Σελιδοδείκτες

jetpack Σάντα

Παιχνίδι Jetpack Santa

jetpack Σάντα

Jetpack Santa

Πρωτοχρονιάς - μια οικογενειακές διακοπές που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Μετά από όλα, αυτή τη στιγμή στο τραπέζι πρόκειται να τους συγγενείς και τους φίλους, γιορτάζουν αυτές τις διακοπές, και, φυσικά, δίνουν μεταξύ τους τα δώρα. Και ο καθένας πιστεύει στα θαύματα και παππούς Άγιο Βασίλη, το οποίο διεισδύει μέσα στο σπίτι τη νύχτα και αφήνει τα δώρα για τα μικρά παιδιά. Αλλά λίγοι άνθρωποι ξέρουν ότι ο Άγιος μας προετοιμάζει για αυτήν την ημέρα εκ των προτέρων. Σήμερα στο παιχνίδι Jetpack Σάντα θα σας βοηθήσουμε ήρωας μας να προετοιμαστούν για τις διακοπές. Ο κύριος στόχος είναι να συλλέξει τα δώρα που χάνονται όταν τα ξωτικά είχαν τους μεταφέρουν με εργοστάσιο παιχνιδιών στο σπίτι της Σάντα. Τώρα πολύ εγκάρδιος ανάγκη μας για τη συλλογή τους γρήγορα αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά και χρειάζεται να αναπαραγάγει τα δώρα για τα παιδιά. Ξωτικά κατασκευαστεί για Σάντα jetpack και τώρα θα είναι σε θέση να πετάξει γρήγορα και να συλλέγουν τα δώρα. Αλλά για τον τρόπο που θα συναντήσετε μια ποικιλία από παγίδες και κινδύνους και θα πρέπει να πετούν γύρω τους που δεν θα συντριβή, και ο ήρωας μας σκοτώθηκε. Διαχειριστείτε την πτήση θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το ποντίκι. Συλλέξει όσες δώρα επειδή τα παιδιά περιμένουν τους έτσι
Παιχνίδι Jetpack Σάντα είναι τέλεια μελετημένη πλοκή και πολύχρωμα γραφικά. Όλα αυτά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που προσελκύουν αμέσως το ενδιαφέρον σας σε αυτό το παιχνίδι. Ανοίξτε το Jetpack Σάντα στο χώρο του ξενοδοχείου και βουτιά μας στην καταπληκτική περιπέτεια με τον Άγιο Βασίλη.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more