Παιχνίδι iPlayer: Στο αγρόκτημα σε απευθείας σύνδεση

Παιχνίδι iPlayer: Lets Farm!

iPlayer: Στο αγρόκτημα (iPlayer: Lets Farm!):

On-line παιχνίδι στο αγρόκτημα! Browser, και απαιτούν εγγραφή. Με τη συμπλήρωση μόνο τρεις στίχους, θα πάρετε τη δική εκτάσεων. Μπορείτε τώρα να το μετατρέψει σταδιακά σε ένα πολυτελές και κερδοφόρα εκμετάλλευση, πεδία σπορά, φύτευση σπόρων και φυτών. Για κάθε καλλιέργεια εκχωρηθεί σε ένα ξεχωριστό χώρο για τη συγκομιδή είναι πιο εύκολο να συλλέξει. Και αυτό ήταν πλούσιο, σπορόφυτα θα πρέπει να ποτίζονται και τα ζιζάνια ζιζανίων. Πρώτα θα κάνουμε τα πάντα με το χέρι, αλλά με την πώληση δημητριακά και φρούτα, θα συγκεντρώσει το ποσό των χρήσιμων αγορές. Κατά την πρώτη θα είναι μια απλή τεχνική, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη για πιο σύνθετες απόδοση.
Θα χρειαστείτε σύστημα ποτίσματος, θεριστικών μηχανών, τρακτέρ, μηχανήματα για φύτευση. Συνεχίζοντας να παίξει στο αγρόκτημα, θα είστε σε θέση να κατασκευάσει τα κτίρια στα οποία οι πρώτες ύλες μετατρέπονται σε προϊόντα. Κοστίζει περισσότερο, και το εισόδημα θα αυξηθεί ραγδαία. Όλα τα κτίρια και οι πόροι είναι αλληλένδετα, και εάν είναι απαραίτητο για να ψήνουν το ψωμί, βάλτε το μύλο για να παράγουν αλεύρι, στη συνέχεια, το αρτοποιείο. Επίσης, θα πρέπει να έχετε τα αυγά και το γάλα, έτσι ώστε η φυλή των αγελάδων, κοτόπουλα και άλλα ζώα. Ένας άλλος τύπος του εισοδήματος θα είναι η συνεργασία με τα εστιατόρια και τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Αγοράζουν τακτικά τα προϊόντα σας, αλλά αυτό δεν φέρνει μόνο το εισόδημα και επιβάλλει μια ευθύνη. Τώρα, θα πρέπει επίσης να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την συγκομιδή στο χρόνο για να στείλει την επόμενη παρτίδα του αγοραστή. Αν χάσετε τη στιγμή, η σύμβαση θα λυθεί και θα χάσουν ένα πολύτιμο πελάτη.
Θα απολαύσετε μια ευχάριστη συνομιλία με τους παίκτες. Μπορούν να κανονίσουν τις προσφορές και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, μυστικά και συμβουλές μετοχή. Είναι επίσης χρήσιμο για την εκτέλεση των καθηκόντων iPlayer Ας Φάρμα και να το παίξετε κάθε μέρα για να πάρετε τα δώρα και να μαζέψετε πόντους. Όσο περνάει ο καιρός, το αγρόκτημα θα είναι τεράστια, και ότι εξακολουθεί να είναι κερδοφόρα, θα πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς.

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες