Παιχνίδι iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm σε απευθείας σύνδεση

Παιχνίδι iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm

iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm (iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm):

Συνδεδεμένοι πεδία μάχης του browser παιχνιδιού των Eldhelm ξεκίνησε το 2014 Τώρα, όμως, συνεχίζει να εξελίσσεται, να αποκτήσουν αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Αυτό είναι ένα προϊόν της φαντασίας, όπου οι παίκτες δεν πολεμούν με σπαθιά και τις κάρτες, την πρόοδο και lunges τους πάνω στο τραπέζι. Να εξοικειωθούν με τα βασικά στοιχεία και τις κατηγορίες, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε και να αρχίσετε να παίζετε πεδία μάχης του Eldhelm. Μελετήστε το χάρτη: μαχητές, σκοπευτές, Orc, Mages, ξωτικά και τους άνδρες. Δεδομένου ότι κάθε προικισμένο με ορισμένες ιδιότητες, που δρα αποτελεσματικά ενάντια κάρτες ενός αντιπάλου, αλλά κατώτερη από άλλους. Η δύναμη του καθενός μπορεί να ενισχυθεί εάν τα τοποθετήσετε σε συνδυασμό με τις κάρτες: ένα μυθικό, επική, μοναδική, σπάνια, ελίτ.
Πρώτος γύρος της εκπαίδευσης είναι χρήσιμο να περάσει για να πάρετε μια ιδέα του παιχνιδιού. Καθοδηγούμενη δείκτες και πληροφορίες στο pop-up windows, θα καταλάβετε πώς να παίξει τα χαρτιά τους στο iPlayer Battlegrounds της Eldhelm. Κινήσεις δεν είναι πολλές, και κάθε κάρτα έχει μια αντίστοιχη θέση στο γήπεδο. Όταν ο γύρος έχει ολοκληρωθεί, θα πρέπει να προστίθενται για να προσδιορίσουν το νικητή στα σημεία. Μερικές φορές τα σημεία που καίγονται, αν ο αντίπαλος έχει συγκεντρώσει περισσότερα από επιτυχημένος συνδυασμός ικανός razdushit παράλληλα σας.
Πιο συγκεκριμένα, τι πρόοδος έχει επιτευχθεί, πείτε το πεδίο πληροφοριών, όπου οι επιτυχίες σας ζωγραφισμένα σημεία: Έγινε και τις δύο πλευρές, ζημιά στον εαυτό σας, combos, θεραπεία, γροθιές μπλοκ.
Μέχρι σήμερα κάρτες Battlefield Eldhelma δημιούργησε αρκετά, αλλά συνεχίζουν να έρχονται. Κάθε θα πρέπει να μελετηθεί από την ανάγνωση των χαρακτηριστικών του, και προσπαθήστε να θυμηθείτε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τη συλλογή του για να γίνει ένα επικίνδυνο εχθρό και να αγωνιστούμε με όχι λιγότερο άξιος παίκτης σε πραγματικό χρόνο. Θα φέρει μια νέα εμπειρία και θα βοηθήσει να ακονίσετε τις ικανότητές σας.