Σελιδοδείκτες

Κοσκινίστε τα κεφάλια 4 Paradise Vinnie του

Παιχνίδι Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Κοσκινίστε τα κεφάλια 4 Paradise Vinnie του

Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Μαφία στο Σικάγο αποκεφάλισε και καταστράφηκε ολοσχερώς, Vinnie, ο επικεφαλής μιας ομάδας μισθοφόρων πρόκειται να ξεκινήσει ο καθαρισμός της εγκληματικότητας σε όλο τον κόσμο. Ανοίξτε τον παγκόσμιο χάρτη και επιλέξτε μια αποστολή. Διαβάστε όλες τις οδηγίες για το έργο αυτό, πάρτε τα όπλα και να αρχίσει να τρέχει. Ενημερώνεται τακτικά όπλα απογραφή σας και να ενημερώσετε τους.
Winnie το πλήρες εντολές από την ομάδα για να καταστρέψει τις φυλές ληστή. Επιλέξτε μια αποστολή οπουδήποτε στον κόσμο και να αρχίσει να την εφαρμόσουν. Αποστολή δύσκολη, θα πρέπει να καταστρέψει το ένα δεν χρειάζεται να αποτύχει το έργο.
Σήμερα, θα μάθετε τι είναι - να είναι ένας δολοφόνος που πρέπει να εκτελούν εντολές σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Πριν από κάθε νέα θέση εργασίας, μπορείτε να αγοράσετε ένα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό όπλα. Κατά την άφιξη, αρχίζουν να ψάξουν για τους σκοπούς που αναφέρονται στη δουλειά, καταστρέφοντας όλους εκείνους που προσπαθούν να σας σταματήσουν να το κάνουν.
Αξιοθέατο / βολή - το ποντίκι.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more