Σελιδοδείκτες

Βασίλειο Δημιουργός

Παιχνίδι Kingdom Creator

Βασίλειο Δημιουργός

Kingdom Creator

Magee - οι άνθρωποι που έχουν μυστηριώδης μυστικιστικό δυνάμεις. Σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες τους, νέα πλάσματα μπορεί να εμφανιστεί στον κόσμο, αναπτύσσονται τα δάση, ηφαίστεια. Έχουν μια μεγάλη δύναμη που μπορεί να κατευθυνθεί προς το καλό και το κακό. Έχετε ποτέ ήθελε να έχει ένα τέτοιο δώρο; Σήμερα στο παιχνίδι Βασίλειο Δημιουργό, θέλουμε να σας προσφέρουμε για να γίνει ο δημιουργός ενός μάγου που θέλει να χρησιμοποιήσει όλα τα δώρα και τα ταλέντα του για να χτίσει το βασίλειο του καλοσύνη με την οποία οι άνθρωποι ζούσαν τη δική μου ζωή και να απολαύσετε κάθε μέρα. Προτού στην οθόνη θα είναι ένα όμορφο λιβάδι στις όχθες του ποταμού. Θα χρειαστεί να το τοποθετήσετε στο κάστρο και άλλα κτίρια. Παρακάτω θα δείτε έναν πίνακα ελέγχου με εικόνες, καθένας από τους οποίους είναι υπεύθυνη για ορισμένες από τις ενέργειές σας. Κάνοντας κλικ πάνω τους μπορείτε να αλλάξετε το φόντο, τον καιρό, θέα στο κάστρο και πολλά άλλα. Εδώ ήδη όλα εξαρτάται από το γούστο σας και το ταλέντο του δημιουργού. Έτσι, καθίστε πίσω και να κάνουν τη δική τους ιστορία
Παιχνίδι Βασίλειο Creator είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Ανοίγοντας το Βασίλειο Δημιουργού στην ιστοσελίδα μας θα περάσετε υπέροχα και θα είναι σε θέση να υλοποιήσει όλα τα ταλέντα τους σχεδιαστής και δημιουργός.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more