Σελιδοδείκτες

Teddy Bear ζόμπι Machine Gun

Παιχνίδι Teddy Bear Zombies Machine Gun

Teddy Bear ζόμπι Machine Gun

Teddy Bear Zombies Machine Gun

Στο σύγχρονο κόσμο, δημιούργησε ένα μεγάλο αριθμό ταινιών, παιχνιδιών και άλλων ζόμπι ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει. Και φυσικά ο καθένας θέλει τους νεκρούς, από το οποίο αρχίζει το αίμα να βράζει στο σώμα και αυξάνει την ποσότητα της αδρεναλίνης. Και Ελπίζω να σας αρέσει το νεκρό με τα πόδια, επειδή το παιχνίδι Teddy Bear ζόμπι Machine Gun λάκκο που μόλις μαζί τους. Και όπως μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας στον κόσμο των αρκούδων, και τα ζόμπι θα παρουσιάζονται εδώ από αυτά τα ζώα. Ένας τεράστιος αριθμός από αυτές τις αρκούδες, ζόμπι θα προσπαθήσει να σπάσει τα αβοήθητα ζώα του κόσμου και να τις μετατρέψουν σε δικό τους είδος. Βρήκαν μόνο μια αρκούδα, η οποία δεν φοβάται να σταθεί στο δρόμο τους, στήνουν ένα μικρό οδόφραγμα, γιατί θα βάλει φωτιά στο νεκρό. Αλλά χρειάζεται έναν βοηθό, και ότι θα είναι στο παιχνίδι ζόμπι αρκούδες: η φωτιά από ένα πολυβόλο. Θα πρέπει να σηκωθεί κάθε βράδυ από το κουτί και τζάκι για τους νεκρούς που προσπαθούν να σπάσουν το παρελθόν σας. Για να τους καταστρέψουν, θα χρειαστεί να μετακινήσετε το θέαμα, κάνοντας κλικ στο δείκτη του ποντικιού προς τη σωστή κατεύθυνση. Μετά από αυτό θα πρέπει να κρατήσετε πατημένο το χρώμα, προκειμένου να ανοίξουν πυρ κατά του εχθρού. Προσπαθήστε να μην χάσετε, γιατί θα δώσει την ευκαιρία να σπάσει το παρελθόν τα ζόμπι του αμυντική γραμμή σας. Για να φορτώσετε εκ νέου το όπλο σας θα πρέπει να κάνετε κλικ στο μεγάλο κύκλο, που εμφανίζεται αμέσως μετά το κατάστημα δεν θα παραμείνει φυσίγγια. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να το κάνετε, τόσο πιο γρήγορα συνεχίζεται ψήσιμο σε ζόμπι, αμείλικτα πλησιάζει σας
Κάθε βράδυ θα προετοιμάσει νέα μέλη αυτού του μυστηριώδη κόσμο των ζόμπι, το οποίο φυσικά θα γίνει ισχυρότερη και πιο γρήγορα. Και για να αποτρέψει την επίθεση της παράφρων, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αναβαθμίσετε τα όπλα σας, αυξάνοντας το κατάστημα πυρομαχικά, τη δύναμη και την ταχύτητα των σφαιρών που πετούν. Εξαιτίας αυτού θα είστε σε θέση να επιβιώσει κάθε βράδυ, σκοτώνοντας έναν αυξανόμενο αριθμό των τρομερών αυτών νεκρός-αρκούδες. Παίξτε το παιχνίδι αρκούδες ζόμπι: Η φωτιά από ένα πολυβόλο μπορεί να είναι εφ 'όσον έχετε αυτή τη ζωή. Αρχικά, θα έχετε 20 της καρδιάς, που θα μειωθεί καθώς τα ζόμπι θα σπάσει παρελθόν αμυντική γραμμή σας. Ένα ζόμπι - μια ζωή. Ως εκ τούτου, και θα πρέπει να δείξει όλες τις ικανότητές τους στη σκοποβολή σε κινούμενους στόχους, προκειμένου να περάσουν από όλες τις σκοτεινές νύχτες και να σώσει τον κόσμο από την απειλή, για να αντιμετωπίσουν την οποία κανείς δεν μπορεί να εξαιρούν. .

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more