λεπίδα Hunter

Εναλλακτικές ονομασίες: Βλάντε Hunter

Παιχνίδι λεπίδα Hunter και τα γεγονότα από τη σφαίρα της φαντασίας.

Browser Game Hunter λεπίδα είναι ένα RPG παιχνίδι αγωνίζονται, και προορίζεται για τη φαντασία τους παίκτες, τους εραστές, η οποία είναι αρκετά αναμένεται συνάντηση με δράκους, μάγους, πέτρα Γκόλεμ.

Οι φίλοι του είδους έχουν ήδη αρχίσει να παίζει κυνηγός λεπίδα, μελετώντας εκτάσεις νεράιδα της γης, κανείς δεν ξέρει πού τοποθετούνται. Η ιστορία αυτού του διάσημου χώρας είναι μεταβλητή και δεν είναι σαφές μέχρι το τέλος. Γνωρίζουμε μόνο ότι έχει σιγοβράζει πόλεμο του καλού και του κακού δυνάμεις. Μόλις οι θεοί έχουν παρουσιάσει φως και το σκοτάδι ξίφη, προικισμένο με ανίκητη δύναμη, αλλά τα όπλα της πυξίδας χωρίστηκε σε επτά κομμάτια. Εξακολουθούν να είναι φοβισμένοι από τους υποστηρικτές του σκότους, αλλά δεν το λιγότερο.

Φωτεινό κατάφερε να κλέψει το ξίφος του το σκοτεινό και κρυμμένο σε ένα ψηλό βουνό. Για ένα διάστημα έδωσε καλή αρχή κεφάλι στην αντιπολίτευση, αλλά ο εχθρός βρει έναν τρόπο για να επιστρέψουν τα όπλα τους, και τώρα όλο τον κόσμο για άλλη μια φορά σε κίνδυνο βύθισης στο αιώνιο χάος και το σκοτάδι.

Θα οι υποστηρικτές του κόσμου για να κερδίσει την επερχόμενη μάχη, ή προορίζονται να πεθάνουν σε μια άνιση μάχη; Από τις ενέργειές σας εξαρτάται από το ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας. Γενναίος για να παίξει το παιχνίδι κυνηγός λεπίδα, αντανακλώντας τις πολυάριθμες επιθέσεις των δυνάμεων του εχθρού.

 

 

Παρουσιάζοντας τα κύρια στιγμές του παιχνιδιού.

Όπως τα περισσότερα παιχνίδια 2D - πάλης, το προϊόν αυτό φαίνεται λαμπρό, γοητευτικό, με μια δυναμική ιστορία και πολύχρωμα ειδικά εφέ. Γραφικά άξιος, και μπορείτε να δείτε ακόμα και μερικές εικόνες από τα στοιχεία. Όσο για το κίνημα, αυτά συμβαίνουν σε δύο κατευθύνσεις σχετικά με το site: αριστερά / δεξιά.

Κάθε παίκτης θα έχει

εγγραφή κυνηγός λεπίδα, μετά την οποία ο ίδιος επιλέγει και παίρνει υπό τον έλεγχο του ήρωα του. Συμμετέχουν στις μάχες πρέπει να συνεχώς, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας. Μάχες λαμβάνουν χώρα όχι αυτόματα, και με την άμεση συμμετοχή, έτσι ώστε να μάθουν την γρήγορη καταμέτρηση από τα κλειδιά για να κάνετε την έγκαιρη combos για καλύτερα αποτελέσματα.

Κάθε αγώνας είναι κάτι εκπληκτικό - ένα πραγματικό show. Σφηνωμένο σε μια περιστρεφόμενη σφαίρα, μπορεί εύκολα να χαθεί ή να είναι ωραίο να κόψει τα σημεία του παιχνιδιού - εξαρτάται από το χαρακτήρα και το ταλέντο του ευκινησία σας, επειδή ο πλοίαρχος μπορεί να κερδίσει τον αρχάριο.

πολλές αποστολές, και κάθε προσφορά για να σώσει το μαντείο? καταστρέψουν τους δράκους με αγριογούρουνα και άλλα τέρατα? την προστασία των δασών, σπηλιές και τα νησιά. Όταν η δουλειά γίνεται, η κατανομή των αστεριών θα δείξει την πρόοδό σας σε τρεις θέσεις:

  • Kombo
  • Stil srazheniya
  • Vremya prohozhdeniya

Teper αλιευμάτων που υπάγονται στο στήθος, μαζεύοντας καθιζάνει χρυσό και τα μπόνους. Μόλις ολοκληρωθεί αναθέσεις φέρει την εμπειρία, και βοηθά να αυξήσει το επίπεδο του ταλέντου και ένα πρόσθετο κέρδος.

 

 

Από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητές του ήρωα.

Τώρα

συμμετέχοντες iPlayer Λεπίδα Hunter μπορούν να επιλέξουν από τέσσερις χαρακτήρες, αλλά μέχρι πρόσφατα υπήρχαν μόνο τρεις:

  • Razboynik - αρκετά λείο, και να διεισδύσουν οι σκέψεις του είναι δύσκολη. Είναι ένας ύπουλος εχθρός και η Artful Dodger, αλλά αν τους δοθεί η λέξη θέλημα, θα το κάνω.
  • Ιππότης - ένας αξιόπιστος εταίρος στην αγκαλιά. Την εμπειρία και τη δέσμευσή του εξασφαλίσει τη νίκη, ακόμη και σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ισχυρούς εχθρούς.
  • Valkyrie - υφάνει ένα ξόρκι της ψευδαίσθησης, και θα εξασθένιζε τη σκέψη του εχθρού, να τον κάνει να πιστεύουμε σε μια ανύπαρκτη. Είναι επικίνδυνο και γοητευτικό, και όχι ο καθένας μπορεί να ανταγωνιστεί με αυτό στο πεδίο της μάχης.
  • μηχανικός - νέα για την εταιρία Trinity, και ως εκ τούτου, αυτάρκης και αυτοπεποίθηση. Η δύναμή του είναι εκπληκτική, γιατί είναι οπλισμένοι με ένα τεράστιο σφυρί, γεγονός που καθιστά το στρατόπεδο του εχθρού ανεπανόρθωτη βλάβη.

Χρησιμοποιήστε τα διαθέσιμα gaming ευκαιρίες λεπίδα κυνηγός, για να κερδίσει τη μάχη και τον πόλεμο. Ενώστε τα αφεντικά κυνήγι του τάγματος, βοηθούν ο ένας τον άλλο, τους πόρους και την τεχνογνωσία, να συμμετέχουν σε PvP - μάχες.

 

Παίξτε επίσης