Σελιδοδείκτες

Catch The Monster

Παιχνίδι Catch The Monster

Catch The Monster

Catch The Monster

Ωκεανός - πόσα ενδιαφέροντα και μυστηριώδη κρύβεται στα βάθη της θάλασσας. Πολλοί λαοί του κόσμου, υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τα διάφορα θαλάσσια τέρατα που ζουν κάτω από το νερό. Και αν υπάρχουν τέρατα, δηλαδή, και οι χαρακτήρες που θηρεύονται. Σήμερα, το παιχνίδι Catch The Monster είμαστε εξοικειωμένοι με έναν άντρα Πιτ. Ζει στο σύγχρονο κόσμο μας, και από την παιδική ηλικία ήταν λάτρης των μύθων των θαλάσσια τέρατα. Όταν μεγάλωσε έγινε ο καπετάνιος του πλοίου και το πώς αποφάσισε να ξεκινήσει μια περιπέτεια. Αφού άκουσε γι 'αυτό σε ένα από τα ρυάκια κοντά στο μικρό νησί φαίνεται ακατανόητο όντα. Κατέπλευσε στο νησί των ηρώων μας, αποφάσισε να προσπαθήσει να πιάσει όχι πολλά δείγματα δεδομένων όντα. Εσείς και εγώ να τον βοηθήσει σε αυτή την αλιεία. Πάνω βλέπουμε την άγκυρα μέσω του οποίου θα συμβεί αλιεία. Κάτω στα βάθη της θάλασσας θα επιπλεύσει μια ποικιλία από θαλάσσια πλάσματα. Όπως θα δείτε θα είναι η άγκυρα να ταλαντεύεται σαν εκκρεμές. Θα πρέπει να υπολογίσει την τροχιά της κίνησης του οπλισμού και το τέρας να κάνετε κλικ στην οθόνη. Στη συνέχεια, η άγκυρα πέφτει και εάν τα κάνατε όλα σωστά, θα συλλάβει το τέρας και τραβήξτε προς τα πάνω. Έτσι θα πιάσει τέρατα και σημεία κέρδος
Παιχνίδι Πιάσε Το τέρας έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε χρόνο διασκέδαση παίζοντας αυτό. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε ένα είδος ανταγωνισμού ένα ακόμη λέξεις τέρατα. Απλά προσκαλέσετε τους φίλους σας να παίξουν μαζί σας. Ανοίξτε το Catch Το τέρας στην ιστοσελίδα μας και να δείξουμε σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος catcher θαλάσσια τέρατα.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more