Σελιδοδείκτες

μικρή Αλχημεία

Παιχνίδι Little Alchemy

μικρή Αλχημεία

Little Alchemy

Στην αρχαιότητα ζήσαμε αλχημιστές που θα μπορούσαν να συνδεθούν τα διάφορα στοιχεία που επιτρέπουν να αποκτήσουν νέες ουσίες και τα αντικείμενα. Και οι αρχαίοι αλχημιστές ήταν γέροι με μακριές γενειάδες. Και δεν είναι περίεργο, διότι η εκπαίδευση αυτή άφησε όλη τους τη ζωή μακριά, και δεν μπορούσαν να γνωρίζουν όλα τα μυστικά αυτής της συναρπαστικής επιστήμης. δεν μπορεί να ειπωθεί για σας, νεαρέ μου φίλε, επειδή μπροστά σας παιχνίδι Μικρή Αλχημιστής, όπου μπορείτε να κάνετε πραγματική μαγεία. Θα συνδέουν τα διάφορα αντικείμενα εδώ, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέα αντικείμενα. Και κάνετε όλα αυτά θα είναι στο άδειο κόσμο, που σίγουρα θα πρέπει να μετατραπεί μετά την είχατε ένα χέρι. Αρχικά, θα έχετε 4 στοιχεία: φωτιά, νερό, αέρα και τη γη. Ξεκινήστε να συνδεθούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό συλληφθεί. Σταδιακά, το παιχνίδι Μικρή Αλχημεία θα σας δώσει όλο και περισσότερα νέα στοιχεία. Και όλα αυτά θα είστε σε θέση να συνδεθείτε ξανά, διευρύνοντας έτσι το δικό του σύνολο των αντικειμένων και των ιδιοτήτων. Και σταδιακά, σε αυτόν τον κόσμο θα υπάρξουν πόλεις, κωμοπόλεις, τα σύννεφα, τα ηφαίστεια, τα ποτάμια και πολλά άλλα. Τα πάντα περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας, γιατί παίζουν το παιχνίδι Μικρή Αλχημιστής μπορεί να είναι σχεδόν απείρως. όλοι εσείς οι 560 διαφορετικά είδη και τα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα, τα οποία μπορείτε να πάρετε. Gameplay στο Little Alchemy παιχνίδι είναι πολύ απλή. Απλά πρέπει να περάσουν από τα δεξιά περιοχή του βραχίονα επιλεγμένων στοιχείων στο χώρο παιχνιδιού. υπέρθεση τους πάνω στο άλλο. Αν μπορείτε να συνδεθείτε, τότε αμέσως μετατρέποντας τους συμβεί, και θα γίνει ο ιδιοκτήτης του νέου αντικειμένου. Σταδιακά, μπορείτε να πάρετε περισσότερες και πιο σύνθετων αντικειμένων. που θα σας επιτρέψει να αναπτύξει αυτόν τον κόσμο στον οποίο πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τη ζωή λόγω των προσπαθειών σας. Μερικές συνταγές σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι HTML5:
Νερό-νερό = θάλασσα
Fire-τούβλα =
Τούβλο-τούβλο = Brick Wall. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του δυναμικού σε αυτή την εφαρμογή, ελπίζω ότι θα είστε σε θέση να λύσει όλα τα μυστήρια συνταγές αλχημεία και, στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε για ένα πραγματικό αλχημιστή, το οποίο υπόκειται σε σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more