Σελιδοδείκτες

Wolly

Παιχνίδι Wolly

Wolly

Wolly

Ρομπότ - τεχνητά δημιουργείται μηχανικά πλάσματα, ποια είναι η δομή του θυμίζει των ζωντανών οργανισμών. Στο σύγχρονο κόσμο μας, η χρήση τους είναι πολύ διαφορετικές. Μερικά είναι υπεύθυνα για τις διάφορες αυτόματες διαδικασίες έχουν βρει κάποιες εφαρμογές στην ιατρική, ενώ άλλοι χρησιμοποιούνται σε διαστημικές τεχνολογίες. Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε το παιχνίδι Wolly. Σε αυτό νηστεύουμε προς τα εμπρός για να σας τις ημέρες όταν δομή σπάργανα ρομπότ του. Ένας από τους επιστήμονες ήρθε με ένα ρομπότ είναι σε θέση να εκτελέσει οποιαδήποτε ενέργεια υπό τον έλεγχο του φορέα εκμετάλλευσης και κάλεσε αυτό το μοντέλο Wally. Σήμερα σε ένα ειδικό πεδίο δοκιμών, εμείς θα τον έλεγχο των δυνατοτήτων του. Έχουμε μπροστά μας στην οθόνη θα είναι ορατό τοποθεσίες που βρίσκονται πάνω τους με διάφορες παγίδες με τη μορφή βουτιές στο έδαφος και ούτω καθεξής. Όπως θα δούμε κουτιά που μπορούν να παρακάμψουν αυτές τις αποτυχίες. Ο στόχος σας είναι να κρατήσει το ρομπότ σε ένα σημείο στην οθόνη χαρακτηρίζεται από μια πράσινη σημαία. Διαχειριστείτε την κίνηση του ρομπότ μας, μπορούμε με τα βελάκια στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή, ή πατήστε τα βέλη στην οθόνη της συσκευής. Ο στόχος σας πιέζει τα κουτιά να κλείσουν όλα τα κενά στο έδαφος. Μόνο τότε ο ήρωάς μας θα ταξιδέψει στην επιφάνεια και να φτάσει στο σημείο ρύθμισης. Με κάθε νέο επίπεδο πολυπλοκότητας θα αυξηθεί μόνο, και ο αριθμός των παγίδων θα γίνουν όλο και περισσότερο. Έτσι θα πρέπει να δείξετε τη φροντίδα τους και να λύσει αυτό το παζλ
Wolly παιχνίδι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ανήκει στην κατηγορία Παιχνίδια παζλ. Έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τη λογική σκέψη των παιδιών και της φροντίδας πορεία. Άνοιγμα Wolly στην ιστοσελίδα μας θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε το μυαλό σας και να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να λύσει αυτό το παζλ.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more