Σελιδοδείκτες

Πλήρη βύθιση

Παιχνίδι Full Inmersion

Πλήρη βύθιση

Full Inmersion

Πόσα μυστικά που κρύβονται στα βάθη των θαλασσών και των ωκεανών. Πόσες διαφορετικές αρχαία αντικείμενα και θησαυρούς που στηρίζεται πάνω στο βάθος της θάλασσας. Πολλοί γενναίοι δύτες και δύτες κατεβαίνουν στο νερό για να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Σήμερα, το παιχνίδι Πλήρης Βύθιση σας και να ενεργεί ως τέτοια ερευνητής. Θα καθίσουμε μαζί σας και να αρχίσετε να βαθυσκάφος βυθιστεί. Σύμφωνα με το μύθο, εκεί βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας αμέτρητους θησαυρούς. Αλλά από τη στιγμή υπήρχαν στρατιωτικές ενέργειες κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και όλα τα υποβρύχια χώρο στρωμένο με νάρκες. Έτσι, σας περιμένουμε για ένα αρκετά επικίνδυνο και συναρπαστική περιπέτεια. εξετάσουμε προσεκτικά την οθόνη. Βλέποντας ορυχεία κάνει αμέσως όλα όσα δεν θα τρέξει σε αυτόν, για να μην εκραγεί. Κάθε έκρηξη θα προκαλέσει ζημιά στο βαθυσκάφος σας. Και αυτό μπορεί να συμβεί να μην φτάσετε στο τελικό σημείο της διαδρομής σας, αλλά απλά να χαθεί
Παιχνίδι Πλήρης Inmersion αρκετά συναρπαστικό, με οικόπεδο καλά μελετημένη και όμορφα γραφικά. Το πλήρες άνοιγμα της βύθισης στην ιστοσελίδα μας κρυώσει περάσετε το χρόνο σας ταξιδεύει στο υποβρύχιο κάτω από το νερό.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more