Σελιδοδείκτες

Καλώς ήρθατε στο Zombie

Παιχνίδι Welcome To Zombie

Καλώς ήρθατε στο Zombie

Welcome To Zombie

Από την εικονική εκτάσεις είναι απλά πάρα πολλά ζόμπι, που κρέμονται γύρω από εδώ όλη την ώρα και όταν ο αριθμός τους αυξάνεται, υπάρχει ένας γενναίος ήρωας, όπως εκείνη στο παιχνίδι μας Welcome To Zombie. Είναι καιρός να καταστρέψει ένα ζευγάρι εκατό πράσινα πλάσματα, αφήστε όλα τα ασβέστη δεν θα λειτουργήσει, αλλά ένα σημαντικό μέρος εξακολουθεί να πετύχει. Ο άνθρωπος άρπαξε με τα δύο χέρια στο μηχάνημα και πήγε να συναντήσει τα φαντάσματα πλήθος. Μην το αφήσετε μόνο του πριν από το βρωμερό ζόμπι στρατός πράσινο με κομμάτια σάπιας σάρκας. οικόπεδο λιτό του παιχνιδιού - πυροβολούν νεκροί, κινείται προς την κατεύθυνση του ήρωα, που μύριζε τη μυρωδιά του νωπού κρέατος και πρόθυμοι να το φάει. Τέρατα είναι πολλές, μην τους αφήσεις να περιβάλλουν τον χαρακτήρα αυτής της πολύ νοημοσύνη δεν χρειάζεται, πιέζοντας το πλάσμα από όλες τις πλευρές, και αφού πλησιάζει όλο και νέα. Από στόμα σε στόμα εξαπλωθεί γρήγορα η είδηση ​​και οι ορδές ζόμπι συνεχώς φτάνουν. Παιχνίδι Welcome To Zombie - μια δυναμική shooter με στοιχεία του τρόμου, ο αριθμός των ζόμπι θα μπορούσε να βυθίσει σε μια κανέναν πανικό, αλλά δεν είναι αυτός που αποφάσισε οικειοθελώς να ασχοληθεί μαζί τους. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να γίνει ως αδίστακτο τέρας, αν το κακό tvaryuga λαιμό kusnёt ή το χέρι, μην τους αφήσουμε να κλείσει, μερικές φορές πληρώνει για να ενισχύσουν ή να πηδούν, να λάβει μια πιο άνετη θέση, και από εκεί στη φωτιά. Ο χαρακτήρας έχει μια πραγματική ευκαιρία να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη μάχη και τα όπλα, το χρησιμοποιούν, αν μπορείτε να συγκεντρώσει μέχρι και μερικά κέρματα, και ο αριθμός τους εξαρτάται από τον αριθμό των ζόμπι σκοτώνονται. Ως εργαλείο για τη διαχείριση του παιχνιδιού Welcome To Zombie
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας, αν παίζετε στο PC ή φορητό υπολογιστή. Όταν παίζετε σε ένα smartphone, αλλά ακόμα με μια συσκευή αφής, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας και περιστρέψτε τη συσκευή, ενώ παίζει. Για το παιχνίδι σας δεν έχει σημασία τι συσκευή θα πάμε για να παίξει: για το iPhone, iPad, Android ή Windows Phone. Παντού το παιχνίδι και θα αναπαράγουν τέλεια στην ευχάριστη θέση να ανακουφίσει τον κόσμο από τον ιό ζόμπι και όλων των χαρακτήρων του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ ευγνώμονες σε σας.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more