Blatsk Bullet

Εναλλακτικές ονομασίες: Μαύρο Bullet, μαύρο Bullet

Παιχνίδι Μαύρο Bullet από στρατιώτη να συγκεντρώσει.

Παιχνίδι Μαύρο Bullet θα έκκληση σε όλους τους λάτρεις των όπλων τακτικής μελετημένη μάχες και την επιβίωση σε ένα χαλάζι από σφαίρες. Multiplayer shooter τρέχει απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης και δεν απαιτεί λήψεις λογισμικού πελάτη, παρά το γεγονός αυτό, είναι πολύ όμορφο, καλά - ανιχνευθούν γραφικά και μεγάλη ειδικά εφέ.

παίκτες παιχνίδι δείτε το συμβάν σε πρώτο πρόσωπο, δίνει την πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει στην οθόνη του υπολογιστή, και μια μεγάλη φωνή όλων των δράσεων και τους πυροβολισμούς φέρνει πραγματικά τον εικονικό κόσμο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει πλοκή σε αυτό το παιχνίδι, τα πάντα είναι απλή επιλέξετε – πλευρά της σύγκρουσης, και όταν είστε έτοιμοι για την καταπολέμηση της βάπτισης. τρόπους παιχνιδιού Μαύρο Bullet Πέντε, το παιχνίδι ξεκινά με μια μικρή εκπαίδευση, όπου ο άπειρος χρήστης θα συμβολαίου προγραμματιστές με τη διαχείριση του κύριου χαρακτήρα και τις λειτουργίες του μενού, περαιτέρω επιλογή των δράσεων στη διάθεση του παίκτη, αυτός μπορεί:

  • Vstupit τη μάχη συμμαχία και το έργο της ομάδας στη μάχη μεταξύ των διαφορετικών παρατάξεων?
  • Pouchastvovat στην καταιγίδα, προσπαθούν να απελευθερώσουν τους στρατηγικά σημαντική αντικείμενα των δυνάμεων του εχθρού?
  • Samostoyatelno να εισέλθουν στο πεδίο της μάχης στην ελεύθερη λειτουργία και να αποκτήσουν την εμπειρία της μάχης για την καταστροφή του εχθρού?
  • Rezhim διαγωνισμό συνεπάγεται κάτι σαν άθλημα του αίματος, είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε επίπεδο.
  • Κάθε μέρα ανοίγει λειτουργία σκάλας, όπου οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της αξιολόγησης.

Παίξτε το παιχνίδι Black Bullet πραγματική πρόκληση για όσους αγαπούν την περιπέτεια, ο χαρακτήρας τους θα ξεκινήσει το δρόμο τους σαν απλός στρατιώτης με τη χαμηλότερη απόδοση και ταχύτητα, και μπορεί να τελειώσει πλήρως οπλισμένοι με το βαθμό του στρατάρχη να εκατοστού επίπεδο ισοπέδωση.

 

 

Χαρακτηριστικά Μαύρο Bullet.

Το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλής, παρά το γεγονός ότι βγήκε όχι πολύ καιρό πριν. Στο δρόμο για να γίνει ένας γενναίος πολεμιστής για περισσότερα από 100 εκατομμύρια χρήστες, γεγονός που καθιστά το gameplay πολύ πιο ενδιαφέρουσα, επειδή μπορείτε να ενωθεί και να πολεμήσει με πραγματικούς ανθρώπους και όχι ρομπότ που προβλέπονται συγγραφείς. Για να συμμετάσχετε στη Μαύρη εγγραφής Bullet είναι μια απαραίτητη διαδικασία, αλλά δεν παίρνει περισσότερο από ένα λεπτό. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτευχθούν όλα τα κατορθώματα και έσωσε τον παίκτη σε κάθε είσοδο.

Εκτός από μια ποικιλία τρόπων παιχνιδιού και υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των μαχών, τους περισσότερο από τριάντα. Κάθε κάρτα απαιτεί από τον παίκτη ή ομάδα με διαφορετικές τακτικές, κάπου καλύτερα να ενέδρα τον εχθρό και να τον παρασύρουν σε μια θανάσιμη παγίδα. Σε ένα άλλο χάρτη, η πιο σωστή στρατηγική είναι να κρύψει από τα μάτια με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, και ο πρώτος που θα καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος των εχθρών του κρησφύγετο, στη συνέχεια, να εισέλθουν σε μια ανοιχτή μάχη, ανταλλάσσοντας σιωπηλό όπλο στο πιστόλι ταχείας βολής. Θέσεις είναι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο, υπάρχει μια ανοιχτή περιοχή, εγκαταλείφθηκε αποθήκες και κλειστό σταθερότητα με στενά περάσματα, όπου μια ομάδα δεν ταιριάζει.

Για να κερδίσετε χρήματα παιχνιδιού και την εμπειρία με διάφορους τρόπους, στη Μαύρη σφαίρα για να παίξετε μόνοι ή με τους φίλους σας με απλά επιλέγοντας τη λειτουργία της κάρτας και η μάχη, και μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες από τους προγραμματιστές, τόσο προγραμματιστεί και περιορισμένης χρονικής διάρκειας, για την απόδοσή τους οι παίκτες λάβουν τα βραβεία , εργαλεία παιχνίδι, εξοπλισμό πριμοδότηση και ισχυρά όπλα.

Με την ευκαιρία, iPlayer Μαύρο επιλογή Bullet των όπλων είναι πολύ διαφορετική, διαφορετικές μάρκες πιστολιών, ελεύθερων σκοπευτών και επίθεση τουφέκια, πολυβόλα με ποικίλες καταστρεπτική δύναμη και τον αριθμό των γύρων στο κλουβί, χειροβομβίδες. Για όλα τα πυροβόλα όπλα πρέπει πυρομαχικά, μαχαίρια δεν χρειάζονται σφαίρες, και δεν δημιουργούν θόρυβο, έτσι ώστε να έχουν στο οπλοστάσιο δεν πρέπει να παραμεληθεί.

 

Παίξτε επίσης