Σελιδοδείκτες

ναός παγίδα

Παιχνίδι Temple Trap

ναός παγίδα

Temple Trap

Μπροστά μας είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι Ναός παγίδα γνωστή εταιρεία που αναπτύσσει αισθητήρια παιχνίδια. Σε αυτό, θα σας γνωρίσουμε τον Jack - κίνητρα νεαρός αρχαιολόγος που ψάχνει για αρχαία αντικείμενα και μια ποικιλία των τιμών. Σύμφωνα με ένα από τα αρχαία χειρόγραφα, βαθιά στη ζούγκλα ήταν κρυμμένο σε ένα αρχαίο ναό που σύμφωνα με το μύθο κρύβεται αρχαίους θησαυρούς μιας από τις φυλές Ινδιάνων που ζούσαν κάποτε σε αυτή την ζούγκλα. Ο ήρωάς μας έχει συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζονται για την αποστολή ξεκίνησε για να εξερευνήσετε το ναό. Είμαστε για να τον ενώσει σε αυτή την περιπέτεια. Θα εξερευνήσουμε αυτή την αρχαία δομή και διαλευκάνουν όλα τα μυστήρια του. Στο δρόμο μας για να πληρούν μια σειρά από παγίδες, γρίφους και τους γρίφους που έχουμε να λύσουμε. Να θυμάστε ότι αυτό εξαρτάται από εσάς τη ζωή του ήρωα μας, γιατί αν κάνουμε ένα λάθος κάπου, τότε ο Jack θα πεθάνει και θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή. το παιχνίδι ελέγχεται με το ποντίκι
Ναός παιχνίδι παγίδα έχει μια μάλλον ενδιαφέρουσα πλοκή, όμορφα γραφικά και πολύ ωραία μουσική υπόκρουση. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, η οποία σας βυθίσει μέσα και να βοηθήσει φωτίζει μέχρι τον ελεύθερο χρόνο σας. Όρος Ναός παγίδα για τηλέφωνο αφής, υπολογιστή ή το tablet σας και βυθιστείτε σε έναν κόσμο της περιπέτειας και μυστηρίου. Αν θέλετε, μπορείτε απλά να παίξετε σε απευθείας σύνδεση στο Διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο ελάχιστο την εγγραφή ή να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό του κοινωνικού δικτύου. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να καλέσει τους φίλους Ναό παγίδα τους, καθώς και το σύνολο των πρόοδό σας θα εμφανίζεται στο προφίλ σας. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν νοημοσύνη και τη λογική σκέψη. Έτσι, καθίστε πίσω και να διασκεδάσουν.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more