Blade Hunter για να κερδίσετε μάχες και πόλεμο. Συμμετέχετε σε συντεχνίες, κυνηγούν αφεντικά, βοηθείτε ο ένας τον άλλο με πόρους και εμπειρία, συμμετέχετε σε μάχες PvP.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες