Σελιδοδείκτες

Χιονοπόλεμος

Παιχνίδι Snowball Fight

Χιονοπόλεμος

Snowball Fight

Χειμώνας - μια θαυμάσια και όμορφη εποχή του χρόνου, όταν το σύνολο των εκτάσεων που καλύπτονται από ένα αφράτο χιόνι και όμορφο. Πολλά από τα παιδιά να διασκεδάσουν, ενώ ιππασία σε ένα έλκηθρο, σκι, προσκόλληση χιονάνθρωποι, και φυσικά, παίζει χιονόμπαλες. Πιθανώς όλες τις χιονόμπαλες Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το πιο γνωστό και δημοφιλές. Μετά από όλα, μπορείτε να παίξετε και τα δύο παιδιά και ενήλικες. Και σήμερα στην Χιονοστιβάδα παιχνίδι πάλης είμαστε μαζί με το παιχνίδι τα παιδιά σε αυτό το δύσκολο και συναρπαστικό παιχνίδι χειμώνα. Μπροστά μας στην οθόνη, ένα συνηθισμένο αυλή της πόλης είναι ορατή. Κάπου πίσω από φράχτες δέντρα ή άλλα αντικείμενα κρύβονται αντιπάλους σας. Θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά την οθόνη και μόλις ένας από αυτούς να βάλει τα πράγματα πεταχτεί έξω σε αυτόν τα μάτια και κάντε κλικ στο παιδί. Έτσι, έχουμε ως στόχο και να ρίξει μια χιονοστιβάδας σε έναν εχθρό. Αν γίνει σωστά, τότε θα πάρετε μια χιονόμπαλα στο παιδί και θα μας δώσει σημεία. Αν δεν sreagiruem, το χιόνι θα πέσει σε εμάς και θα αφαιρέσει ένα συγκεκριμένο αριθμό ζωών. Έχετε συνειδητοποιήσει η δουλειά σας είναι να χτυπήσει όλες τις χιονόμπαλες, και στη συνέχεια μπορείτε να πάτε στο επόμενο επίπεδο
Παιχνίδι Snowball Fight είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Άνοιγμα χιονοστιβάδας διασκέδαση πάλης που περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας με τα παιδιά στο χιόνι.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more