Παιχνίδι iPlayer: Παράδεισος σε απευθείας σύνδεση

Παιχνίδι iPlayer: Heaven

iPlayer: Παράδεισος (iPlayer: Heaven ):

Όμορφη ουρανό online παιχνίδι, είναι ένα κοκτέιλ από διαφορετικά είδη, όπου υπάρχουν στοιχεία των λογικών διασκεδαστικό turn-based στρατηγική και παιχνίδια ρόλων. Μετά την είσοδό του μέσω ενός κοινωνικού δικτύου ή την εγγραφή μπορείτε να πάρετε το ιπτάμενο νησί. Αλλά είναι μακριά από τον παράδεισο, που νομίζετε. Από τη στιγμή που ήταν ακριβώς όπως, αλλά τώρα παίρνει μέρος στο νησί της τρομερής μάχες μεταξύ των φατριών, που ένωσε τρεις λατρεία. Θα γίνει μια Guardian δέντρο που μεγαλώνει στο κέντρο του νησιού και είναι ιερή. Πρώτα θα πρέπει να κάνει μια επιλογή υπέρ της λατρείας του εορτασμού, Defender, Παρθένος, ή τρόμου, θλίψη, καταστροφέας.
Για να αναπτυχθεί το νησί σας, θα πρέπει να παίξει τον Ουρανό και να οικοδομήσουμε μια σπηλιά, ένα σχολείο των μάγων, τα καταστήματα και την αρένα. Κάθε ένα από αυτά θα βελτιώσουν να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των κτιρίων. Από αυτά, σε κάθε μία μπορείτε να πάρετε πρόσθετες δεξιότητες. Για παράδειγμα, στο σχολείο των μάγων μπορείτε να πάρετε νέα ξόρκια και ικανότητες ακονίζουν τα υπάρχοντα? στο κατάστημα για να αγοράσει τα στοιχεία του εξοπλισμού βελτιώθηκε, και το σπήλαιο υπόσχεται να παραχωρήσει αμέτρητους θησαυρούς. Σταδιακά, θα κερδίσει τη ζωή και την απόκτηση δύναμης, διαμάντια και κρυστάλλους - νόμισμα του παιχνιδιού.
Battle in Heaven iPlayer συμβαίνουν στην αρένα αφού οι παίκτες έχουν τοποθετήσει τους χαρακτήρες. Κάθε αποδίδεται ρόλο: μερικά "διασκέδαση" στο σώμα με σώμα, άλλος γιατρός των θυμάτων, άλλοι ξόρκια. Για να κάνει μια κίνηση, επιλέξτε ένα στοιχείο: το κρανίο, Ankh ή χρωματιστές πέτρες, και στη συνέχεια να πει ότι για να μετακινήσετε το κλουβί, το οποίο βρίσκεται σε ένα βήμα (πάνω / κάτω ή αριστερά / δεξιά). Έχει σημειωθεί πρόοδος, όταν ένας αριθμός είναι τρία ή περισσότερα ίδια κομμάτια. Κάθε αντικείμενο έχει τη δική της δύναμη και είναι σε θέση να προκαλέσουν ζημιά στον εχθρό. Νικημένος χάνουν τους πόρους τους, και ο νικητής παίρνει τα λάφυρα, κρύσταλλα και εμπειρία.

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες