Σελιδοδείκτες

Εποχή του Λίθου Περιπέτεια αυτοκινήτου

Παιχνίδι Stone Age Car Adventure

Εποχή του Λίθου Περιπέτεια αυτοκινήτου

Stone Age Car Adventure

Σήμερα, το παιχνίδι Stone Age Car περιπέτεια θα συναντηθούμε μαζί σας είναι ένα από τα αγαπημένα με μικρή οικογένεια Flintstones μας. Όπως θυμόμαστε ζουν στη Λίθινη Εποχή, και η ζωή τους είναι μια συνεχής περιπέτεια. Καθώς η κεφαλή της οικογένειας αποφάσισε να καταλήξουμε με ένα αυτοκίνητο. Κατέκτησε το κεφάλι του τη νύχτα, και, τέλος, εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο. Τώρα πρέπει να δοκιμαστεί, να επιβαρύνουμε το λεγόμενο test-drive το νέο αυτοκίνητο. Θα λάβουν ενεργό μέρος σε αυτό. Μπροστά μας είναι ένας δρόμος γεμάτος με κάθε λογής παγίδες, εμπόδια, αποτυχίες στο έδαφος και άλματα. Όλοι θα ήθελαν να περιπλέξει και να μας βοηθήσει στο παιχνίδι. Ο ήρωας μας θα κάνουν overclock το αυτοκίνητό σας σε μια ορισμένη ταχύτητα. Όλες οι παγίδες απλά πρέπει να πηδούν πάνω. Μόλις το μηχάνημα πιο κοντά σε αυτούς, απλά κάντε κλικ πάνω στην οθόνη και να κάνει ήρωα άλμα μας και να πετούν πάνω από ένα εμπόδιο. Στο δρόμο, συλλέγουν τεράστιες διαμάντια, το οποίο θα σας δώσει τα σημεία του παιχνιδιού. Απλά συλλέγουν διάφορα μπόνους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το βιοτικό επίπεδο ή να επισκευάσει το αυτοκίνητό σας
Παιχνίδι Stone Age Car Adventure είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα και καλά-που γραφικών. Άνοιγμα που η διασκέδαση Stone Age Car περιπέτεια θα περάσετε το χρόνο σας που συμμετέχουν στις συναρπαστικές περιπέτειες του επικεφαλής της οικογένειας Flintstones.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more