Σελιδοδείκτες

Αντίχειρα vs αντίχειρα

Παιχνίδι Thumb vs thumb

Αντίχειρα vs αντίχειρα

Thumb vs thumb

Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα αρκετά πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι Thumb vs αντίχειρα. Σε αυτό νηστεύουμε προς τα εμπρός για να σας τις ημέρες της Άγριας Δύσης, όταν οι πρώτοι άποικοι που κατοικούνται τα άγρια ​​ανοιχτούς χώρους του Τέξας και αντιμέτωποι με την άγρια ​​φυλές Ινδιάνων που ζουν στην περιοχή. Μερικές φορές μεταξύ των ανθρώπων από διαφορετικές κουλτούρες και τις διάφορες συγκρούσεις προέκυψαν διαφορές. συχνά
οι καταστάσεις αυτές επιλύθηκαν αψιμαχία και τον πόλεμο. Αλλά μια μέρα, κάποιος ήρθε με ότι αυτές οι διαφορές μπορούν να επιλυθούν χωρίς αιματοχυσία, χρησιμοποιώντας ένα είδος παιχνιδιού στο οποίο οι άνθρωποι μπορούν να αποδείξουν την ικανότητα και την επιμονή τους. Τώρα θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τους κανόνες του παιχνιδιού. είναι ένας πίνακας χωρίζεται σε δύο μέρη που έχουμε μπροστά μας. Οι παίκτες στο τραπέζι το χέρι του. Στο κέντρο του κουμπιού στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να τοποθετηθεί για να αποκομίσουν αντίχειρες και κρατήστε πατημένο, κερδίζοντας έτσι πόντους. Το αποκορύφωμα είναι ότι αν ο εχθρός σας πίεσε πάρα πολύ κουμπί, θα πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα το δάχτυλο και πατήστε το ξανά. Έτσι παρακολουθούν κουμπί. Κερδίζει ένα γύρο ο οποίος το χρόνο που έχει ορισθεί για τις στρογγυλά όργανα περισσότερους πόντους. νίκη σας εξαρτάται μόνο από την ευελιξία και την ταχύτητα αντίδρασης. Thumb παιχνίδι εναντίον του αντίχειρα είναι πολύ χαρούμενο και όχι το συνηθισμένο οικόπεδο και καλά-που γραφικών. Όλοι όσοι αγαπούν το παιχνίδι των δεξιοτήτων στην ευχάριστη θέση να περνούν το χρόνο τους παίζοντας αυτό. Ανοικτό Thumb vs αντίχειρα και να διασκεδάσουν μαζί μας.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more