Μάχη των Βασιλείων Η πολυτάραχη Πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχη των Βασιλείων Η πολυτάραχη Πολέμου

Μάχη της βασίλεια: Η πολυτάραχη πόλεμος online - φανταστικό δωρεάν multiplayer παιχνίδι ρόλων, η ιστορία βασίζεται σε αρχαία ανατολική μυθολογία. Οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα τεράστιο πολύχρωμο κόσμο, όπου αναμένεται συγκλονιστική περιπέτεια. Τεράστιο ποσό των PvP δεν επιτρέπει να χάσετε λεπτά. Αναπτύχθηκε από το σχέδιο Mobicle κερδίζει γρήγορα τη δημοτικότητα λόγω των πολλών χαρακτηριστικών του. Ρεαλιστικά γραφικά, μια ποικιλία των θέσεων εργασίας σε, συναρπαστικά γεγονότα, που εναλλάσσονται με το ένα το άλλο, η δυνατότητα ανάπτυξης ενός επαρκούς αριθμού των ανταγωνιστών και των όπλων υψηλής ποιότητας, οι οποίες καθίστανται διαθέσιμες σε όποιον δεν είναι τεμπέλης για να δοκιμάσετε. Επίσης, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των χαρακτήρων, αν και οι τάξεις είναι απόλυτα ισορροπημένη και μπορείτε να γίνετε ό, τι θέλετε. Μια παρουσία στο gameplay, όπως οινοπνευματώδη ποτά, όπως το White Tiger και το Phoenix κάνει τη διασκέδαση για όλα τα μοναδικά! Κάντε μια βουτιά στην ατμόσφαιρα της κινεζικής, της Κορέας και της Ιαπωνίας μυθολογία και ανησυχούν πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές!

Για να μπορείτε να παίξετε Μάχη του βασίλεια : Η [ _2_] πολυτάραχη Πόλεμος χρειάζεστε έναν υπολογιστή που να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, ώστε: OS Win Dows 2000/XP? επεξεργαστή P4 1 . 6 Ghz? Video128 Mb RAM και 512 Mb. Αν αυτές οι παράμετροι είναι φυσιολογικό,
Μάχη του βασίλεια : Η ταραχώδη Πόλεμος εγγραφή θα σας μεταφέρει σε ένα εξαιρετικό εικονικό κόσμο. Συμπληρώστε την κατάλληλη φόρμα όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης για να γίνει ένας νόμιμος χρήστης. Με τους όρους χρήσης, φυσικά, θα πρέπει να συμφωνήσουν. Έχοντας το δικό σας λογαριασμό, μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη παιχνίδι στο PC σας.

Παιχνίδι Μάχη του βασίλεια θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των ενεργών και να διασκεδάσουν με πολλές μάχες με μια ποικιλία από φανταστικά πλάσματα. Τα τέρατα είναι παντού, και να αγωνιστεί με τους - μία από τις ευθύνες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο τη σωματική δύναμη, αλλά και μια μαγική επίδραση με τις πιο απότομες ξόρκια. Πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν, αλλά εκτεταμένο σύστημα άντλησης επιτρέπει την πάροδο του χρόνου για να κάνει το χαρακτήρα αρκετά ισχυρή ώστε να μπορεί να λάβει διάφορες ανατροπές και τις στροφές. Επίτευξη αήττητου δεν θα λειτουργήσει γρήγορα, αλλά εκείνοι που είναι πρόθυμοι να κάνουν υπομονή, καλή τύχη είναι βέβαιο ότι θα χαμογελάσει!

Μάχη της βασίλεια: Η πολυτάραχη πόλεμος игратьможновсоставеклана. Έχετε όλες τις πιθανότητες για να βρεθεί μια αξιόπιστη συμμάχους και να κάνει το gameplay ακόμα πιο αποτελεσματική, και, ως εκ τούτου, πιο ενδιαφέρουσα. Μαζί θα επιτευχθεί πραγματικά σημαντικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ένα συχνά αντιμετωπίζουν άλλα clans, και θα είστε σε θέση να λάβουν μέρος σε όλα αυτά. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια από τις υπάρχουσες φυλές, ή ακόμα, οπότε αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας.

Επιτεύγματά σας στο παιχνίδι ενθάρρυνε την συσσώρευση εμπειρίας. Και μπορείτε να πάρετε σε περίπτωση επιτυχίας, αντάξια των βραβείων. Για το ντύσιμό του, θα πρέπει να παρακολουθεί προσεκτικά, εάν φιλοδοξούν να ξεπεράσουν άξιοι αντίπαλοι. Στις εργασίες θα υπάρχει καμία έλλειψη. Έτσι, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επιδείξουν τα ταλέντα τους. Με την ευκαιρία, το παιχνίδι Μάχη της βασίλεια: Η πολυτάραχη Πολέμου και έχει στρατηγικό προκατάληψη, έτσι ώστε ο χώρος εργασίας όχι μόνο με τις γροθιές του, αλλά και μυαλά. Αν είστε κουρασμένοι από μαραζώνουν για την επίσκεψη της αδράνειας και θέλουν, αντί να απολαμβάνουν μια ικανοποιητική ζωή, για να βγούμε από επικίνδυνες καταστάσεις, να ανταποκριθεί στο πρόσωπο μάχης με πρόσωπο με τον εχθρό - η κορεατική σχεδιασμένο παιχνίδι με ένα σύστημα μάχης είναι το καλύτερο για να σας βοηθήσει αυτό το σχέδιο. Τέλος, θέλω να πω σχετικά με τα φωτεινά γραφικά, μέσω του οποίου όλα περίπτωση παραμένει στη μνήμη. Ψηφοφορία ίδιοι τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού και αντί ξαναδιαβάζοντας πληροφορίες σχετικά με αυτό, είναι σε θέση να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες! Ας τις ελπίδες σας πραγματικότητα!

 

Παίξτε επίσης