Basher

Εναλλακτικές ονομασίες: Bashers

Σήμερα σας προσφέρουμε για να εξοικειωθούν με το πιο cool και επιπλέον μαχητικά γύρο online χώρο. Μπας είναι ένα online παιχνίδι. Θα σας μεταφέρει στον κόσμο του Μπας. Μπας είναι πολύ αστείο πολύχρωμο kruglyashi. Παρ 'όλα αυτά, είναι πολύ πολεμοχαρείς και τους οπλοστάσιο περιλαμβάνει αυτόματα όπλα, ακόμα και φλογοβόλα. Νόημα στη ζωή τους - τον πόλεμο. Ο πόλεμος, μπορεί να είναι και η αίσθηση της ζωής σας, αν αρχίσετε να παίζετε Μπας.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μπας Ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί αυτές τις παραμέτρους:
Σύστημα λειτουργίας - Windows XP / Vista
CPU - CP 1. 5 GHz
Μνήμη - 256Mb
Βίντεο - GF FX5200 ή αναλογική υποστήριξη Shader 2. 0
Ήχος - DirectX 9 συμβατή. 0s
Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο - 100Mb
x8 DVD-drive
Μόνιμη σύνδεση στο Internet

Παρακαλώ Basher online παιχνίδι θα πρέπει να το κατεβάσετε απευθείας στον υπολογιστή σας από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Εκεί έχετε κατεβάσει το αρχείο εγκατάστασης του παιχνιδιού. Μετά τη λήψη στον υπολογιστή σας, να τρέξει και να Basher online παιχνίδι θα αρχίσει η εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Εάν η εγκατάσταση είναι σωστή στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας εμφανίζεται να τρέξει το παιχνίδι. Κατεβάστε το παιχνίδι και να το ελέγξετε είναι εντελώς δωρεάν.

Επόμενη για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να εγγραφείτε Μπας Μπας. Για να το κάνετε αυτό στην ενότητα "εγγραφή" για την κύρια περιοχή του παιχνιδιού, καταγράφει τα δεδομένα σας με τις κατάλληλες γραμμές:
1. Πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο σας (login) στα λατινικά.
2. Νέος κωδικός πρόσβασης και επιβεβαιώστε τον
3. Εισάγετε τη διεύθυνση email σας παρακάτω.
4. Γενικές πληροφορίες για εσάς: το πραγματικό του όνομα, το φύλο, το σύνθημα.
5. Επιβεβαιώστε την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων της Άδειας.

Κατά τον έλεγχο στο παιχνίδι Μπας τελειώσετε, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε Μπας.
Basher online παιχνίδι αναφέρεται πρώτα να δημιουργήσετε τα μάτια του χαρακτήρα σας. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του kruglyasha σας: το χρώμα και την υφή ζωγραφική. Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν από τους τρεις τύπους των όπλων αυτού του ήρωα και κάνοντας κλικ στο "Δημιουργία ενός χαρακτήρα" μπορεί να πάει απευθείας στο παιχνίδι Μπας.
Τώρα είναι η ζωή σας και η ζωή του χαρακτήρα σας θα είναι σε συνεχή σύνδεση μάχες με άλλους παίκτες. Για να ξεκινήσει η μάχη σας το δρόμο σας από τις διαθέσιμες αρένες gaming επιλέξετε που θέλετε και κάντε κλικ στο κουμπί "συμμετοχή".

Αυτή τη στιγμή στον κόσμο, πάνω από τα 20 διαθέσιμα κάρτες παιχνίδι Μπας. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όταν παίζει. Για παράδειγμα, ένας χάρτης «Κολοσσαίο» είναι ιδανική για online μονομαχίες. Είναι ένα κυκλικό χώρο των μεσαίου μεγέθους. Στην αρένα είναι μικρό καταφύγιο σας επιτρέπει να προστατεύσει και να αρχίσει μια αντεπίθεση. Αυτή η κάρτα είναι για εκείνους που τους αρέσει το μακελειό μάζα.
Σε Μπας διαθέτει διάφορους τρόπους παιχνιδιού με τα δικά τους χαρακτηριστικά, όπου μπορείτε να γίνετε μέρος μιας ομάδας ή να παίξετε κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του.

Μπας όπλο στον κόσμο, χωρίζεται σε τρεις τύπους:
Πυροβόλα όπλα: Τυφέκια, καραμπίνες, πολυβόλα. Σε γενικές γραμμές, όλα αυτά που πυροβολεί σφαίρες.
Rocket: Όλοι οι μηχανισμοί μπορούν να προκαλέσουν εκρηκτικές βλήματα και αιτία θανάτου. Φυσικά, η συχνότητα της πυροδότησης είναι χαμηλότερη από εκείνη του πυροβόλου όπλου.
Ενέργεια: Όπλο για τους λάτρεις των μελλοντικών τεχνολογιών. Πυροβολούν λέιζερ και της ηλεκτρικής ενέργειας.
Μπορείτε να εξοπλίσει Μπας broneskeletom σας και βάλτε τα γυαλιά και καπέλο του. Όλα βελτιωμένη απογραφή που μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα Μπας για εικονικά χρήματα κέρδισε στις μάχες.

Killing εχθρούς στις αρένες, έτσι θα έχετε ακόμα την εμπειρία για να επιτευχθεί ένα νέο επίπεδο. Για κάθε επίπεδο θα πάρει 2 βαθμούς δεξιοτήτων και να περάσετε τους σχετικά με την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών, όπως πυροβόλα όπλα, τα όπλα της ενέργειας, των πυραύλων και ζωτικότητα.
Όπως μπορείτε να δείτε τη μάχη, και όλο το παιχνίδι λαμβάνει χώρα χωρίς αδικαιολόγητη πίεση και έχουν ως στόχο να χαλαρώσει τον παίκτη μετά από μια δύσκολη μέρα. Στο τέλος, αν θέλετε να ανατινάξουν ότι είναι, έλεγχος Μπας σας περιμένει!


 

Παίξτε επίσης