Σελιδοδείκτες

Ardillas Vs Zombies

Παιχνίδι Squirrels vs Zombies

Ardillas Vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Το παιχνίδι Ardillas Vs Zombies θα πάμε μαζί σας στα βάθη του διαστήματος. Υπάρχει ένας πλανήτης ζει μια λογική πρωτεΐνης σπόρου. Για αιώνες, ήταν ασχολούνται με τη γεωργία, μελέτησε διάφορες επιστήμες - με λίγα λόγια ζούσαν όπως εμείς. Καθώς ο ένας από τους επιστήμονες διεξήγαγαν πειράματα σχετικά με τη βελτίωση των λιπασμάτων και κάτι μπερδεμένο με χημικά. Όταν ψεκάζεται στο αεροπλάνο πεδίου δοκιμής κατά λάθος πέταξε πάνω από το νεκροταφείο, και το φάρμακο ήταν στο νεκροταφείο, και λόγω της τον νεκρό να έρθει στη ζωή και να μετατραπεί σε ζόμπι. Τώρα αυτή η ορδή των τεράτων κινείται σε έναν από τους οικισμούς της πρωτεΐνης, με στόχο να σκουπίστε το χάρτη. Είσαι ένας από τους αξιωματικούς του στρατεύματος της φυλής, και τώρα θα πρέπει να οργανώσει την άμυνα των οικισμών. Στρατιώτες σας γκανιότα από το οπλοστάσιο των ειδικών καρύδια, τα οποία κατά την εκτόξευσή τους είναι σε θέση να σκοτώσει τα τέρατα. Τώρα η δουλειά σας είναι να βάλει αμυντική ομάδες στο δρόμο της μετά από ένα ζόμπι που λαμβάνουν τομέα σας πυρκαγιάς και πρέπει να καταστρέψει ο εχθρός είναι ακόμα στα προάστια. Για φόνο θα σας δοθεί σημεία. Επίσης, κάντε κλικ στο αστέρια που εμφανίζονται σχετικά με το πεδίο που θα σας δώσει τα χρήματα. Σε αυτά μπορείτε να νοικιάσετε νέες προσλήψεις, καθώς και να διερευνήσουν νέες αμυντικές δομές. Με κάθε επίπεδο, ο αριθμός των εχθρών θα αυξηθεί, και τα τέρατα είναι ποικίλες. Έτσι, εσείς ως υπεύθυνο για την άμυνα θα πρέπει να έρθει με την κίνησή σας. Θα αναπτύξει μέσα σας Talan στρατηγός και νοημοσύνη
Παιχνίδι Ardillas Vs Zombies είναι ένα πολύ δροσερό παιχνίδι, καθώς και funky γραφικά και μουσική. Κατεβάστε το σε κάποιο από τα αγαπημένα σας συσκευές και απλά διασκεδαστικό να περνούν το χρόνο τους. Επίσης, μπορείτε να παίξετε, και στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να δείτε την πρόοδό σας και άλλα τότε πήγαινε Εγγραφή. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να δούμε την επιτυχία των άλλων παικτών και να δείξει τους. Απολαύστε το παιχνίδι και χόμπι.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more