Σελιδοδείκτες

Age of Steel

Παιχνίδι Age of Steel

Age of Steel

Age of Steel

Μπροστά μας είναι ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι Age of Steel από μία από τις εταιρείες που αναπτύσσεται αισθητήρια παιχνίδια. Σήμερα, οι συγγραφείς θα σας βυθίσει σε έναν κόσμο που έχει επιβιώσει ένα πυρηνικό πόλεμο. Τώρα ο κόσμος κυβερνάται από τις μεγάλες εταιρίες που οδηγεί τον αγώνα για τα ισοζύγια των πόρων. Κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του ιδιωτικό στρατό της, και να κάνουν την όλη πόλεμο. Εσείς, ως διοικητής μιας από τις μονάδες που χρειάζονται για την προστασία του ορυχείου από τους αντιπάλους επιθέσεις. Έχετε ένα μικρό εργοστάσιο που παράγει μια ποικιλία από όπλα. Ο στόχος σας είναι να οικοδομήσουμε μια αμυντική γραμμή και να καταστρέψει την προώθηση του εχθρού. Εκθέτουν το όπλο έτσι ώστε να κρατήσει το πρώτο κύμα των επιτιθεμένων. Για την καταστροφή των οχημάτων του εχθρού θα σας δοθεί σημεία του παιχνιδιού. Γι 'αυτούς θα είναι σε θέση να κάνει τις επισκευές των υφιστάμενων όπλων, και το σημαντικότερο, να αναπτύξει και να παράγει ένα νέο. Στην επάνω αριστερή γωνία, θα δείτε την κλίμακα των σημείων και τη δύναμη της βάσης σας. Παρακάτω είναι μια επιλογή των όπλων και ποιο επίπεδο θα κάνεις. Αναμένουμε προσεκτικά τους πόρους τους. Θυμηθείτε ότι μόλις το στρατό του εχθρού θα σπάσει σε κάστρο σας, χάνετε. Αυτό το παιχνίδι θα σας επιτρέψει να δείξει το ταλέντο σας στρατιωτικός ηγέτης και στρατηγικός. Και είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε το χρόνο διασκέδαση και να κερδίσει αυτό το συναρπαστικό αγώνα
Παιχνίδι Age of Steel έχει μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Αρκετά μια ενδιαφέρουσα γραφική παράσταση σε αποχρώσεις του γκρι, όμορφο ήχο και την ατμόσφαιρα θα σας δώσει τη δύναμη των εχθροπραξιών. Κατεβάστε το παιχνίδι στο tablet του, το κινητό τηλέφωνο ή τον υπολογιστή και να διασκεδάσουν. Είναι επίσης δυνατόν να παίζουν online απευθείας στο διαδίκτυο. Εγγραφείτε ή να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας από τα κοινωνικά δίκτυα. Προσκαλέστε τους φίλους σας, ή απλά να ανταγωνιστούν με άλλους παίκτες. Είμαστε σίγουροι ότι κάθε παίκτης είναι σε θέση να λάβει μέρος στην αξιολόγηση.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more