Σελιδοδείκτες

Ακέφαλος

Παιχνίδι HeadLess

Ακέφαλος

HeadLess

Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα νέο πρωτότυπο παιχνίδι αρκετά ακέφαλο. Είναι σεναριογράφοι εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα παιχνίδι, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα αρκετά σκοτεινό κόσμο και να γυρίσετε μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Το φόντο είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Σε αυτόν τον κόσμο ζούσε μια Τουρκία που ονομάζεται Tom, ο οποίος μεγάλωσε στο μυστήριο και να χαθεί στο δάσος αγρόκτημα. Έζησε μια ανέμελη και ευτυχισμένη κάθε ηλιόλουστη μέρα, αλλά μια μέρα ο ιδιοκτήτης του κτήματος του ήρωα μας, στριμμένα και να κόψει το κεφάλι του. Αλλά κάτι πήγε στραβά, και ο ήρωας μας ήταν σε θέση να επιβιώσει κάποιο είδος του παραμυθιού της μόδας. Και τώρα κρατούσε το κεφάλι του, πήρε να τα τακούνια του στο μαγικό πηγή που είναι σε θέση να, όταν ήρθε η ώρα να το κεφάλι πίσω για να τρέξει προσαύξηση. Αλλά η πορεία του δεν θα είναι τόσο εύκολο. Σύμφωνα με το δρόμο περιμένουν για πολλούς κινδύνους και τις διάφορες παγίδες που πρέπει να πηδούν ή να τρέξει γύρω. Μετά από όλα, αν ο ήρωας μας βρίσκει τον εαυτό του σε αυτά, τελικά πεθαίνει. Στην πορεία θα συναντήσουμε σακούλες αίματος, θα πρέπει να συλλέγουν τα στοιχεία αυτά που θα διατηρήσει την υγεία, γιατί αν θα γλιστρήσει κάτω από μια λωρίδα του ήρωα μας θα πεθάνουν. Με κάθε επίπεδο πολυπλοκότητας θα αυξηθεί μόνο, έτσι ώστε το σωστό πρόγραμμα για να τρέξει και να δείξει τα θαύματα της επιδεξιότητας που θα βοηθήσει ήρωας μας
Ακέφαλο παιχνίδι που αναπτύσσεται στην πλατφόρμα HTML5 που επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και κάθε devayse που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Μπορείτε να κατεβάσετε ακέφαλο στη συσκευή τους ή να παίξετε στην ιστοσελίδα μας ανοίγει στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Είμαστε βέβαιοι ότι το ακέφαλο παιχνίδι θα σας καθυστερήσει αμέσως, και θα περάσετε περισσότερο από μία ώρα σε ένα συναρπαστικό αγώνα για την επιβίωση.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more