Η Altera σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Η Altera

Game Altera Online: μέσω των αγκάθια στους νέους πλανήτες

Η συνάντηση με τους αλλοδαπούς έχει γίνει για μας μια σχεδόν καθημερινή υπόθεση χάρη στον κινηματογράφο, τα κινούμενα σχέδια, τα κόμικς και τα παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών υπολογιστών. Έχουμε μάθει να βάζουμε τους Cosmites στη θέση τους, να τους αποβάλουμε. Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε ένα υπερδύναμο όπλο, και οι τακτικές επινόησαν πολλοί συγγραφείς, σκηνοθέτες και σεναριογράφοι. Αλλά το παιχνίδι Altera Online αποφάσισε να μας διδάξει ένα μάθημα, μετατρέποντας τα πάντα ανάποδα - τώρα οι γηθοί αναγκάζονται να αναζητήσουν καταφύγιο σε έναν ξένο πλανήτη.

Οπλισμένοι στα δόντια και αποφασισμένοι, κάποιοι από τους ανθρώπους έφυγαν από την υπερπληθυσμένη Γη για να δοκιμάσουν την τύχη τους αναζητώντας ένα άλλο σπίτι ανάμεσα στις τεράστιες εκτάσεις του Σύμπαντος. Ξεκινώντας από την Altera Online για να παίξετε, θα συμμετάσχετε στην ομάδα των γενναίων Rangers, που προσγειώνονται στον πλανήτη, οι όροι της οποίας σας επιτρέπουν να δικαιολογήσετε μια νέα αποικία.

Αποδείχθηκε ότι το έδαφος απέχει πολύ από το να είναι έρημο. Δεν ήταν δυνατόν να συμφωνήσουμε για μια κοινή ύπαρξη με τους Αβοριγίνους, αλλά οι γήινοι αποφάσισαν να μην παραδοθούν. Η σύγκρουση έχει ωριμάσει και έχει οδηγήσει σε παρατεταμένη ένοπλη αντιπαράθεση και ποιος θα είναι ισχυρότερος, θα δείξουν τα ακόλουθα γεγονότα. Προκειμένου να "ριχτείς" στο νέο σπίτι, πρέπει να κυριαρχήσεις το χώρο, να βρεις φίλους, να ζήσεις, να χρησιμοποιήσεις όπλα. Αλλά πρώτα πρέπει να εγγραφείτε στο Altera Online - ένα είδος θεώρησης για να διαμείνετε στον πλανήτη που βρίσκεται.

Clans και προδιαγραφές

Ακόμα και μια μικρή ομάδα ανθρώπων αρχίζει να χωρίζει, σχηματίζοντας φυλές. Μερικές φορές αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της διαίρεσης της εξουσίας, μερικές φορές δημιουργώντας μονάδες με παρόμοιες ικανότητες. Στην περίπτωσή μας, το Altera Online iPlayer προσφέρει την ακόλουθη διαίρεση:

 • Rebel
 • Cultists
 • Corporation

Κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, τα οποία κατά την ανάπτυξη της πλοκής θα βελτιωθούν, θα εξαντληθούν σε μάχες και διαπραγματεύσεις. Αλλά στην αρχή, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε, αφού η διαφορά παρατηρείται κυρίως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, μετά την οποία θα αναπτυχθούν τέτοιες ιδιότητες:

 • Power. Όσο περισσότερο, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το φορτίο του ήρωα και η ανάκαμψη του.
 • Vivacity. Τα σημεία δράσης και άλλα σημεία συσσωρεύονται πολύ πιο γρήγορα.
 • Επιδεξιότητα. Είναι πάντα σημαντικό, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ακρίβεια λήψης και αποκατάσταση σημείων δράσης.
 • Intellect. Αυτό είναι μια απαραίτητη ποιότητα κατά τη διάρκεια μιας πυρόσβεσης, επειδή βελτιώνει την ακρίβεια του χτυπήματος ως ποσοστό και σχετίζεται επίσης με τα επίπεδα ενέργειας.
 • Απάντηση. Απαιτούμενος παίκτης για άριστη απόδοση κατά τη λήψη των σωστών αποφάσεων.
 • Προσοχή. Με αυτήν, ο ήρωας αυξάνει την υπερμετρωπία και το πλάτος της όρασης

Επιθυμούν να δουλέψουμε καλά, όχι μόνο θα πολεμήσουμε αποτελεσματικά, αλλά θα διερευνήσουμε και το χώρο γύρω, θα κάνουμε εμπόριο, θα ολοκληρώσουμε αναζητήσεις και θα διεξαγάγουμε διπλωματικές διαπραγματεύσεις.

Όλες οι δυνάμεις στα όπλα

Όσο κι αν ήταν στρατιώτης, δεν μπορούσε να κάνει λίγα χωρίς όπλα. Στο οπλοστάσιο συναρμολογήθηκαν ένα τεράστιο εύρος και σηματοδότησαν τις ιδιότητες κάθε μονάδας μάχης. Επιλογή εξοπλισμού:

 • Pistols
 • Πυροβόλα όπλα
 • Τουφέκια σκοπευτών
 • Τυφέκια Assault
 • Πυροβόλα
 • Armor: ελαφρύ, μεσαίο και βαρύ
 • Τεχνικά κόλπα

Τώρα είσαι οπλισμένος και τρομερά επικίνδυνος, αλλά για να μην παραιτηθείς από την κίνηση σου στον εχθρό, μη διστάσεις για τη δράση για περισσότερο από τριάντα δευτερόλεπτα, αλλιώς θα χάσεις το πλεονέκτημα. Θα αντιταχθείτε από πραγματικούς παίκτες ή από bots υπολογιστών - επιλέξτε μόνοι σας.

Η στρατηγική

RPG θα σας ευχαριστήσει με τα θεαματικά ειδικά εφέ, τη δυναμική και τις ενδιαφέρουσες συστροφές. Αφού εισέλθετε στο παιχνίδι, θα μεταμορφώσετε σε έναν πραγματικό εξερευνητή του χώρου, να κυριαρχήσετε σε έναν εχθρικό πλανήτη, μετατρέποντάς τον στο νέο σας σπίτι.

 

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες