Σελιδοδείκτες

Ninja Μπέικον

Παιχνίδι Ninja Bacon

Ninja Μπέικον

Ninja Bacon

Μπροστά μας είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι από Ninja Μπέικον ένας από τους κορυφαίους προγραμματιστές παιχνιδιών της αφής. Σε αυτό, θα βουτήξει στον υπέροχο κόσμο της τέχνης του ninja. Αυτή τη φορά, οι επιστήμονες εμφανίστηκε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και μαγειρεμένα πολύ ισχυρή μαχητές και τους κατασκόπους"πόδια"στις σκιές. Και φανταστείτε αν αυτό ισχύει όλα σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ζουν ευφυή ζώα. Ο ήρωας μας χοίρων Μπέικον. Το πρώτο μισό της ζωής του όλα το κακό και εκφοβισμού, και μια μέρα φτύνουν όλοι πήγε στη μυστική διαταγή, με σκοπό να μάθουν μάχες που θα σταθεί για τον εαυτό τους. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, κατάλαβε ότι ζητώντας του να διδάξει τους άλλους, και έγινε ακόμα πιο δύσκολο να μάθουν. Αρκετά χρόνια πέρασαν και τώρα ο ήρωας μας πρέπει να περάσει τις εξετάσεις για τον τίτλο του πλοιάρχου. Ήρωας μας για να πάει μέσα από μια πορεία εμπόδιο στο ναό γεμάτο με μια ποικιλία από παγίδες. Ο στόχος σας είναι να τον βοηθήσει σε αυτό. Αξιολογήσει σωστά τη θέση των εμποδίων και να οικοδομήσουμε τη διαδρομή. Δώστε προσοχή στο ρυθμό του χρόνου επαναφόρτισης και θα σας βοηθήσει στο πέρασμα. Οι έλεγχοι είναι πολύ απλή και γίνεται με το ποντίκι
Παιχνίδι Ninja Μπέικον έχει ένα πολύ αστείο gameplay, όμορφα γραφικά και απλό αλλά τρομερή μουσική. Όλα αυτά θα σας βυθίσει σε μια αξέχαστη ατμόσφαιρα και σας επιτρέπει να απολαύσετε το παιχνίδι Ninja Μπέικον πλήρως. Ταχύτερη Κατεβάστε το παιχνίδι Ninja Μπέικον στο τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή του και να βουτήξει στο μοναδικό κόσμο των συγγραφέων που έχουν αναπτύξει. Είναι επίσης δυνατό να παίξει απευθείας στο διαδίκτυο. Απλά πηγαίνετε στο ελάχιστο εγγραφείτε στην ιστοσελίδα ή συνδεθείτε με οποιοδήποτε από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους στο παιχνίδι και να δούμε τα επιτεύγματα των άλλων. Απολαύστε το παιχνίδι και χόμπι.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more