Σελιδοδείκτες

ginseng μωρό

Παιχνίδι Ginseng Baby

ginseng μωρό

Ginseng Baby

Alfred - παλιό καλό οδηγό κάποτε ζούσε σε μια μεγάλη πόλη. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, όλη η αναστάτωση ήταν κουρασμένος και αποφάσισε να κινηθεί μακριά από τις πόλεις και ζουν σε αγροτικές περιοχές. Έτσι αγόρασε ένα μικρό σπίτι μακριά από τους ανθρώπους. Αλλά όπως ήταν από τη φύση ακούραστη και δεν μπορούσε να μείνουμε απαθείς, τότε αποφάσισα να φυτέψει ρίζες ginseng. Για το σκοπό αυτό, ο ίδιος περιφραγμένο χώρο και έσπειρε τον σπόρο του. Τώρα το μόνο που πρέπει να περιμένετε για την εμφάνιση των δενδρυλλίων. Το παιχνίδι Ginseng μωρό σας και θα σας βοηθήσει οδηγό μας για να μαζέψουν τους καρπούς των οποίων έχουν ήδη αναπτυχθεί. θα παρατάξει μια τρύπα από την οποία θα εμφανιστεί, στη συνέχεια εξαφανίζονται τα φρούτα πριν από εμάς στην οθόνη. Θα πρέπει το συντομότερο τα φρούτα για να το τραβήξει έξω από την τρύπα. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε κλικ στο έμβρυο και τραβώντας το προς τα πάνω. Το κύριο πράγμα που κάνει όλα αυτά γρήγορα, επειδή ο αριθμός των καρπών που εμφανίζονται από το έδαφος κάθε λεπτό θα αυξηθεί, και αν δεν έχετε χρόνο να το χάσετε
Παιχνίδι Ginseng μωρό είναι αρκετά συναρπαστικό και θα αναπτυχθεί σε σας την ευκινησία και φυσικά την ταχύτητα αντίδρασης. Άνοιγμα Ginseng μωρό στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διασκεδάσετε, και το πιο σημαντικό ενδιαφέρον να περνούν το χρόνο τους για αυτό το παιχνίδι.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more